#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Haldun Solmaztürk  Irak'ta ABD Ne Yaptıysa Rusya'da Bugün Onu Yapıyor 09:19

Haldun Solmaztürk Irak'ta ABD Ne Yaptıysa Rusya'da Bugün Onu Yapıyor

HALDUN SOLMAZTÜRK: IRAK'TA ABD NE YAPTIYSA , RUSYA'DA BUGÜN ONU YAPIYOR...

Mehmetçik Kuzey Irak'a Girdi! İşte Pençe - Kilit Operasyonunun Detayları 26:05

Mehmetçik Kuzey Irak'a Girdi! İşte Pençe - Kilit Operasyonunun Detayla

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik karadan ve havadan Pençe Kilit Operasyonu’nun başlatıldığını a..

Komutanlar Kuzey Irak'ta 01:30

Komutanlar Kuzey Irak'ta

MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR SINIR ÖTESİNE GEÇTİ, BİLİÇ TEPE ÜS BÖLGESİNDE MEHMETÇİKLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ. PENÇE ŞİMŞEK VE PENÇE YILDIRIM OPERASYONLARI DEVAM EDERKEN, HULUSİ AKAR'DAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ BİTİRMEKT..

Evlerden Irak Olsun Diyeceğiniz Halı Saha Oyuncusu 00:06

Evlerden Irak Olsun Diyeceğiniz Halı Saha Oyuncusu

Asla takımınıza almayacağınız arkadaşınız.....

Bordo Bereliler PKK'nın Taşeronu TAK'ın Komutanını Irak'ta Yakaladı! 'Doktor Aydın' Sorguda 01:02

Bordo Bereliler PKK'nın Taşeronu TAK'ın Komutanını Irak'ta Yakaladı! '

Bordo Bereliler izle..

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız 01:40

Irak'ın Toprak Bütünlüğünden Yanayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York Plaza Otel'de Bloomberg Küresel İş Forumu nda yaptığı konuşmada IKBY'deki referandum tartışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Kontrol Noktasındaki Paçavrayı Irak Güçleri Böyle İndirdi! 00:28

Kontrol Noktasındaki Paçavrayı Irak Güçleri Böyle İndirdi!

Güvenlik güçlerinin birçok stratejik bölgede kontrolü sağladığı Kerkük'te, kontrol noktasından IKBY bayrağı Federal Polis tarafından indirildi...

Kuzey Irak'tan acı haber! 01:44

Kuzey Irak'tan acı haber!

PENÇE-KİLİT BÖLGESİNDE ÇATIŞMA: 5 ŞEHİT..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade E

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Musul'un Terör Örgütlerine Verilmesine Müsade Etmeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musul'un ne DEAŞ terör örgütüne, ne de başka terör örgütlerine verilmesine müsade etmeyiz...

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası 03:31

İtalyan Uzmandan Terör Yorumu_ Terörizm Oyunun Parçası

Terör örgütü DEAŞ hain saldırılarla Türkiye'yi hedef alıyor. Batılı ülkeler de terör paniği yaşıyor. Peki Türkiye ve Avrupa Birliği'nin terörle mücadelede nasıl bir tavır alması gerekiyor? Saldırıların önüne geçmek için ..

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama 03:19

Terör Yuvalarına 600 Polisle Uygulama

Adana'da bölücü terör örgütü yandaşları tarafından sık sık korsan gösteri yapılan mahallelere 600 polisle uygulama yapıldı. Adana Emniyet Müdürlü Osman Ak, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri ya..

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' 01:34

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor''

Eker- ''Bazı Belediyeler, Pkk Terör Örgütünün Şubesi Gibi Çalışıyor'' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Belediyenin görevi halka hizmet vermektir, belediyeyi terör örgütünün şubesi haline getirmek değildir...

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Elazığ’daki Terör Soruşturması 01:15

Elazığ’daki Terör Soruşturması

Elazığ’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 2’si kadın 18 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında BDP’nin eski il başkanı ve HDP üyeleri de bulunuyor. Edinilen bilgiye gör..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı 01:31

İstanbul'daki terör saldırısı sonrası 235 gözaltı

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırısı sonrası İçişleri Bakanlığı 11 kentte düzenlenen operasyonlarda 235 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. İçlerinde Halkların Demokratik Partisi (HDP) yöneticilerinin de..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı 01:56

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı

Tsk'dan Pyd/Ypg Terör Örgütüne Yönelik Hava Harekatı Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'deki Halep kentinin kuzeyindeki Maarrat Umm Hawsh bölgesine dün düzenlediği hava harekatında PYD/YPG terör örgütüne ait topla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz 00:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan - En Yakın Zamanda Münbiç'i Ve Fırat'ın Doğusunu Terör Örgütlerinden Yine Sizler Temizleyeceksiniz İzle..

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu 02:01

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu

Tunceli Ovacık'ta Terör Operasyonu Tunceli'nin Ovacık ilçesine gece saatlerinde sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı, bölgede operasyon devam ediyor...

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe 01:59

Pkk'nın Terör Kamplarına Büyük Darbe

Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarına yönelik operasyonlar kararlılıkla devam ediyor...

Terör Örgütünün Kullandığı Çadır İmha Edildi 00:42

Terör Örgütünün Kullandığı Çadır İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince terör örgütü PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kamplarına yönelik operasyonda, teröristlerce kullanılan 5 mağara ve 12 sığınak imha edildi...