#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı 00:36

Aranan Fetö Sanığı Antalya'da Yakalandı

Antalya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsü sırasında Ankara'da telsizle mavi ışıklı araçlara ateş edin talimatı verdiği belirtilen ve hakkında yakalama kararı bulunan sanık eski yarbay Antalya'da yakalandı..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı 04:38

PKK'dan Chp'ye İttifak Çağrısı

CHP'nin sözde adalet yürüyüşüne verdiği destekle bilinen terör örgütü PKK, Erdoğan'a karşı ittifak oluşturmak üzere CHP'yi de kendi bloğuna davet etti. CHP, HDP, Sözde MHP'li muhalifler, FETÖ ve PKK'nın nasıl aynı çizgiy..

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı 01:41

Darbeci Pilot Binbaşı Annesinin Evinde Yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik Ankara ve İstanbul Emniyeti il..

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı 00:40

Avrupa Parlamentosu Le Pen'in Dokunulmazlığını Kaldırdı

Avrupa Parlamentosu sosyal medyada şiddet içerikli görüntüler paylaşan Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen’in parlamenter dokunulmazlığını kaldırdı. Avrupa Parlamentosu’nda yapılan oylamada milletvekilleri, parlament..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu 01:01

Türk Yıldızları Maçka Şehitleri Anısına Uçtu

Türk Yıldızları, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik anısına gösteri uçuşu yaptı...

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı 00:44

Erdoğan, Abd'nin Ypg’ye Desteğinden Duyulan Rahatsızlığı Anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Savunma Bakanı James Mattis'i kabulünde, ABD'nin terör örgütü YPG/PYD'ye desteğinden duyulan rahatsızlığı bir kez daha anlattı...

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor 03:30

Fetullah Gülen'in Gizli Yaşamı Amerikalı Komşularını Tedirgin Ediyor

Hakkında çok sayıda yakalama kararı bulunan, 6 davada 1 numaralı sanık olarak yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen'in ABD'de dış dünyaya kapalı yaşamı bölge hal..

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı 01:46

HSYK'dan Son Dakika FETÖ İhraç Kararı

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), 'Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ)' soruşturması kapsamında, 107 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti. Son dakika habere göre, ihraç edilen hakim ve savcılar hakkında gözaltı kar..

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine  Tekbir  Çalındı 00:42

Şehit Cenazesinde İlk Kez Cenaze Marşı Yerine Tekbir Çalındı

Şırnak’ta 11 Ağustos’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve dün tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Jandarma Ge..

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı 00:51

Rodos'a Kaçmak İsteyen Fetö'cü Yakalandı

Yunanistan'ın Rodos adasına gitmeye çalışan C.B, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'ndan (FETÖ/PDY) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolü..

Süleyman Soylu'dan Chp’li Tanrıkulu’na Sert Tepki 01:41

Süleyman Soylu'dan Chp’li Tanrıkulu’na Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'yla mücadelede etkin rol üstlenen silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) eleştiren CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na sert tepki gösterdi...

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi 03:20

Cizre'deki Dönüşümün Filmi Çekildi

Şırnak'ın adı yıllarca terör örgütü PKK'nın saldırılarıyla anılan, devlet eliyle ihya çalışmaları sayesinde büyük bir dönüşüm yaşanan Cizre ilçesi için tanıtım filmi hazırlandı...

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı 00:27

FETÖ'nün Diyanet İmamı Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Gaziantep'in sözde Diyanet imamı olduğu iddia edilen şüpheli, Kayseri'de yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şu..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı 00:54

Denizli'de 15 Fetö'cü Tutuklandı

Ankara merkezli 81 ildeki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyon kapsamında Denizli'de gözaltına alınan 17 zanlıdan 15'i tutuklandı.'Mahrem imamlara' yönelik soruşturma kapsamı..

Fetö'nün  Mahrem Yapılanması Operasyonu  7 Kişi Tutuklandı 00:39

Fetö'nün Mahrem Yapılanması Operasyonu 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.Alınan bilgiye göre, yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'nin mahrem yapı..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı 00:34

Elazığ'da FETÖ'cü 7 Eski Polis Tutuklandı

Elazığ merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 16 eski polisten 7'si tutuklandı.Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturm..

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında 00:30

Son Dakika 'Gaybubet' Operasyonu! Çok Sayıda Kişi Gözaltında

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda ''gaybubet olarak adlandırılan mahrem evlerde örgüt adına faaliyet yürüttükleri iddiasıyla gözaltına alınan ikisi yabancı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi 08:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ABD’ye -Koruma Polisi- Tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bu nasıl bir yasadır, bu nasıl bir hukuktur. Bu korumalar beni korumayacaksa niçin ben bunları yanımda Amerika’ya götürüyorum. Amerika’nın Hansı ile Corcu ile mi ben kendimi koruyacağ..

Uzaylı Pkklı 00:59

Uzaylı Pkklı

Silahlı İHA ve insanlı keşif uçaklarının akınları PKK’yı bunalttı. Teröristler termal kameralardan kaçabilmek için alüminyum folyoya sarınmaya başladı. TSK’nın son dönemde terörle mücadelede özellikle SİHA’lar (Silahlı İ..

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı 03:35

Fetö Yeni Kalkışma Hazırlığında Mı

Geçtiğimiz gece Sivas’a gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, partililer ve dostları ile bir araya geldi. FETÖ ile mücadeledeki etkinliği ile dikkat çeken Külünk, İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamad..