#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Deney Yapmak İsterken Ters Köşe Olan Kız 00:34

Deney Yapmak İsterken Ters Köşe Olan Kız

Elinde tuttuğu parayı ateşe vererek paranın yanmayacağını deneyimlemek isteyen kız için olaylar planlandığı gibi gitmiyor. Paranın ateş almasından sonra masadaki sıvının da ateş alması olaylar zincirini tetikliyor.....

  • Cowboy tarafından
  • 902 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savulun Battal Gazi Geliyor Filmindeki Çekim Hatası 01:07

Savulun Battal Gazi Geliyor Filmindeki Çekim Hatası

Cüneyt Arkın'ın başrolünü oynadığı 'Savulun Battal Gazi Geliyor' filminde kameraman ve yardımcısı Cüneyt Arkın'ın elinde tuttuğu kılıca yansıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görünmezliği Bulan Çinli Adam 02:14

Görünmezliği Bulan Çinli Adam

Çinli bir adamın kendi hesabına yüklediği video büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi görüntülerde bir adamın elinde tuttuğu pelerinin görünmezlik sağladığı iddia ediliyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevdiği Kız İçin Tuvalet Tabelasını Tutan Adam 03:21

Sevdiği Kız İçin Tuvalet Tabelasını Tutan Adam

Eskişehir'deki Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunu, 25 yaşındaki Uğur Biber, günde 50 lira karşılığında sokakta üzerinde 'WC- Şadırvan' yazılı yön tabelasını gösteriyor. Bib..

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Söz | 65.Bölüm 2:17:59

Söz | 65.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yoluna çıkmasını engellemek isteyen Sami (Cengiz Sezici), Yavuz’a değil en yakınlarına zarar vermek için harekete geçmiştir. Tamirhaneye yapılan saldırıda Yavuz’un yetişme çabalarına rağmen Kopuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:40

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

21 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Terörle mücadele kapsamında Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensubu 14 terörist etkisiz hale getirildi..

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi! 00:55

PKK'nın TIR'la Silah Sevkıyatı Böyle Engellendi!

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK tarafından Irak'tan Türkiye'ye sokulduğu değerlendirilen ve aralarında Glock tipi suikast tabancalarının da bulunduğu 50 adet ..

Pkk'nın Sincar'daki Varlığı Devam Ediyor 00:45

Pkk'nın Sincar'daki Varlığı Devam Ediyor

Irak'ta terör örgütü PKK'ya bağlı Şengal Savunma Birlikleri (YBŞ) Musul'un Sincar ilçesinde kamufle olmuş şekilde beklemeye devam ediyor...

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessiz kaldı' 07:35

Bakan Çavuşoğlu- 'PKK'nın 13 masum insanı öldürmesine dünya yine sessi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kısa süre önce PKK terör örgütü Kuzey Irak'ta 13 masum insanı öldürdü ve dünya yine sessiz kaldı. Uluslararası dayanışma olmadan ve mevcut çifte standartlarla bu tehdidi ortadan kaldır..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın 00:54

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kadın

İngiltere'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla caddelere indi. Ülkede yaşayan terör örgütü yandaşları da protesto için bölgeye gitti. Bu sırada ellerinde Türk b..

Hamas ile El Fetih Anlaştı 00:53

Hamas ile El Fetih Anlaştı

Filistin’de Gazze Şeridi’nin yönetimini elinde bulunduran Hamas, Batı Şeria’yı yöneten El Fetih’le uzlaşmaya vardı. Hamas ve El Fetih heyetleri arasında Mısır’ın başkenti Kahire’de Salı günü başlayan görüşmelerin ilk tu..

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı 00:29

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı

Erdoğan'lı Billboard Reklamı Yapan Müteahhit, Fetö'den Tutuklandı Şanlıurfa'da Erdoğan'ın posterinin bulunduğu billboarda 'Dünya 5'ten büyüktür. Dik dur eğilme. İnanlar seninle' sloganlarını yazarak reklam yapan müteahh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Pyd'ye Silah Verdiler Cumhurbaşkanı Erdoğan:63 ülke koalisyon güçleri olarak biz, 10 bin DEAŞ'lıyı halledemiyoruz, bunun için PYD'ye YPG'ye diyoruz ki 'Gel, siz de terörist olsanız da bize yardım..

80 Daeş Hedefi İmha Edildi 00:50

80 Daeş Hedefi İmha Edildi

80 Daeş Hedefi İmha Edildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı’nın 53. gününde; 80 DEAŞ hedefinin etkisiz hale getirildiğini, 4 muhalifin yaralandığını açıkladı...

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Ünlü Yıldız Rod Stewart'tan Büyük Skandal! 00:18

Ünlü Yıldız Rod Stewart'tan Büyük Skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yok 02:41

ABD Rakka'yı Fosforla Yakıyor!.. 'Ramazan Ayında Müslümanlardan Çıt Yo

ABD'nin saygın gazetelerinden Washington Post, ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerinin son dönemde Rakka ve Musul'da en ... raqqa , 'ABD Rakka'da fosfor bombası kullanıyor' ABD Fosfor bombası kullanıyor, Suri..

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri 00:25

İşte PKK'nın Kan Donduran İşkence Görüntüleri

Görüntülerde, kıyafetlerinin kolunda elebaşı Öcalan'ın resmi olan iki teröristin, iki erkek sivili, elleri ve ayaklarından bağlayarak yere yatırdığı görülüyor. Yaklaşık bir ay önce çekilen görüntüde teröristler, DEAŞ üy..

Başbakan Yıldırım Yeni Masum İnsanların Katline Sebep Olacaklar 02:14

Başbakan Yıldırım Yeni Masum İnsanların Katline Sebep Olacaklar

Başbakan Yıldırım, Rakka'da DEAŞ'lıları temizlemek yerine, silahlarıyla birlikte Rakka'dan çıkmaları için destek olmuşlar. Bu DEAŞ mensupları dünyanın her tarafından kim bilir yeni masum insanların katline sebep olacak...

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Şangaş 5’lisinde Bir İlk: Türkiye Dönem Başkanı Oldu 00:18

Şangaş 5’lisinde Bir İlk: Türkiye Dönem Başkanı Oldu

Şangaş 5’lisinde Bir İlk: Türkiye Dönem Başkanı Oldu Türkiye, Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü’nün 2017 dönem başkanı oldu. Türkiye, Şangay İşbirliği Örgütü Enerji Kulübü’nün 2017 dönem başkanı oldu. İlk kez üyeler..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele Geçirdi 00:49

Türk Hackerlar Milyonların Takip Ettiği Sosyal Medya Hesaplarını Ele G

Uluslararası sivil toplum örgütlerine ve bazı spor kulüplerine ait sosyal medya hesapları kimliği belirsiz Türk bilgisayar korsanları tarafından hacklendi. Aralarında Borussia Dordmund, Birleşmiş Milletler ve Uluslarara..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..

Söz | 48.Bölüm 2:15:20

Söz | 48.Bölüm

TIMS&B mobil uygulaması yayında!!!nTüm Film ve Dizi içeriklerimize bu uygulamadan ulaşabilirsiniz????nTIMS&B mobil uygulaması App Store ve Play Store'da!!nApp Store: http://bit.ly/TimsandBappstorenGoogle Play: http://bit..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi 00:51

Kahire'deki Kilise Saldırısını Daeş Üstlendi

Mısır’ın başkenti Kahire’deki kanlı kilise saldırısını DAEŞ terör örgütü üstlendi. Örgüt yayınladığı açıklamada ülkedeki eylemlerine devam edeceklerini de duyurdu. En az 25 kişinin ölümüne ve 49 kişinin de yaralanmasına..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce