#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı 02:22

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı

Son Dakika! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Kayyum Atandı Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın tutuklandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne, Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla kayyum ola..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor 03:12

Batı Medyası Yine Neler Çeviriyor

Türkiye, terör örgütleri ile mücadelesinde büyük başarılar sağlarken, bu durum Batı basınını oldukça rahatsız ediyor. Türkiye’de kaos ortamı varmış gibi gösterme yarışı içinde olan bu kuruluşlar, yaptıkları yalan haberle..

Son Dakika haberi- Suriye sınırındaki ihanet anı görüntülendi! FETÖ 08:51

Son Dakika haberi- Suriye sınırındaki ihanet anı görüntülendi! FETÖ

Terör saldırılarında kullanılan patlayıcı ve silahların Suriye - Ceylanpınar sınırındaki noktalardan FETÖ'cü hainler tarafından geçirildiği öğrenildi. Yeni ortaya çıkan görüntülerde FETÖ'cü hainleri sınırdan geçişi sağla..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente 00:40

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla Kente Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alındığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut ..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu 01:31

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu

Selahattin Demirtaş Edirne F Tipi Cezaevine Konuldu Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi..

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa 01:18

14 Şehit Veren Tugayın Eski Askerlerinden Vefa

Kayseri'deki hain terör saldırısında 14 askerini şehit veren 1. Komando Tugayı'nın 56 ilden gelen yaklaşık 400 eski askeri, olayın yaşandığı yere giderek şehitleri andı..

Eyfel Kulesi Kanada'daki Saldırıda Ölenlerin Anısına Karartıldı 00:40

Eyfel Kulesi Kanada'daki Saldırıda Ölenlerin Anısına Karartıldı

Fransa’nın başkenti Paris’in simgesi ünlü Eyfel Kulesi, Kanada’nın Quebec eyaletinin başkenti Quebec City'de bir camiye yapılan terör saldırısında ölenlerin anısına gece yarısından itibaren tamamen karartıldı...

Şehit Polisin Vietnamlı Eşi Türkiye'ye Yerleşti 01:16

Şehit Polisin Vietnamlı Eşi Türkiye'ye Yerleşti

Diyarbakır'da 1,5 yıl önce terör saldırısında şehit olan polis memuru Tansu Aydın'ın Vietnamlı eşi, çocuklarıyla Türkiye'ye yerleşti. Aile, yarıyıl tatilinde şehit eşinin Zonguldak'taki mezarını ziyaret etti...

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı 00:52

Gazete Manşetlerinde Londra Saldırısı

İngiltere'de gazeteler bugünkü baskılarında ilk sayfalarını tamamen başkent Londra'daki terör saldırısına ayırdı...

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor 01:16

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Kü

15 Temmuz'da 300 Kişi Şehit Olurken Çıt Çıkarmayan Avrupa, Peş Peşe Küstahlaşıyor AP Başkanı Martin Schulz, HDP'li vekillerin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak yaptığı küstah açıklamada, Bugünkü gözaltılar, Türkiye'd..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Erdoğan  Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir 00:40

Erdoğan Bilecekler ki Türk Silahlı Kuvvetleri Her an Gelebilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terör örgütlerine tarih vererek, haber vererek gidecek değiliz ama bilecekler ki TSK her an buralara gelebilir. Endişeyle yaşamaktansa onlar korkuyla yaşasınlar. dedi...

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde 00:53

Abd Askerleri Terörist Cenazesinde

TSK'nın Suriye'nin Karaçok bölgesine düzenlediği hava harekatında öldürülen YPG'li teröristler için düzenlenen cenazeye, ABD askerleri de katıldı. ABD bayrağı çekili zırhlı araçlar, teröristlerle birlikte görüntülendi. B..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı 02:46

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı

Şehit Kaymakama Son Görev! Bakan Soylu Ağladı Şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk için düzenlenen törende konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Bakan Soylu'nun Kimse ağzına PKK lafını bile alamayacak şeklindeki sö..

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki 04:50

Abd'nin Ypg'ye Silah Yardımına Hükümetten Sert Tepki

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ABD'nin YPG'ye yapacağı ağır silah yardımına sert tepki gösterdi. Canikli, YPG'ye silah yardımı kabul edilemez. ABD bu yanlışa dur demeli, terör örgütleriyle aynı çuvala girilmez d..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun... 00:58

Erdoğan Uyardı- Hangi Ülke Olursa Olsun...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyaz Saray'da ABD Başkanı Trump'la görüştü. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen ikili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak geleceğimizi tehdit eden terör örgütler..

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rakka Açıklaması 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rakka Açıklaması

TÜSİAD Yüksek İstişare Kurulu toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD, Rakka meselesinde çok hassas. Biz dedik ki madem siz Rakka operasyonunu kendiniz yapacaksınız, biz terör örgütleriyle birlikte böyle bir ope..

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha 01:00

Terörün Vurduğu İngiltere’ye Bir Şok Daha

Peş peşe yaşanan terör saldırılarıyla sarsılan İngiltere'de bir şok daha... Başkent Londra'nın batısında bulunan White City semtinde 27 katlı bir gökdelende yangın çıktı. Konut olarak kullanılan dev binadan atlayanlar ol..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki 01:35

Bakan Süleyman Soylu'dan Abd'ye Sert Tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. İçişleri Bakanı Soylu incindiği konuyu açıkladı ve Trabzon'dan ABD'ye yüklenerek, İncindiğim konu şu. Teme..

İyi Ki Varsın Eren Bülbül 04:36

İyi Ki Varsın Eren Bülbül

15 yaşında Maçkada terör örgütleri mensuplarının yerini Türk askerlerine ihbar eden Eren Bülbül terör örgütleri tarafından şehit edilmişti...

  • ANKA tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki 01:30

Patlama Yerine Çelenk Bırakan Konsoloslara Tepki

Beşiktaş'ta terör saldırısının yaşandığı noktaya çelenk bırakan konsoloslara bir grup vatandaş tepki gösterdi. Hollanda konsolosluğu çelengini alarak yere atan bir vatandaş, Katiler burada çelenk gönderiyorlar dedi. Ar..