#Irak ordusundan musul İtirafı kabusa döndü

Emperyalist Güçlerin Maşası  Barzaniler 14:01

Emperyalist Güçlerin Maşası Barzaniler

Kuzey Irak'ta, ikinci İsrail'i kurmak için referandum yapan Mesud Barzani'nin ailesinin tarihi de karanlık. Barzani ailesi geçmişte de önce Rusya ile işbirliği yapmış ve Osmanlıya karşı ayaklanmış ama başarılı olamamıştı..

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı 00:33

Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen Gruplar Arasında Çatışma Başladı

Türkmen Bölgesi Tuzehurmatu'da Peşmerge ve Türkmen gruplar arasında çatışma başladı. İlk gelen bilgilere göre ağır silahlarında kullanıldığı çatışmalarda iki taraftan da yaralılar var. Irak'ın Salahaddin vilayetine bağlı..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi 00:52

İran'dan Füze Kabiliyeti Ve Orduyu Güçlendirme Hamlesi

ABD Başkanı Donald Trump'ın İran ve varılan nükleer anlaşmayı hedef alan sözlerine İran'dan karşılık geldi. Cumhurbaşkanı Ruhani, ülkesinin ordusunu ve füze kabiliyetlerini güçlendireceğini açıkladı. İran Cumhurbaşkanı H..

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı 01:11

Eşini Son Yolculuğuna Komando Kıyafetiyle Uğurladı

Hakkari'nin ve Çukurca ilçesinin Irak sınırında askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesinin ardından çıkan çatışma sonucu şehit düşen İlhan Sezer son yolculuğuna uğurlandı...

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı! 01:08

Türk Gazeteciler Kerkük'te Çatışmanın Ortasında Kaldı!

Irak güvenlik güçlerinin Kerkük'ün Altunköprü kasabasında kontrolü sağlamasının ardından Peşmergelerin konuşlandığı mevzilere yaklaşmasıyla çatışma başladı. Şiddetli çatışmadan çıkan şarapnel parçaları, askeri hareketlil..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliriz 02:35

Kaddafi'nin 2008'deki Konuşması; Saddam'ı Astılar Sırada Biz Olabiliri

Libya'da çıkan iç savaş sonucu 20 Ekim 2011'de öldürülen 42 yıl boyu Libya'yı yöneten Muammer Kaddafi'nin 2008 yılında Arap Birliği zirvesinde yaptığı hitapta, şuan Ortadoğu'da yaşananları özetliyor. Kaddafi'nin Irak'ın ..

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem 00:47

Erbil'de Rusya Konsolosluğu Önünde Eylem

Göstericiler, Erbil'deki konsolosluğunu Bağdat yönetiminin ikazlarına rağmen şimdiye kadar kapatmayan Rusya'yı, Irak Ordusu'nun bölgeye yönelen hareketliliğine karşı da sessiz kalmamaya çağırdı...

Mehmetçikle Ailesinin Duygulandıran Buluşması 01:57

Mehmetçikle Ailesinin Duygulandıran Buluşması

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Altıntepe Hudut Karakolunda vatani görevini yapan asker, kulede nöbet tutarken anne ve babasının sürpriz ziyareti karşısında gözyaşlarına hakim olamadı..

Sağlık Bakanı Demircan  İran'dan Bir Yardım Talebi Gelmedi 01:36

Sağlık Bakanı Demircan İran'dan Bir Yardım Talebi Gelmedi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Irak ve İran'da meydana gelen depreme ilişkin, İran'la görüşüldü ancak şu an için bir talep gelmiş değil. dedi...

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı 01:10

Şehit Asker Suat Surki Van'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen tankçı er Suat Surki, Van'ın İpekyolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı...

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor 02:20

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Irak'ta depremin etkili olduğu Süleymaniye ilinin Halepçe ilçesine bağlı Bamo köyündeki 250 aileye çadır, battaniye ve gıda yardımı dağıttı...

AFAD 150 Aileye Gıda Kolisi Yardımı Dağıttı 00:52

AFAD 150 Aileye Gıda Kolisi Yardımı Dağıttı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD), Irak'ta depremin en çok zarar verdiği Süleymaniye iline bağlı Halepçe ilçesinde 150 aileye gıda kolisi yardımı dağıttı...

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu 00:25

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu

Irak'ta çatışma bölgesinde selfie çeken biri arkadaşının kafasından vurulma anını görüntüledi...

Deprem Sonrası Arkadaşının Yemek Almasına Yardımcı Olan Çocuk 00:38

Deprem Sonrası Arkadaşının Yemek Almasına Yardımcı Olan Çocuk

Irak ve İran'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedelere yiyecek dağıtılırken arkadaşını yanında getirip Arkadaşıma yemek vermediniz diyen küçük çocuk izleyenleri duygulandırdı..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendisine Laf Atan Adamı Tekme Tokat Döven Kız 00:17

Kendisine Laf Atan Adamı Tekme Tokat Döven Kız

Kuzey Irak'ın Erbil kentinde yılbaşı gecesi genç bir kadın kentin en işlek caddesinde aracı ile seyir halinde iken kendisine laf atan bir adamın aracının kapısını açtığı ve adamı önce tekmeler ardından da yumruklarla döv..

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu 07:36

Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu

Üç kuşaktır terk etmedikleri yöntemlerle Osmanlı mutfak geleneklerini sürdüren işletme, bakır tencere ve kuzinelerde pişirdikleri etlerle başta ABD olmak üzere, Almanya, Japonya, Rusya, Fransa, Hollanda, Polonya, Irak ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi 00:52

Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi

Irak sınırından hareket eden tank ve obüs yüklü yaklaşık 20 araçlık askeri konvoy, Şanlıurfa'ya geldi...

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı 00:33

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı

15.BÖLÜM “IRAK -BASRA CEPHESİ – KUTUL AMARE ” İngilizler Basra'ya saldırdıklarında Komutanları Townshed kendine çok güveniyor, tarihe geçmeyi çok istiyordu. Meslektaşlarının Gelibolu’da yaşadıklarını biraz daha önemsese..

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe 01:59

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla devam ediyor...

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce