#Irakın kerkük kentine bağlı dakuk ilçesine düzenlenen hava saldırısında

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı 02:10

Antalya'da Teröristler Roketatarla Saldırdı

Antalya'da teröristler roketatarla saldırdı ANTALYA'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine roketli saldırısında, balıkçı barınağı isabet aldı...

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı 10:13

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Safitürk, 2015'te kaymakamlık binasında uğradığı saldırı sonrası ailesiyle b..

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız 02:00

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız Derikliler, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Derik Belediyesine görevlendirilen ve terör saldırısında şehit olan Kaymakam Muhammet Fati..

  • Haberler tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup 02:08

Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğan Mektup

Beşiktaş'taki terör saldırısında yaralanan polislerin tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptığı belirtilen bir hemşirenin satırları gündeme oturdu. Herkesi duygulandıran paylaşımlarda yar..

  • PengoTV tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı 00:49

Ortaköy Reina terör saldırısını görgü tanığı anlattı

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde ünlü eğlence mekanı Reina’da gerçekleştirilen silahlı terör saldırısında 39 kişi hayatını kaybedetti, 69 kişi yaralandı. Reina saldırısını o sırada olay yerinde eşiyle birli..

  • PengoTV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı 02:03

Reina'nın ortağı saldırı anını anlattı

BBC Türkçe, 31 Aralık gecesi yılbaşı kutlamalrı sırasında Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) saldırısında 39 kişinin hayatını kaybettiği Ortaköy'deki Reina gece kulübüne girdi. Gece kulübünün ortaklarından olan Ali Ünal da o ..

Şehit Sekin'in Kardeşi Vedat Sekin_ Acımız Büyük Ama Gururumuz Daha Fazla 00:54

Şehit Sekin'in Kardeşi Vedat Sekin_ Acımız Büyük Ama Gururumuz Daha Fa

İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in Elazığ'daki ailesine taziye ziyaretinde bulunan vatandaşlar şehit polis ile gurur duyduklarını belirtiyor...

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti 02:19

Halisdemir'in Babasından Sekin'in Ailesine Taziye Ziyareti

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit düşen Astsubay Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Sekin'in ailesine taziye ziy..

Şehit Polisin Vietnamlı Eşi Türkiye'ye Yerleşti 01:16

Şehit Polisin Vietnamlı Eşi Türkiye'ye Yerleşti

Diyarbakır'da 1,5 yıl önce terör saldırısında şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın Vietnamlı eşi, çocuklarıyla Türkiye'ye yerleşti. Aile, yarıyıl tatilinde şehit eşinin Zonguldak'taki mezarını ziyaret etti...

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi! 01:35

Suriyeli Acılı Baba, İkizlerini Elleriyle Toprağa Verdi!

150'den fazla sivilin öldüğü İdil’de onlarca masum çocuk da hayatını kaybetti. Esad’ın kanlı saldırısında Abdulhamit El Yusuf isimli bir babanın ikiz çocukları da ölenler arasında... Acılı baba çocuklarını elleriyle topr..

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı 00:50

Dünya Haber - Irakta Bombalı Saldırı

Irak'ın merkezine polislere yönelik deaş saldırısında 7 kişi öldü. Ölenlerin arasında siviller ve polislerde bulunuyor...

Londra Saldırganlarının Polisler Tarafından Vurulduğu Anın Görüntüleri Yayınlandı! 01:00

Londra Saldırganlarının Polisler Tarafından Vurulduğu Anın Görüntüleri

8 kişinin hayatını kaybettiği Londra saldırısında İngiliz polislerin öldürdüğü 3 saldırganın o anlarına ait görüntüler yayınlandı. Videoda yoldan geçen bir kişiyi bıçaklamaya çalışan 3 saldırgan görünüyor...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD Afganistan'da Camiye Saldırdı 01:03

IŞİD Afganistan'da Camiye Saldırdı

IŞİD'in Kabil'de bir camiye saldırısında İki saldırganın yanı sıra üç sivil ve bir polis öldü..

5 Bin Liraya Lüks Otomobili Satarken Yakalandı 05:16

5 Bin Liraya Lüks Otomobili Satarken Yakalandı

Danıştay ve Cumhuriyet Gazetesi saldırılarının sanığı olan ve Kadıköy’de bir oto galeriyi tarama olayına karışan Erhan Timuroğlu'nun 4 adamı, galeri saldırısında kullanılan lüks aracı alıcı rolündeki polislere 5 bin TL’y..

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın' 00:56

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın'

Teksas polisi, 27 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı kilise saldırısında vatandaşlara evlerinizden çıkmayın uyarısında bulundu...

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası 01:00

Ellerinin Üstünde Kudüs Müdafaası

2008 yılında işgalci İsrail'in saldırısında bacaklarını kaybeden ve engelli haliyle 11 kardeşinin geçimini sağlayan 29 yaşındaki İbrahim Ebu Süreyya, Gazze'nin simge isimlerinden biriydi. Ebu Süreyya, protestolar sırasın..

Şehitlerimiz İçin Söyle 05:39

Şehitlerimiz İçin Söyle

İzmir Adliyesine yapılan menfur terör saldırısında kahramanca Şehit düşen Polis Memurları için yapılan etkinliği izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Guta da Vahşet Dehşet Ve Umut Aynı Karede 01:27

Doğu Guta da Vahşet Dehşet Ve Umut Aynı Karede

Suriye'nin Doğu Guta bölgesinde, Beşşar Esed rejiminin saldırısında bebeğini kurtarırken görüntülenen Doğu Gutalı babanın yaşadığı dehşet, dikkatleri yeniden bölgeye çekti...

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı 00:57

Reyhanlı'da İlk Ders Zili 'Fatmasız' Çaldı

Hatay'ın Reyhanlı, Hassa, Kırıkhan ve Kumlu ilçelerinde öğrenciler ders başı yaptı. Terör örgütü PYD/PKK'nın saldırısında hayatını kaybeden Fatma Avlar'ın okulunda ise büyük üzüntü yaşandı...

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu Ziyaret Etti 00:30

Sanatçılar, Roketli Saldırıda Hayatını Kaybeden Fatma Avlar'ın Okulunu

Zeytin Dalı Harekatı'na destek kapsamında Hatay'a gelen sanatçılar, Jandarma karakolundaki askerlerle buluştu, terör örgütü PYD/PKK'nın roketli saldırısında hayatını kaybeden lise öğrencisi Fatma Avlar'ın okulundaki sıra..

Doğu Guta Ablukasının Simgesi Kerim Bebek Türkiye'de 01:17

Doğu Guta Ablukasının Simgesi Kerim Bebek Türkiye'de

Beşşar Esed rejiminin Doğu Guta'ya saldırısında annesi ve bir gözünü kaybeden Kerim bebek ailesiyle Türkiye'ye getirildi...

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik 01:21

İki Canımız Vardı İkisini De Vatan İçin Feda Ettik

'İki canımız vardı ikisini de vatan için feda ettik' Hakkari'deki terör saldırısında eşini ve 11 aylık oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Karakaya, İki canımız vardı, ikisini de vatan için feda etttik. Allah milletimize, de..