#Irak türkmen cephesi

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış 01:19

IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri

IŞİD'in hava saldırılarından korunmak ve hedef şaşırtmak için Musul'da yaptıkları ahşap tank, zırhlı araç ve silahlar ele geçirildi. IŞİD, Pilotları Yanıltmak İçin Ahşaptan Tank ve Zırhlı Araç Maketleri Yapmış8 saat önc..

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi 00:44

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etki

(TSK), Bugüne Kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de İse 511 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), bugüne kadar Şemdinli’de 65, Hakkari’de ise 511 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK..

Abd, Deaş Kalesine Saldırı Düzenledi 03:16

Abd, Deaş Kalesine Saldırı Düzenledi

CNN'in Nick Paton Walsh, koalisyon güçlerinin İSİS(deaş) 'in Suriye'deki kontrol merkezi olan Raqaa'ya doğru ilerlemeyi umduğu Irak'taki Musul yakınlarındaki Teğmen Townsend ile görüştü...

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi 05:07

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi

Adnan Menderes'in Irak'a neden sınır ötesi harekat kararı aldığı ve bu karara kimin engel olduğu ele alındı. 1960 darbesine giden süreçte Bağdat Paktı'nın oynadığı role işaret edilen görüntülerde Menderes'in Ortadoğu'da ..

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı 00:50

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı

Irak'ın merkezine polislere yönelik deaş saldırısında 7 kişi öldü. Ölenlerin arasında siviller ve polislerde bulunuyor...

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG 03:30

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG

Başbakan Yıldırım: PYD'nin Suriye bölgesinde 'oldu bittiler' yapmasına da asla rıza gösteremeyiz. Orada yaşayan Peşmergeleri, Arapları yerinden yurdundan ettiler, adeta bir işgal içerisine girdiler. Tabii adını ne kadar..

Eşeğe Saldıran Tilki Hayatının Hatasını Yaptı! 00:36

Eşeğe Saldıran Tilki Hayatının Hatasını Yaptı!

Irak'ta kaydedilen görüntülerde bir tilkinin eşeğe saldırdıktan hemen sonrası görülüyor. Eşeğin ağzına alıp sağa sola savurduğu tilkinin akıbeti bilinmiyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.253 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölüm Girdabı Film İzle 1:31:09

Ölüm Girdabı Film İzle

Filmin senaryosunu ve yönetmenliğini ünlü yönetmen Mischa Webley üstlendiği 2012 ABD yapımı olan harika bir aksiyon sineması sizlerle olacak. Filmin büyük çoğunluğu Irak sınırında geçen bu filmde Samuel, Irak’ta uzun sür..

  • Tv Series tarafından
  • 1.574 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Uçaksavarı Şaha Kaldıran Savaşçı 00:20

Uçaksavarı Şaha Kaldıran Savaşçı

Görüntülerin Irak'ta çekildiği iddia ediliyor. Uçaksavarla ateş eden iki kişi bir anda silahın şaha kalkmasıyla uçaksavarın altında kalmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dev Zirvede Akşam Hareketliliği 02:02

Dev Zirvede Akşam Hareketliliği

Antalya'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde ABD ile Rusya Genelkurmay Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen Suriye ve Irak zirvesinde akşam saatlerinde hareketlilik yaşandı. Genelkurmay Başk..

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı 01:52

Kerkük'te Bomba Yüklü Araçla Saldırı

Irak'ın Kerkük kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kerkük kent merkezinin Aden Mahallesi'nde ..

IKBY'deki Tartışmalı Referandum Başladı 01:44

IKBY'deki Tartışmalı Referandum Başladı

Irak Federal Mahkemesinin anayasaya aykırı olduğunu ilan ettiği Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) referandumu için oy verme işlemi Kerkük vilayetinde başladı...

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış! 01:46

Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Anlatmış!

Kuzey Irak'taki Bağımsızlık referandumu ile Kürdistan'ın temellerini atmaya çalışırken Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın 1992 yılındaki meclis konuşması tekrar akıllara geldi...

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı 01:27

Bölücü Terör Örgütü Mültecilere Saldırdı

İçişleri Bakanlığı, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü saat 15.00’de Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesi Eskiderecik Mahallesi'nde mültecilerin geçici olarak barındığı alana Irak kuzeyi istikametinden düzenlenen havanl..

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı 00:27

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandum sonrası Türkiye'nin sınır kapılarının neden kapatmadığı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Ünal 'Irak merkezi yönetimi sınır kapılarını teslim almak için hareket..

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv) 03:38

Muhsin Yazıcıoğlu - Tezkere Konuşması (Arşiv)

Muhsin Yazıcıoğlu Efsane Tezkere Konuşması! Sınır ötesi tezkere Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu : Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Irak'ın Kuzeyinden Ülkemize Yönelik Terör Tehdidinin v..

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz' 02:15

'Bölgede Sınırların Değişmesine İzin Vermeyeceğiz'

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandumla ilgili olarak Bölgede terör fazının başka bir sürece dönüştüğünü dile getirdi. Ünal 'Bizim sınırlarımız bellidir. Biz Suriye, Irak'ın toprak bütünlüğünden yan..

Gazprom Neft, IKBY'deki  Badra Projesinden Vazgeçti 04:26

Gazprom Neft, IKBY'deki Badra Projesinden Vazgeçti

Gazprom'un iştiraki Gazprom Neft Middle East Genel Müdürü Sergey Petrov, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) Halepçe petrol kuyusunu açma projesinden vazgeçtiklerini söyledi. Rus basınına konuşan Petrov, petrol kuy..

İsrail'den Açık Destek Kürdistan'ı Kurun 01:41

İsrail'den Açık Destek Kürdistan'ı Kurun

İsrailli yetkililerin Avrupa'da düzenlenen bir mitingde Irak'ın kuzeyinde bağımsız bir Kürt devletinin kurulmasına verdiği destek bir kez daha gözler önüne serildi. İşte o skandal mitingdeki konuşmalar....

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

Ayı Peşmergelere Saldırdı! 00:27

Ayı Peşmergelere Saldırdı!

Irak'ın Süleymaniye kenti kırsalında bir ayı, Peşmergelere saldırdı...

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı! 00:39

Peşmerge Korkudan Mevzi Kazmaya Başladı!

Irak merkezi hükümetine bağlı güçlerin Kerkük kentinin tamamında kontrolü sağlamasının ardından tedirgin olan Peşmerge güçlerinin, Erbil'den yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan kontrol noktalarında mevzilerini güçlen..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Süleymaniye'de Bir Mahalleden Korkunç Görüntüler 02:19

Süleymaniye'de Bir Mahalleden Korkunç Görüntüler

Irak'ın Süleymaniye kentinde meydana gelen 7,2 şiddetindeki depremin ardından bölgeden görüntüler gelmeye başladı. Enkaz yığınlarının yer aldığı görüntüler, Süleymaniye'de bir kasabada çekildi...