#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Komşusunun kızını kemerle dövdü! 02:09

Komşusunun kızını kemerle dövdü!

Gaziantep’te bir şahıs, site içerisindeki aracının alarmının ötmesinden sorumlu tuttuğu 13 yaşındaki kız çocuğunu elindeki kemerle önce kovaladı, sonra da dövdü. O anlar apartmanın koridorundaki güvenlik kameralarına yan..

Ev sahibi kiracıya saldırdı 01:17

Ev sahibi kiracıya saldırdı

ANTALYA'DA BİR ADAM TEK KATLI EVİNİ KİRAYA VERMİŞTİ... EVİNDEN ALEVLER YÜKSELDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KOŞARAK GİTTİ. SORUMLU TUTTUĞU KİRACISINA SALDIRDI... MAHALLELİ ÖFKELİ EVSAHİBİNİ ÇOK ZOR UZAKLAŞTIRDI...

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı! 02:46

Gözü dönen koca eşine ve öz kardeşine kurşun yağdırdı!

Tokat'ta bir kişini eşini ve birlikte kaçtığını ileri sürdüğü öz kardeşini otobüs terminalinde kurşun yağmuruna tuttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni gelişme! 06:12

Türkiye bu olayı konuşuyor! Yeğenini hapseden teyze hakkında yeni geli

Bursa'da Aydın S., kirasını ödemediği gerekçesiyle kiracısı Kamuran Pınar A.'yı mahkemeye verdi. Mahkemeden evin tahliyesi kararı çıktı. İcra ekibinin çilingir yardımıyla girdiği evin kilitli ve çöple dolu bir odasından ..

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Paterson Film Fragmanı 02:33

Paterson Film Fragmanı

Paterson Filminin Özeti Adı Paterson, New Jersey’de ne tesadüftür ki Paterson’da yaşıyor. Kullandığı otobüsün numarası 23; evet, kendisi de otobüs şoförü. Dinlemesini çok iyi bilir, fazla konuşmayı sevmez ama yazmak onun..

  • PengoTV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi 01:56

70 Yaşındaki Fanatik Teyze'ye Teşekkür Belgesi ve Madalya Verildi

Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor hiç bir maçını kayırmayan 70 yaşındaki teyze, “Önce Beşiktaş’ı seviyorum sonra İçköy Spor’u” dedi. Bilecik 2. Amatör Lig’de mücadele eden Bozüyük İçköyspor taraf..

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar) 07:20

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar)

Sezen Aksu, 1991 yılında İzmir'de keyif çatmak için gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadın görür. Kadının sesi Sezen Aksu'yu o kadar etkiler ki birkaç gün sonra kolundan tuttuğu gibi İstanbul'a götürü..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti 00:38

Kerimcan Durmaz Makyajsız Yakalanınca Muhabirlere Veryansın Etti

Sosyal Medya fenomeni olarak ün salan Kerimcan Durmaz, yeni yıl için gittiği Almanya dönüşü makyajsız yakalandı. Hazırlıksız olduğunu söyleyen Kerimcan hızlıca gözlüğünü taktı. Sanat camiasından bazı ünlü isimlerin çok d..

  • BETA tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu 03:14

Vaka sayısının arttığı Gaziantep'te çarşılar dolu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, vaka sayılarının yükseldiğine sıkça dikkat çektiği Gaziantep’te bulunan çarşılarda yoğunluk devam ediyor. Kentte oturanların, günlük yaşamlarında sosyal mesafe kuralına gerekli özeni gös..

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de 02:23

ABD'nin bir donanma gemisi daha Karadeniz'de

ABD füze destroyerinin dün akşam Karadeniz'e açılmasının ardından sabah saatlerinde İngiliz Kraliyet Donanma gemisi Karadeniz'e açılmıştı. ABD Donanmasının hızlı ikmal gemisi de Karadeniz'e gitmek için Türk boğazlarından..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Son Dakika Fetullah Gülen'in Gizli Telefon Kaydı 07:22

Son Dakika Fetullah Gülen'in Gizli Telefon Kaydı

Son Dakika Fetullah Gülen'in Gizli Telefon Kaydı..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 03:26

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda

TBMM'den Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda 18.10.2016 15:39 Genelkurmay İkinci Başkanı, 'Darbe Komisyonu'nda Paylaş Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15..

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor 02:15

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor

Aşiretlerin Pkk'ya Tepkisi Sürüyor Diyarbakır'daki aşiret temsilcilerinin, terör örgütü PKK'nın saldırılarına tepkisi devam ediyor...

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:10

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

İzmir'de Saldırı Hazırlığındaki Terörist Yakalandı İzmir'de saldırı hazırlığındaki terör örgütü PKK üyesi, 10 kilogram C4 patlayıcı, 2 kalaşnikof tüfek ve 8 el bombasıyla yakalandı...

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti 01:01

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti

Carter, Pkk ile Pyd İlişkisini Kabul Etti ABD Senatosu'nda YPG'nin terör örgütü PKK ile bağlantılı olduğunu itiraf eden Savunma Bakanı Carter bugün Türkiye'de...

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe! İha Buldu,Kobralar İmha Etti 00:22

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe! İha Buldu,Kobralar İmha Etti

Tunceli'de Pkk'ya Ağır Darbe! İha Buldu,Kobralar İmha Etti Tunceli'de Terör örgütü PKK'nın bomba yüklü aracını İHA buldu, kobralar imha etti...

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız 01:58

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız

Fetö'cüler A Haber'den Rahatsız Fetullahçı Terör Örgütü A Haber'den rahatsız... İtirafçı olmayı kabul eden bir hakim ifadesinde, koğuşunda A Haber izlemek istediğini ama örgüt üyelerinin buna izin vermediğini söyledi. Ü..

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü 01:06

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü

Fetö Firarisi Osman Özsoy Toronto’da Görüldü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari Osman Özsoy, Kanada’nın Toronto kentinde görüldü...

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız' 01:25

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız'

Cumhurbaşkanı Erdogan 'Münbiç'i Pyd'den Temizlemekte Kararlıyız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, En kısa sürede Münbiç'i terör örgütü PYD'den temizlemekte kararlıyız. dedi...

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu 00:55

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu

Uşak Merkezli 26 İldeki Fetö_Pdy Operasyonu Uşak merkezi 26 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 16'sı daha adliyeye sevk edildi...