#Irak ordusundan musul İtirafı kabusa döndü

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek 01:52

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek

Somali 'Savaş Hali' İlan Edecek Somali hükümetinin geçen hafta 300'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan sorumlu tuttuğu terör örgütü El Şebab'a karşı savaş hali ilan edeceği açıklandı. Adının açıkl..

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:47

Arınma Gecesi 3 Seçim Yılı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Bir geceliğine bütün yasakların serbest bırakıldığı Amerikan geleneği Arınma Gecesi (Purge) 2025 yılında ilk kez kapılarını dünyanın çeşitli yerlerinden sadece bu etkinlik için gelen ziyaretçilere açmıştır. Gece..

İbadi yardımı kendisi istemişti 01:14

İbadi yardımı kendisi istemişti

İbadi yardımı kendisi istemişti Irak başbakanı askerimizi kendisi istemiş işte kanıtı..

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı 02:13

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı Kerkük'te sivilleri hedef alan hava saldırısı Irak'ın Kerkük kentine bağlı Dakuk ilçesine düzenlenen hava saldırısında yakınlarını kaybeden Türkmenler, olayın faillerinin b..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi 00:23

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi

Başbakan Yıldırım Neçirvan Barzani İle Bir Araya Geldi Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY)..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Trump Balık Lokantası 01:03

Trump Balık Lokantası

Irak'ın Dohuk kentinde balık restoranı işleten girişimci Nedyar Zaviti, restoranına ABD'nin yeni başkanı Trump'ın adını verdi. Zavitiy, Trump markası ile işlerini daha da büyütmek istiyor...

IŞİD'den Bağdat'ta bombalı saldırı- 32 kişi hayatını kaybetti 00:46

IŞİD'den Bağdat'ta bombalı saldırı- 32 kişi hayatını kaybetti

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında en az 32 kişi hayatını kaybetti. Triple car bombings in Sadr City today, one in Jamila market & the other two near al-Kindi & al-Chawadir hosp..

Bakan Fikri Işık_ Deaş Temizliğinden Sonra Konuyu Dostane Şekilde Çözeceğiz 01:31

Bakan Fikri Işık_ Deaş Temizliğinden Sonra Konuyu Dostane Şekilde Çöze

Milli Savunma Bakanı Işık, DEAŞ temizliğinden sonra oturacağız bu konuyu dostane şekilde çözeceğiz. Bu konuda Türkiye'nin de hiçbir ön yargısı yok, Irak'ın da olmaması gerekiyor. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması 02:27

Liderlerden Ortak Basın aAçıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ve CHP lideri Kılıçdaroğlu teröre karşı ortak açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, ülkemizde son dönemde meydana gelen terör saldırılarını görüşmek üzere CHP Gen..

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG 03:30

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG

Başbakan Yıldırım: PYD'nin Suriye bölgesinde 'oldu bittiler' yapmasına da asla rıza gösteremeyiz. Orada yaşayan Peşmergeleri, Arapları yerinden yurdundan ettiler, adeta bir işgal içerisine girdiler. Tabii adını ne kadar..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

Savaş kalıntılarını sanata dönüştürüyor 01:02

Savaş kalıntılarını sanata dönüştürüyor

Iraklı bir sanatçı, savaştan arda kalmış parçaları benzersiz sanat eserlerine çeviriyor. Fattah Muhammed Fattah, Irak'ın Dohuk kentinde eserlerini sergilediği bir sergi açtı...

  • Umut Tv tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi 05:07

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi

Adnan Menderes'in Irak'a neden sınır ötesi harekat kararı aldığı ve bu karara kimin engel olduğu ele alındı. 1960 darbesine giden süreçte Bağdat Paktı'nın oynadığı role işaret edilen görüntülerde Menderes'in Ortadoğu'da ..

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı 00:50

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı

Irak'ın merkezine polislere yönelik deaş saldırısında 7 kişi öldü. Ölenlerin arasında siviller ve polislerde bulunuyor...

Eşeğe Saldıran Tilki Hayatının Hatasını Yaptı! 00:36

Eşeğe Saldıran Tilki Hayatının Hatasını Yaptı!

Irak'ta kaydedilen görüntülerde bir tilkinin eşeğe saldırdıktan hemen sonrası görülüyor. Eşeğin ağzına alıp sağa sola savurduğu tilkinin akıbeti bilinmiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Girdabı Film İzle 1:31:09

Ölüm Girdabı Film İzle

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Mischa Webley üstlendiği 2012 ABD yapımı olan harika bir aksiyon sineması sizlerle olacak. Filmin büyük çoğunluğu Irak sınırında geçen bu filmde Samuel, Irak’ta uzun sür..

  • Tv Series tarafından
  • 1.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçaksavarı Şaha Kaldıran Savaşçı 00:20

Uçaksavarı Şaha Kaldıran Savaşçı

Görüntülerin Irak'ta çekildiği iddia ediliyor. Uçaksavarla ateş eden iki kişi bir anda silahın şaha kalkmasıyla uçaksavarın altında kalmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..