#Irak yönetiminden savunma bakanının başika ziyaretine Örtbas

Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü 02:10

Türk Zırhlıları İhracata Yürüdü

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina, zırhlı muharebe aracı Ejder Yalçın 4x4 ile yurt içi ve yurt dışı pazarlarda hızla yol alıyor...

İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne 01:13

İnsanları Kurtarıyorum Seni Kurtaramıyorum Anne

Suriye'de Beşşar Esed rejiminin sivil katliamına sahne olan Doğu Guta'da, bir sivil savunma yetkilisinin, can veren annesini bulduğu an ve yakarışları görüntülere yansıdı...

İşte Ilk Milli Insansız Kara Aracımız 00:30

İşte Ilk Milli Insansız Kara Aracımız

İnsansız hava araçları ve silahlı insansız hava araçlarının ardından insansız sistemler karaya da taşınıyor. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı sosyal medya hesabından insansız kara aracımızla ilgili ilk görün..

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı 03:21

Selçuk Bayraktar Türkiye'nin İnsansız Hamlesini Yeni Şafak'a Anlattı

Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest İstanbul'un tanıtım toplantısına katılan Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdür Ersin Çelik'in sorularını yanı..

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle 02:06

Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle

Efes Final Four'a kafayı taktı Euroleague çeyrek finalinde Anadolu Efes, evinde Olympiakos'u 64-60 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir savunma yapan İstanbul temsilcisi, özellikle ..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

İki Genç Metrobüste Öpüştü Diye Olay Çıkartan Adam 00:39

İki Genç Metrobüste Öpüştü Diye Olay Çıkartan Adam

Metrobüste yaşanan olayda öpüşen iki gence sinirlenen adam, 'Ben Avrupalı değilim, benim ahlakıma ters' sözleri ile kendince savunma mekanizması geliştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik Yeleği Şirket CEO'su Böyle Test Etti 00:37

Çelik Yeleği Şirket CEO'su Böyle Test Etti

Çelik yelek şirketin CEO'su firmanın ürettiği yeleği inanılmaz bir şekilde test etti. İşte savunma teknolojileri üreten bir şirket olan Ukrainian Armor'un iddialı çelik yeleğini deneyen Vyacheslav Nalyvaiko isimli CEO'nu..

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Ankara'da 01:53

İran Cumhurbaşkanı Ruhani Ankara'da

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Suriye konulu üçlü zirve için Ankara'ya geldi. Ruhani'yi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli karşıladı...

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi 01:14

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sütre gerisinde ve açıktaki hedefler için MKE tarafından geliştirilen 120 mm HE-T Tank Topu Mühimmatının test atışları başarıyla gerçekle..

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor 01:17

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullanımı için milli kaynaklarla yeni tank mühimmatı üretildiği Milli Savunma Bakanı Canikli tarafından duyuruldu...

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Örgütüdür 02:15

Başbakan Yıldırım - Ypg _ pyd Türkiye Için Pkk Ne Ise Aynıdır Terör Ör

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazını İngiltere'nin başkenti Londra'daki Mayfair İslam Merkezi'nde kıldı. Daha sonra gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Yıldırım, ABD Savunma Bakanı Jim Mattis ile görüş..

Suriye'nin Vurulduğu Anlar 00:22

Suriye'nin Vurulduğu Anlar

Şimdiye kadar ABD bombalaması Barza bölgesinde bilimsel araştırma merkezi, Qaysun dağlarında Cumhuriyet Muhafızları genel merkezi, Mezzeh Askeri Havaalanı, Damir Askeri Havaalanı, Alkaswa bölgesi ve başkent Şam'da bazı m..

Basketbol Maçında Yaptığı Hareketle Rakip Oyuncuları Hayata Küstüren Liseli 00:20

Basketbol Maçında Yaptığı Hareketle Rakip Oyuncuları Hayata Küstüren L

Liseler arası basketbol maçında rakibin savunma oyuncusunu crossover tekniği ile geçip Self Alley Oop smacını tabiri caizse gömen liseliyi izleyenler adeta çıldırıyor. İşte kameraya yansıyan o müthiş smaç.....

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canikli'den Sınırın Sıfır Noktasında Mehmetçikle İftar 04:43

Canikli'den Sınırın Sıfır Noktasında Mehmetçikle İftar

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, ramazan ayının ilk iftarını sınırın sıfır noktasındaki Mehmetçikle yaptı...

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı 01:06

Trump, Erdoğan'ı Makam Aracına Kadar Uğurladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump tarafından onuruna verilen öğle yemeğine katıldı. Erdoğan ve Trump, Beyaz Saray'daki ikili görüşmeden sonra yaptıkları ortak basın açıklamasının ardından öğle ..

Denizci 4 Beklenmedik Hedef  Film İzle 1:30:14

Denizci 4 Beklenmedik Hedef Film İzle

Jake Carter (Mike ‘The Miz’ Mizanin), yasadışı olarak ordu savunma anlaşmasını deşifre etmeye çalışan Olivia Tanis (Melissa Roxburgh) isminde, ihbarcı bir kızı korumakla görevlendirilmiştir. Ancak işi hiç de düşündüğü şe..

  • Tv Series tarafından
  • 2.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ülke Savunması Yeni Teknolojilerle Donatıldı 02:20

Ülke Savunması Yeni Teknolojilerle Donatıldı

Güvenlik güçlerinin teknolojik olanakları, yerli savunma sanayisi ürünleri öncelikli olmak üzere artırılıyor...

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı 00:55

Canlı Yayında Yalanı Ortaya Çıkan İnce Bakın Ne Yaptı

Muharrem İnce canlı yayın programında Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu'nun FETÖ'cü çıktığını iddia etti. Ardından kısa süre sonra gerçek ortaya çıkınca İnce: Rektör değil Dekan diyecektim. Ben üniversi..

Var Olan Şeffaf Canlılar 03:17

Var Olan Şeffaf Canlılar

İnsanların bile en çok sahip olmak istediği özelliklerden biri olan görünmezlik, bazı hayvanlarda mevcut. Savunma ve kamuflaj konusunda kendini aşmış şeffaf canlıları tanıyor musunuz?...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA 04:54

Gökyüzünün Savaşan Yerli Ve Milli Silahları: SİHA

'SİHA nedir, teknik özellikleri nelerdir?' sorularının yanıtları bu videomuzda. Ülkemizin terörle mücadele de etkin olarak kullandığı SİHA'lar teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Türk savunma sanayisinin, ..

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi  Tufan 01:36

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan

Savunma Sanayii yeni bir silah daha kazanıyor. Elektromanyetik fırlatma sistemlerine sahip olan TUFAN, Aselsan tarafından üretildi. Konvansiyonel fırlatma sistemlerine karşı önemli üstünlükleri olan TUFAN, ses hızının al..

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı 04:59

Başbakan Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Sabah’ı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşıladı. Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el..

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı 03:53

Bakan Canikli İlk Defa Afrin'de Kullanılan Pulat'ı Anlattı

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Yeni Şafak sosyal medya canlı yayınında Ersin Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Canikli ilk defa Afrin'de kullanılan ve yüzde yüz yerli ve milli olan Pulat projesini anlattı...