#Irak yönetiminden savunma bakanının başika ziyaretine Örtbas

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayacaklar' 01:46

Bekir Bozdağ: 'Jetlerimizi Gördüklerinde Mehmetçiğin Geldiğini Anlayac

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ Kuzey Irak'ta PKK'ya karşı yapılacak operasyonla ilgili olarak 'Terörle mücadele Irak tarafında da kararlı bir şekilde devam edecektir. B..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda İlk Şehit 01:43

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda İlk Şehit

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan ilk şehit haberi geldi. Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit düştü. Acı haber Kahramanmaraş'taki baba ocağına kor gibi düşt..

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler! 01:30

Kuzeniyle evlenmek istemediği için öldürdüler!

Irak'ın başkenti Bağdat'ta yaşayan 30 yaşındaki Nourzan Al-Shammari isimli kadını ailesi kuzeni evlendirmek istedi. Daha önce evlenip boşanmış olan Nourzan, bu evliliğe karşı çıkınca iş çıkışı, üç kişinin bıçaklı saldırı..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama Geldi 02:49

İçişleri Bakanlığı'ndan 'Bu Kimlikler İptal Edilsin' Haberine Açıklama

İçişleri Bakanlığı 30 Eylül 2017 tarihinde “Bu kimlikler iptal edilsin manşetiyle basına yansıyan istisnai vatandaşlıkla ilgili haber üzerine basın açıklamasında bulundu.İçişleri Bakanlığı, basında yer alan istisnai vat..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

TSK Tatbikat Gereği Kritik  Tesisleri Ele Geçirdi 01:32

TSK Tatbikat Gereği Kritik Tesisleri Ele Geçirdi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Şırnak'ın Silopi İlçesi ile Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki TIR parkı karşısında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat devam ediyor. Askerler bugünkü tatbikatta, temsili kritik düşman tesisl..

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler  Mersin'de Yakalandı 02:43

Eylem Hazırlığı Yapan Teröristler Mersin'de Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Akdeniz Bölgesi'nde eylem hazırlığında olan ve Kuzey Irak'tan kente geldikleri tespit edilen 4 terör örgütü PKK mensubu yakalandı. Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet..

HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Pkk'nın Sincar'daki Varlığı Devam Ediyor 00:45

Pkk'nın Sincar'daki Varlığı Devam Ediyor

Irak'ta terör örgütü PKK'ya bağlı Şengal Savunma Birlikleri (YBŞ) Musul'un Sincar ilçesinde kamufle olmuş şekilde beklemeye devam ediyor...

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık 01:22

Bakan Akar- Terörist Sığınaklarını Başlarına Yıktık

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kars'taki ortak tatbikatta yaptığı açıklamada Irak'ın kuzeyinde başlatılan terör operasyonuna değindi. Bakan Akar, Yunanistan'dan gelen açıklamalara yönelik Yunanistan tehdit dilinden v..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor 00:47

Rus uçağını arama çalışmaları sürüyor

Karadeniz’e düşen Rusya Savunma Bakanlığı’na ait uçağın ölen yolcularını arama çalışmaları sürüyor. Rusya Savunma Bakanı terör saldırısı olasılığı olmadığını açıkladı...

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor 01:13

ASELSAN Yapımı Bu Silah Atom Bombasını Dahi Durdurabiliyor

Hava savunma Sistemi KORKUT dakikada 1100 atış yapabiliyor. AYRICA HAVADA PARÇACIKLI MÜHİMMAT DA KULLANILABİLİYOR......Ayrıca stinger füzeleri de entegre edilebiliyor. Ayrıca uzun menzilli füzelerde takılıp aynı hassasiy..

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı 00:35

Fildişi Sahili'nde eski askerler ayaklandı

Fildişi Sahili’nde terhis edilen askerler iki kentte ayaklandı. Ülkenin en büyük ikinci kenti Bouake ve Daloa’da askerlerin polis merkezlerini basarak silahları ele geçirdiği öğrenildi. Bouake’de gece geç saatlerde baş..

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Bekliyor ve Umuyoruz' 02:40

Pentagon- 'İncirlik’in Aynı Şekilde Kullanılmasına Devam Edilmesini Be

Amerika Savunma Bakanlığı Pentagon sözcüsü Peter Cook günlük basın brifinginde İncirlik konusu başta olmak üzere Türkiye ile Suriye operasyonunda işbirliği hakkındaki sorulara yanıt verdi. Ayrıntıları Amerika'nın Sesi'nd..

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Rusya, Dördünce Jenerasyon Mikoyan Mig-35 Adlı Savaş Uçağını Tanıttı. 00:51

Rusya, Dördünce Jenerasyon Mikoyan Mig-35 Adlı Savaş Uçağını Tanıttı.

Rus savunma şirketi Mikoyan Mig-35 savaş uçağını medyaya tanıttı. Tanıtım etkinliği Moskova’nın 150 km doğusundaki Lukhovitsy firmasına ait alanda yapıldı...

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı 00:37

Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 291 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 168 subay ile 123 astsubay görevden uzaklaştırıldı, 15 subay ile 4 astsubay ihraç edildi. Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ soruşturması kapsamında Deniz Kuvvetler..

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı 01:45

ABD, Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı

CSHA Güney Çin Denizi'ndeki drone çalmakla Çin'i suçladı ABD Savunma Bakanlığı Çin, gözlerimizin önünde ABD sualtı drone çaldığını belirtti. Olay Güney Çin Çin Güneydoğu Asya ülkelerinde bir dizi adalarda rmeydana ge..

Türkiye'nin İlk Siber Saldırı Merkezi Kapılarını Açtı 01:05

Türkiye'nin İlk Siber Saldırı Merkezi Kapılarını Açtı

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ bünyesinde kurulan Siber Füzyon Merkezi, siber saldırıları gerçekleşmeden haber veriyor...