#Irakın kerkük kentine bağlı dakuk ilçesine düzenlenen hava saldırısında

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı 02:11

Üç Ay Önce Evlenen Ceren Moray Erkek Arkadaşıyla Yakalandı

Ünlü oyuncu Ceren Moray uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Nicco ile geçen Eylül'de Bodrum'da düzenlenen törenle evlenmişti. “O hayat benim” dizisinin Efsun’u Ceren Moray önceki akşam Kuruçeşme’de bir erkek arkadaşıy..

  • BETA tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu 00:37

Asker Eğlencesi Faciaya Dönüyordu

Konya'nın Akşehir ilçesinde askere gidecek gençler için düzenlenen kına gecesinde, yakılan meşaleler altında oynayan bir askerin başından aşağıya sıkılan köpük sprey nedeniyle saçları alev topuna dönerek yandı. Akşehir i..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu 16:29

Yılın Yıldızları Ödülleri Sahiplerini Buldu

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Yılın Yıldızları Ödülleri” önceki akşam sahiplerini buldu. Geceye ünlü isimler akın etti. Bu yıl 16.`sı düzenlenen ödül töreninde sanat, spor, ekonomi ve s..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

 Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu! 11:04

Azra Akın, Düğününe Damga Vuran O Detaylarla İlgili Konuştu!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu. 2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu 02:08

İstanbul’da Helikopter Destekli Narkotik Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Avcılar’da uyuşturucu satıcılarına yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Özel Harekat Şube ..

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi 01:40

Tunceli'de 8 Katlı Ve Havuzlu Pkk Sığınağı Ele Geçirildi

Tunceli'de düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK'nın kullandığı 1'i 8 katlı ve havuzlu 3 sığınak imha edilirken 100 kilogram amonyum nitrat ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Tunceli Valiliği, merkez kırsalında İl J..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz 00:55

Euro Grubu Başkanı_ _Korumacı Değiliz

Euro Grubu Başkanı ve Hollanda Maliye Bakanı siyasi istikrarsızlık risklerine karşı küresel serbest ticaretin artması ve Avrupa iç piyasasının derinleşmesinin yüksek büyüme sağlayabileceğini söyledi. Brüksel’de düzenlen..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu 01:06

Hillary Clinton'ın Brexit Yorumu

ABD’nin eski dışişleri bakanı Hillary Clinton, Swansea Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanıyla onurlandırıldı. Galler’deki üniversiteye bağlı hukuk fakültesinin ismi de Hillary Rodham Clinton Hukuk Okulu olarak ..

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu 05:56

Cihangir’de Nefes Kesen Narkotik Operasyonu

Operasyonda bir saunaya giren ekipler, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken çok sayıda şüpheliyi de gözaltına alındı. Narkotik köpeği “Eros” ile yapılan aramalarda da 'skank' diye tabir edilen uyuşturucu madde el..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası 00:50

New York'ta yeni yıl kutlamaları öncesi konfeti provası

ABD'nin New York kentinde her sene yeni yıl kutlamalarına sahne olan Times Meydanı'nda hazırlıklar devam ediyor. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için geleneksel olarak düzenlenen konfeti provası yağmura rağmen yapıld..

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: 00:57

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: "İdlib'deki Saldırıd

Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu İdlib'de düzenlenen kimyasal silahlı saldırıda sarin gazının kullanıldığını ancak birçok sivilin hava bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini açık..

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi 01:41

Sincar'da İlk Kez Vurulan Terör Hedefleri Görüntülendi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, terör örgütü PKK ve uzantılarına yönelik Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı bölgelerine düzenlenen hava harekatında vurulan bazı terörist hedefleri AA tarafından görüntülendi....

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı 01:14

Erciyes 2017 Tatbikatı Başladı

Kayseri'de 1'inci Komando Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen Erciyes-2017 tatbikatı başladı...

Haberci Türkiye Renkleri 21.Bölüm 42:36

Haberci Türkiye Renkleri 21.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 21. bölümünde; Van’ın Erciş ilçesi Ulupamir Köyü konu edilmektedir. Programda ayrıca Türk Hava Kurumu ile bu köydeki çocuklar için düzenlenen etkinlikler ve model uçak kursu ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi 00:36

7 Terörist Daha Etkisiz Hale Getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri ( TSK), Şırnak ve Mardin'de 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, Şırnak'ın Beytüşşebap ilcesi İncebel Dağları bölgesinde 48'inci Hudut Tugay Komutanlı..