#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi 00:58

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi

Lübnan ordusu, ülkenin doğusundaki dağlık bölgede IŞİD’e karşı başlattığı operasyonda, örgüte ait 11 noktanın imha edildiğini duyurdu. IŞİD’in kontrolündeki alanın yaklaşık üçte birinde teröristlerin püskürtüldüğü belir..

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler 01:02

Fetö Elebaşı Gülen'den Müslüman Katillerine Övgü Dolu Sözler

Myanmar'ın Arakan eyaletinde son günlerde resmen soykırım yaşanıyor. Budist ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda binlerce Müslüman öldürüldü ya da sürgün edildi. Arakan'da yaşanan bu soykırım, Pensilvanya'daki mali..

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Vali Atik Operasyon Bölgesinde 03:21

Vali Atik Operasyon Bölgesinde

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, terör örgütü PKK’nın Akmeşe grubu olarak bilinen 12 teröristin öldürüldüğü operasyon bölgesinde incelemelerde bulundu...

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü 01:12

Bingöl’de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Kuruca köyünde güvenlik güçleri sabaha karşı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada güvenlik güçleri bir teröristi ölü olarak ele geçirdi. Bingöl Valiliği de, merkez Kuruc..

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe 00:59

Diyarbakır'da PKK'ya Darbe

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık ve kırsal alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yürütülen Bayrak-61 Şehit Jandarma Teğmen Recep Erdoğan-2 operasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda örgüte ait ..

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı 00:43

Fetö'nün Haberci Hainlerinden Astsubay Başçavuş Yakalandı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY Silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında, mahrem abilere gizli bilgileri aktardıkları belirlenen 117 muvazzaf askere yönelik operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında..

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü 01:21

Şırnak'da Çatışma!! 6 Pkk Öldürüldü

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Bestler Dereler üst bölgesinde dün, İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından hava destekli operasyon başlatı..

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı 01:18

Şehidin Cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan Da Katıldı

Şırnak'ta bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Yüzbaşı Mustafa Erdal, dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı...

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa  Saldırı!! 01:53

Diyarbakır'da Uzman Çavuşa Saldırı!!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir uzman çavuş aracından indiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Uzman çavuş kaldırıldığı Silvan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Diyarbakır'ın Silvan ilçesi..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda  Bir Asker Yaralandı 01:41

Siirt Eruh'da Yapılan Operasyonda Bir Asker Yaralandı

Siirt'in Eruh ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda bir asker yaralandı. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla Eruh ilçesinin Çırav Dağı bölgesinde ..

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı 01:38

Sivas'ta 5 Asker FETÖ'den Tutuklandı

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adliye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda tutuklu sayısı 18'e yükseldi...

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü 00:37

PKK'nın Sözde Bölge Sorumlusu Böyle Öldürüldü

Siirt'in Tillo ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu değerlendirilen bir terörist etkisiz hale getirildi, bir terörist de yaralı olarak yaka..

Suriye Sınırında Silah Sesleri 01:15

Suriye Sınırında Silah Sesleri

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Rasulayn ilçesinde akşam saatlerinde duyulan silah sesleri ilçede tedirginliğe neden oldu. Rasulayn'da akşam saatlerinde terör örgütü PYD tarafından uzun ..

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:01

Adil Öksüz'ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun ..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı 01:00

Jackie Chan Bu Sefer Çok Farklı

Özellikle komedi filmlerindeki başarılı dövüş sahneleriyle tanıdığımız dünyaca ünlü aktör, yönetmen ve yapımcı Jackie Chan yeni filminde çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Londra’da mülayim bir iş adamını canla..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon 01:09

Mardin'de PKK'nın Finans Kaynağına Operasyon

Mardin'de terör örgütü PKK'nın finans kaynağı uyuşturucuya yönelik farklı tarihlerde gerçekleştirilen 16 ayrı operasyonda 366,5 gram eroin, 3,55 gram afyon sakızı ve 16 adet uyuşturucu hap ele geçirildi...

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın 01:05

Rakka'ya Dönüş Süreci Yakın

Suriye'de terör örgütü IŞİD'in elinden alınan Rakka'ya geri dönüşler için en az iki aylık bir sürece daha ihtiyaç olduğu belirtiliyor...

Filipinler'in IŞİD Operasyonu Sona Erdi 01:00

Filipinler'in IŞİD Operasyonu Sona Erdi

Filipinler, terör örgütü IŞİD'in bu ülkedeki kolu Maute'ye karşı 5 aydır yürütülen operasyonun sona erdiğini duyurdu..

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı 01:14

3 FETÖ'cü Yunanistan'a Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 kişiden 3'ü “FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak” suçundan tutuklandı...

Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..