#Irakın kerkük kentine bağlı dakuk ilçesine düzenlenen hava saldırısında

Çanakkale'de 2 Bin Yıllık Biberon Bulundu 01:51

Çanakkale'de 2 Bin Yıllık Biberon Bulundu

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kemer köyü yakınlarındaki Helenistik dönemin en önemli antik liman kenti Parion'da yapılan kazılarda 2 bin yıllık biberon bulundu...

Rize'de Sel Asfaltı Yerinden Söktü 00:30

Rize'de Sel Asfaltı Yerinden Söktü

Rize'de şiddetli yağış nedeniyle Çamlıhemşin ve Hemşin ilçelerinde taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Öte yandan, Çayeli ilçesine bağlı Kaptanpaşa köyünde taşan dereler yollarda hasara neden oldu, ulaşım ..

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu 00:32

Otomobil 5 Metre Yükseklikten evin Çatısına Uçtu

Şanlıurfa'da sürücüsünün park etmek istediği otomobil evin çatısına uçtu. Kazada sürücü yaralandı. Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde ismi öğrenilemeyen bir sürücü 06 AC 8953 plakalı otomobilini park etm..

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı! 00:43

Şehir Eşkıyası, Kadına Önce Çarptı Ardından Yumrukladı!

İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'nde bir güvenlik kamerasına yansıyan olayda sırt çantalı olduğu görülen kişi, karşı yönden gelen başörtülü kadına çarpıyor. Tepki gösterdiğinde aldığı yumrukla neye..

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Kuraklık Barajı Kuruttu 04:45

Kuraklık Barajı Kuruttu

Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Yapalı köyü sınırları içerisinde yer alan Karacalar Barajı'nda mevsimin kurak geçmesi nedeniyle azalan sular eski mezarlıkların ortaya çıkmasına neden oldu..

İzmirli  Afro Türkler 02:33

İzmirli Afro Türkler

Afrikalı atalarından miras siyahi rengi tenlerinde, yıllardır tek vatan bildikleri Türkiye sevgisini ise yüreklerinde taşıyor. Çeşitli nedenlerle Anadolu'ya gelen siyahi göçmenlerin torunları yaşamlarını, sayıları azalsa..

Köye Su Geldi, İnsaf Teyze Dayaktan Kurtuldu 02:17

Köye Su Geldi, İnsaf Teyze Dayaktan Kurtuldu

dana’nın Tufanbeyli ilçesine bağlı Fatmakuyu Mahallesi’ne 7 yıl sonunda su geldi. Suyun geldiğine sevinen İnsaf Üler, Eşeklerle taşıdığımız bidon düşüp patlayınca kocalarımız bizi dövüyordu. Artık dayaktan kurtulduk di..

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı 01:24

Kahramanmaraş’ta Minibüs Tarlaya Uçtu 8 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesine bağlı Barbaros Mahallesinde Mehmet Kaplan (22) yönetimindeki 46 LB 072 plakalı minibüs, önünde seyir halinde olan otomobile çarpmamak için yaptığı manevra sonrası yoldan çıkarak..

Ünlü Çiftin Uğradığı Silahlı Saldırı Kamerada 00:44

Ünlü Çiftin Uğradığı Silahlı Saldırı Kamerada

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun'da yaşayan Tanem Sivar-Edhem Dirvana çiftine komşuları tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırının ve tacizin görüntüleri ortaya çıktı...

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor 02:20

Depremin Yaraları Sarılmaya Çalışılıyor

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, Irak'ta depremin etkili olduğu Süleymaniye ilinin Halepçe ilçesine bağlı Bamo köyündeki 250 aileye çadır, battaniye ve gıda yardımı dağıttı...

Markete Giren Hırsızlar Kamerada 02:59

Markete Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir markete giren silahlı soyguncular, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasayı boşaltarak kayıplara karıştı, o anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedild..

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı 01:20

Yıldırım Cami Minaresini Yıktı

Elazığ'da bir caminin minaresi yıldırım çarpması sonucu yıkıldı. Olay, Maden İlçesine bağlı Tekevler köyü Dilakkaya Mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gece yarısı büyük bir gürültü ile yıldırım Dilakkaya Ca..

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan 00:23

Karadeniz Sahil Yolunda Heyelan

Karadeniz Sahil yolu üzerinde heyelan meydana geldi. Giresun-Trabzon arası ulaşım tek şeride düştü. Giresun'un Keşap ilçesine bağlı Düzköy mevkiinde Trabzon istikameti yönünde heyelan meydana geldi. Yola gelen toprak ve ..

Adana'da Dev Yangın 02:32

Adana'da Dev Yangın

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda yangın çıktı. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullan..

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba 01:12

Adana'daki Seyir Halindeki Tırın Üstündeki Araba

Adana'da bir TIR'ın dorsesi üzerinde otomobil taşınması görenleri hayrete düşürdü. Olay Yüreğir ilçesine bağlı Kışla Caddesinde meydana geldi. Tır'ın, yüklü dorsesi üzerine halatlarla bağlanan otomobille trafikte hareket..

  • JET TV tarafından
  • 1.251 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu işi yapmak cesaret ister 00:53

Bu işi yapmak cesaret ister

Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Çakırca Köyünde minare ustaları, adeta ölüme meydan okuyor...

Evini müzeye çevirdi 00:51

Evini müzeye çevirdi

Giresun’un Tirebolu ilçesine bağlı Ortacami köyünde yaşayan 58 yaşındaki Sadullah Demir’in kendi imkanlarıyla müzeye dönüştürdüğü ev, adeta tarihe ışık tutuyor...

Sınırda İkamet Eden Vatandaşlar Evlerini Bayraklarla Donattı 00:56

Sınırda İkamet Eden Vatandaşlar Evlerini Bayraklarla Donattı

Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen zırhlı personel taşıyıcıları ve sinyal kesici askeri araçlar Reyhanlı ilçesine ulaştı. İlçeye bağlı Suriye sınırındaki Oğulpınar Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşl..

Çift Başlı Buzağı Görenleri Şaşırttı 01:24

Çift Başlı Buzağı Görenleri Şaşırttı

Siverek'te yeni doğan çift başlı buzağı görenleri şaşırttı ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde çift başlı olarak doğan buzağı görenleri hayrete düşürürken, çift başlı buzağı 4 saat hayata kaldıktan sonra öldü Siv..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cennetten Bir Köşe Parma Yaylası 01:00

Cennetten Bir Köşe Parma Yaylası

Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı Parma Yaylası muhteşem manzarasıyla görenleri büyülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.260 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakırlı Öğrencilerden Mehmetçik İçin Klip 03:55

Diyarbakırlı Öğrencilerden Mehmetçik İçin Klip

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Arabük köyünde okuyan öğrenciler, terörle mücadele eden Mehmetçik'e moral ve destek vermek amacıyla klip çekti...

Hakkari'de Şebeke Sıkıntısı Çeken Köylünün İsyanı 00:51

Hakkari'de Şebeke Sıkıntısı Çeken Köylünün İsyanı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Akçalı köyünde cep telefonu şebekelerinin çekmemesi köylüleri adeta çileden çıkardı. Sevdikleriyle diledikleri gibi görüşemeyen vatandaşlar, köylerine bir şebeke alıcısı kurulmasını i..

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da Dev Gemiyi Karadan Böyle Yürüttüler 00:39

Bursa'da Dev Gemiyi Karadan Böyle Yürüttüler

İznik Gölü'nde gezi gemisi olarak hizmet veren Akşemseddin isimli gemi, yeterli talep görmeyince satışa sunuldu. Bir turizm şirketi tarafından alınan gemi, İznik Gölü'nün Orhangazi ilçesine bağlı Gölyaka Mahallesi sahili..

Satır Ve Bıçakların Havada Uçuştuğu Kavga Anbean Görüntülendi 01:31

Satır Ve Bıçakların Havada Uçuştuğu Kavga Anbean Görüntülendi

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde bir ekmek fırının önünde bilinmeyen bir nedenle kavga yaşandı. Kadınların da karıştığı kavgada bıçak ve satırlar havada uçuştu. Kavga anı bir vatandaş taraf..

Belediye Başkanı Olsa Da Öğretmenliği Bırakmadı 02:31

Belediye Başkanı Olsa Da Öğretmenliği Bırakmadı

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinin belediye başkanı Dilaver Özcan, çok sevdiği öğretmenlik mesleğinden kopmamak için beldede yaşayan öğrencilere ücretsiz kurs veriyor...

Turistler Mağarada Mahsur Kaldı 00:57

Turistler Mağarada Mahsur Kaldı

Trabzon'un Düzköy ilçesine bağlı Çal Köy'de öğle saatlerinde etkili olan yağış sele döndü. Çal Köy Mağarası'nın üzerinden akan şelale çoğalınca mağaranın girişi kapandı. Ziyarete gelen birçok turist mağaranın içerisinde ..

Otobüs Durağında Mahsur Kalan Çocuklar Kepçeyle Kurtardı 00:49

Otobüs Durağında Mahsur Kalan Çocuklar Kepçeyle Kurtardı

Erzurum'da şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Palandöken ilçesine bağlı Abdurrahmangazi Mahallesi Türbe yolunda aşırı yağış dolayısıyla öğrenciler otobüs durağında mahsur kaldı. Yoğun suyun etkili olduğu otobüs dura..

Bala'daki Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor 01:17

Bala'daki Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor

Bala ilçesine bağlı Yöreli Mahallesi'nde bir kişinin ölümüne neden olan sel felaketinin yaraları sarılıyor...

Nusret Köyünde Eşeğe Bindi 03:28

Nusret Köyünde Eşeğe Bindi

Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'un Şenkaya İlçesine bağlı Paşalı Köyü'nde yaptırdığı külliyenin açılışını gerçekleştirdi. Aynı zamanda memleketini gezerek hasret gideren Nusret Gökçe, yaylada sürü otlatanların yanına çık..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 6 yıl önce