#Irak yönetiminden savunma bakanının başika ziyaretine Örtbas

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Beklenen Musul Harekatı Başladı 00:41

Beklenen Musul Harekatı Başladı

Irak ordusu, Musul Harekatı'nı başlattı Irak Başbakanı İbadi, Musul'u IŞİD'den kurtarma harekatının başladığını açıkladı...

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı 01:28

Irakın Toplam Borcu 112 Milyar Dolara Dayandı

Irak'ın toplam borcu ülke nüfusuna dağıtıldığı zaman her vatandaşın 6 bin dolar borçlu olduğu ortaya çıkıyor. Irak Meclisi Maliye ve Ekonomi Komisyonu Sözcüsü Ahmed Hacı Reşid, Maliye Bakanlığı'nın komisyonumuza verdiği..

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan  IKBY Referandumdan Vazgeçmeli 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY Referandumdan Vazgeçmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY referandum kararına ilişkin Vazgeçmelerini bekliyoruz dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararıyla ilgili, “Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni, bu..

Ikby Bayrağı İndirildi 00:10

Ikby Bayrağı İndirildi

Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ilçesinde Peşmerge ve Türkmen Haşdi Şabi güçleri arasında çatışma çıktı. Irak güçleri de Tuzhurmatu'ya konuşlanmış durumda...Irak Ordusu'nun Kerkük'ün güneyindeki Tuzhurmatu ve Beşir kasa..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması  70 Terörist Öldürüldü 00:34

TSK'dan Flaş Sincar Açıklaması 70 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak kuzeyi/Sincar Dağı ve Suriye kuzeydoğusu/Karaçok Dağı bölgelerine gerçekleştirilen hava harekatında 70 civarında teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK’dan yapılan açıklam..

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Komplo Türkçe Altyazılı Fragmanı

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor 02:19

Türkiye Denizlerde Geleceğe Hazırlanıyor

Su üstü platformlar ve deniz harp sanayisinde son dönemde önemli bir ivme yakalayan Türkiye, donanmasını güçlendirecek, ihracat olanaklarını da artıracak çalışmalar yürütüyor.MİLGEM, Pakistan Denizde İkmal Gemisi ve deni..

S-400 Füze Alımında Son Aşama  Kritik Tarih 11 Eylül 01:43

S-400 Füze Alımında Son Aşama Kritik Tarih 11 Eylül

Türkiye-Rusya hattında uzun süredir görüşmeleri devam eden S-400 hava savunma sisteminde sona yaklaşılıyor. İki ülke arasında istişareler sürerken, 11 Eylül'de toplanacak Savunma Sanayii İcra Komitesi'nde S-400 konusu ma..

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı 01:05

Rusya, Yeni Anti Balistik Füze Testi Yaptı

Rus askeri, modern bir anti-füze denedi. Fırlatma, Kazakistan'daki Sary-Shagan hava savunma ve füze savunma kuvvetlerinin muharebe hesaplamasıyla gerçekleştirildi. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından bildirildiği üzere, f..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilmemeli 01:07

Almanya Teröre Karşı Mücadele İslamiyete Karşı Mücadele Gibi Gösterilm

Almanya’da 53. Münih Güvenlik Konferansı’nda konuşan Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen terörizme karşı mücadelenin İslamiyete karşı bir mücadele gibi gösterilmemesi gerektiğini söyledi. ABD Savunma Bakanı Jame..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu 03:49

Rusya Ukrayna’yı İskender Balistik Füzeleriyle Vurdu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 30. günde devam ediyor. Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’daki paralı askerlerin bulunduğu bölgeye İskender balistik füzeleriyle saldırı gerçekleştirildiği be..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor 02:09

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor

13 Yıl Önce Aynı Durum Yaşanmıştı... Musul Operayonu İle Tekrarlanıyor DÜNYA, Irak'ın ikinci büyük kenti olan ve nüfusunun büyük kısmı sünni Araplardan oluşan Musul'un IŞİD'ten kurtarılması operasyonuna kitlenirken, ope..

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı 02:20

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı

Musul'un Çevre Köylerinden Kaçış Başladı A AA Irak'ın Musul kentini DEAŞ'tan kurtarma operasyonunda, terör örgütü DEAŞ'ın kontrolündeki Musul'un çevre köylerinden kaçan siviller Irak Ordusunun kontrolü altın..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Musul'dan kaçış sürüyor 01:09

Musul'dan kaçış sürüyor

Irak'ta güvenlik güçleri, Musul'u DEAŞ terör örgütünden kurtarma operasyonunun ikinci aşamasında kuvvetli bir direnişle karşı karşıya kaldı. Bölgede yoğun çatışmalar sürürken, iki ateş arasında kalan çoğunluğu kadın ve ç..

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 ölü 01:04

Musul'da kan kaybeden IŞİD, Necef'te intihar saldırısı düzenledi- 9 öl

Irak güvenlik güçleri Musul'u IŞİD militanlarından temizleme operasyonunun ikinci safhasında şehrin doğu kısmında yer alan üç mahalleyi daha kontrolü altına aldı. Operasyonun dördüncü günü geride kalırken sivillerin bö..

Francois Hollande ile  Mesud Barzani Cephede 01:01

Francois Hollande ile Mesud Barzani Cephede

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani birlikte Musul'a 18 km kadar yaklaştılar ve IŞİD'e karşı cepheyi birlikte gördüler..

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..