#Irak yönetiminden savunma bakanının başika ziyaretine Örtbas

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu 01:04

Son Dakika Suriye İsrail Uçağını Vurdu

Suriye devlet televizyonunun haberine göre İsrail uçakları bu sabah bir askeri üssü vurmak üzere Suriye hava sahasına girdi. Haberde Suriye hava savunma sistemlerinin bir İsrail uçağını düşürdüğü iddia edildi. İsmini açı..

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası 01:52

Hollanda'dan -Rus jetleri gemimizi taciz etti- iddiası

Karadeniz'de gerilim tırmanıyor. 31 NATO ülkesi, Ortak ülke Ukrayna'nın da katılımıyla bölgede tatbikat yaparken, Rusya'nın, Hollanda gemisini taciz ettiği açıklandı. Rusya ise jetlerin güvenli mesafeden uçtuğu yönünde..

Deniz Sekiden Şaşırtan İstek 05:31

Deniz Sekiden Şaşırtan İstek

5 Haziranda özgürlüğüne kavuşacak olan Deniz Seki cezaevi yönetiminden çok ilginç bir istekte bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump'un Kesik Başı ile Fotoğraf Çekimi 01:37

Trump'un Kesik Başı ile Fotoğraf Çekimi

Amerikan CNN kanalının, ABD Başkanı Donald Trump'ın kesik baş maketini gösterdiği videoyu paylaşan komedyen Kathy Griffin yılbaşı gecesi komedi programı için böyle şey hazırladıklarını sölemişler. Kanal yönetiminden yapı..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli ve Selin İmer'e Düğün Öncesi Kötü Sürpriz-Redettiler 09:50

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'e Düğün Öncesi Kötü Sürpriz-Redettiler

Mustafa Ceceli ve Selin İmer’in düğün tarihi kesinleşti. Ancak düğünü Kuruçeşme’deki Les Ottomans Hotel’in küçük salonunda yapmayı planlayan Selin İmer ve Mustafa Ceceli, geçen hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden r..

  • ANKA tarafından
  • 1.015 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hapishanelerde Bugüne Kadar Yapılan En Akıl Almaz 8 Silah 05:15

Hapishanelerde Bugüne Kadar Yapılan En Akıl Almaz 8 Silah

Hapishanelerde Bugüne Kadar Yapılan En Akıl Almaz 8 Silah - Mahkumların hapishanede çok fazla boş zamanı olur. Bu mahkumların bazılarıysa boş zamanlarını değerlendirmek için oldukça farklı bir yol seçmiş. Bu mahkumlar ha..

  • BETA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saadet hareketlendi! 01:49

Saadet hareketlendi!

PARTİ YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİ, KONGRE ÇIKIŞI İLE HEM SAADET PARTİSİNİ HEM DE SİYASET KULİSLERİNİ HAREKETLENDİRDİ. SAADET PARTİSİ YÜKSEK İSTİŞARE KURULU BAŞKANI OĞUZHAN ASİLTÜRK'E , PARTİ YÖNETİMİNDEN KARŞILIK GECİKMEDİ...

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm 15:17

İstanbul Muhafızları 8.Bölüm

Bizans İmparatoruluğu döneminde Bizans İmparatoru Jüstinyen tarafından yaptırılan ve Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden sonra camiye dönüştürdüğü Ayasofya tarihi yarım adanın en önemli eserlerinden biridir. Aynı..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Savaş başlıyor! İç savaşın eşiğindeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor! 1:19:06

CANLI! X-enebotlar uyanıyodeki İsrail, Cenin'de katliam yapıyor!r! Sav

İsrail iç savaşa mı gidiyor. Yahudi toplumunda DİN, AİLE, Yeni Nesil İsrail’de Hükümet Dağılmak Üzere! İsrail, Kimin israili olacak? Hangi İsrail, liberallerin mi, solun mu, ateistlerin mi, dindarların mı, siyasilerin m..

  • STUDIO AS tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Kübalılar Castro'ya veda ediyor 00:42

Kübalılar Castro'ya veda ediyor

Kübalılar geçen hafta vefat eden liderleri Fidel Castro'ya veda ediyor. Castro'nun yakılan naaşı Havana'da Devrim Meydanı'nda halkın ziyaretine açıldı...

Kapkaççıya Vatandaş Dayağı Kamerada 03:00

Kapkaççıya Vatandaş Dayağı Kamerada

Bağcılar'da hasta ziyaretine giderken çantasını kapkaççıya kaptıran yaşlı kadının imdadına yolda araçlarıyla seyir halinde olan vatandaşlar yetişti...

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı 01:01

Bayramda Mezarlıkta Hırsızlık Yapan Zanlı Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı'nda mezarlıktaki yakınlarının kabir ziyaretine gelen vatandaşların araçlarının camını kırıp hırsızlık yapan zanlı tutuklandı...

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 00:45

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan'da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi 02:55

Emine Erdoğan Oktaki Maharetlerini Sergiledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Astana ziyaretine eşlik eden eşi Emine Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, Kazakistan’da Kazak halkının kültürünün sergilendiği etnik köyü ziyaret etti. Gerçekleştirilen spor etkinlikleri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Teröristlerin Biz Mehmetçiğin Parkasını Ve Postalını Giyeriz 01:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siz Teröristlerin Biz Mehmetçiğin Parkasını Ve

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin ziyaretine ilişkin, CHP'nin başındaki bu zat, 'parkayı ve postalı öğrenciliğimden beri giyiyorum' demişti. Siz teröristlerin, biz Mehmetçiğin parkasını ve postalını giyeriz aramızdaki fark b..

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip 02:42

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı'ndan Erdoğan'a Özel Klip

Özbekistan Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülke ziyaretine ilişkin klip hazırlayarak sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisince hazırlanan klip, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Özbekistan Parl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek 01:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunun Adı Teröre Destek Vermek

Erdoğan, İnce'nin Demirtaş'ı ziyaretine ilişkin, Bunun adı demokrasi değil Bay İnce, bunun adı teröre destek vermek, bunun adı teröristlere destek vermektir. dedi...