#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi 00:30

'Göçmen Çocuklarına İtalyan Vatandaşlığı' Planları Protesto Edildi

Gösterinin yapıldığı sıralarda yine İtalya açıklarında bir göçmen teknesinin kurtarıldığı haberi geldi İtalya’da göçmen çocuklarının İtalyan vatandaşı olmasını kolaylaştıran yasa tasarısı başkent Roma’da protesto edil..

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu 00:25

Selfie Çekiminde Kafasından Vuruldu

Irak'ta çatışma bölgesinde selfie çeken biri arkadaşının kafasından vurulma anını görüntüledi...

Deprem Sonrası Arkadaşının Yemek Almasına Yardımcı Olan Çocuk 00:38

Deprem Sonrası Arkadaşının Yemek Almasına Yardımcı Olan Çocuk

Irak ve İran'da meydana gelen deprem sonrasında depremzedelere yiyecek dağıtılırken arkadaşını yanında getirip Arkadaşıma yemek vermediniz diyen küçük çocuk izleyenleri duygulandırdı..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım 02:48

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım

Türk Kızılayı, Irak'ın Erbil kentinde 500 Musullu aileye kışlık yardım malzemesi ve gıda kolisi dağıtımında bulundu.Türk Kızılayına bağlı bir ekip, Erbil kentinin güneyindeki Bahırka Sığınmacı Kampı'nda, çoğunluğunu Musu..

Kendisine Laf Atan Adamı Tekme Tokat Döven Kız 00:17

Kendisine Laf Atan Adamı Tekme Tokat Döven Kız

Kuzey Irak'ın Erbil kentinde yılbaşı gecesi genç bir kadın kentin en işlek caddesinde aracı ile seyir halinde iken kendisine laf atan bir adamın aracının kapısını açtığı ve adamı önce tekmeler ardından da yumruklarla döv..

  • JET TV tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu 07:36

Son Haşlamacı Anan Yapmaz Bunu

Üç kuşaktır terk etmedikleri yöntemlerle Osmanlı mutfak geleneklerini sürdüren işletme, bakır tencere ve kuzinelerde pişirdikleri etlerle başta ABD olmak üzere, Almanya, Japonya, Rusya, Fransa, Hollanda, Polonya, Irak ve..

  • JET TV tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi 00:52

Suriye Sınırına Tank Ve Obüs Takviyesi

Irak sınırından hareket eden tank ve obüs yüklü yaklaşık 20 araçlık askeri konvoy, Şanlıurfa'ya geldi...

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı 00:33

Yakın Plan Cihan Harbi 15. Bölüm Fragmanı

15.BÖLÜM “IRAK -BASRA CEPHESİ – KUTUL AMARE ” İngilizler Basra'ya saldırdıklarında Komutanları Townshed kendine çok güveniyor, tarihe geçmeyi çok istiyordu. Meslektaşlarının Gelibolu’da yaşadıklarını biraz daha önemsese..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

Oft - Altyapının Güvenli Adresi 01:00

Oft - Altyapının Güvenli Adresi

İhtiyacınız doğrultusunda anahtar teslim projelendirme. Altyapı kurulumundan sistem entegrasyonuna kadar tüm hizmetler. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Kendi ürünlerimiz, ekonomik ve profesyonel çözümler. Fiber Optik Kablo, Patchc..

  • PengoTV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Erbil'e Uçuşlar İçin Hava Sahamızı Bugün İtibarıyla Açıyoruz 02:06

Başbakan Yıldırım Erbil'e Uçuşlar İçin Hava Sahamızı Bugün İtibarıyla

Başbakan Yıldırım, Kuzey Irak referandumu sonrası hava sahasını kapatmıştık. Bugün itibarıyla hava sahamızı açıyoruz. Erbil'e sivil amaçlı ticari uçuşlar gerçekleştirilebilecek. dedi...

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle 1:42:32

Kurtlar Vadisi Vatan Hd İzle

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdak..

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var' 01:20

'Cehenneme Kadar Yolunuz Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Siirt'te partisinin 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Afrin'le ilgili son durumu da belirttiği konuşmasında Erdoğan, Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 17 oldu. Kuzey I..

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi 00:37

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi

Mehmetçik'in PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar ara vermeden devam ediyor. TSK'nın, Şemdinli, Balkayalar dağının Irak tarafındaki gerçekleştirdiği operasyonda tespit edilen mağarada, bir AK 47 piyade tüfeği, çok miktard..

İlk İftarı Sınırdaki Mehmetçik Açtı 01:36

İlk İftarı Sınırdaki Mehmetçik Açtı

Hakkari'nin Irak sınırındaki Şemdinli ilçesinin Balkaya Dağları'nda vatan savunmasındaki Mehmetçik, ramazan ayında iftarın en erken açıldığı bölgede iftar yaptı...

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi 00:15

Hakurk'ta Patlayıcı Dolu Mağara İmha Edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak'ın kuzeyindeki terörle mücadele operasyonları kapsamında, Hakurk'ta patlayıcı dolu mağara imha edildi...

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar 02:10

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Pendik Ro-Ro Limanı'nda bir tırın dorsesinde alüminyum folyoya sarılarak kaçırılmaya çalışılan Irak uyruklu 7 kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi...

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti 01:58

Genelkurmay Başkanı Akar Kandil Harekatını Takip Etti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kuvvet Komutanları ile birlikte; Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu, Akar, Irak'ın kuzeyinde icra edilen hava harekatının bir bölümünü hareka..

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi 00:23

Pkk'nın Lojistik Sorumlusu Etkisiz Hale Getirildi

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Irak'ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu..

Erbil Valiliği'ndeki 3 Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi 00:52

Erbil Valiliği'ndeki 3 Saldırgan Etkisiz Hale Getirildi

Erbil Valiliği'ndeki 3 saldırgan etkisiz hale getirildi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) yer alan Erbil valilik binasına saldıran kişilerden üçüncüsü etkisiz hale getirildi, rehin alınan bir personel de kurtarıldı...

Samida - Norhars Ellim 02:51

Samida - Norhars Ellim

Samida - Norhars Ellim Dinle Çeketes xad pulliya Meçus âl polor kalçi İsa kağis dağak e İndzi âl umiş kalçi Galate lertez ari Heru compa kaletsi Da kezi sevda devi Yes indzigi koletsi Şad erandim şad erand Kelxus âl ipa..

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor 04:24

Aydın'dan dünyanın dört bir yanına el yapımı cami alemi satıyor

Aydın'ın İncirliova ilçesinde, bakır ustası Kenan Çalışkan (65), cami minareleri için yaptığı alemleri Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesine pazarlıyor. Çalışkan, son olarak 70 kilogram bakır kullanarak yaptığı ..

Limonun kilosu 1,5 TL’ye düştü 04:25

Limonun kilosu 1,5 TL’ye düştü

Mersin'in Erdemli ilçesinde hasadın başladığı Eylül ayında kilosu 3,5 TL olan limon fiyatları, dalında 1,5 TL’ye kadar düştü. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Rusya, Ukrayna, Romanya, Irak gibi ülkelerden talebi..

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı 01:22

3,5 yaşındaki oğluna hasret kaldı

SOSYAL MEDYADAN TANIŞIP EVLENDİĞİ IRAKLI KADIN,, HAYATINI ALTÜST ETTİ. İDDİAYA GÖRE 3,5 YAŞINDAKİ OĞLUNU ONDAN KOPARDI, IRAK'A KAÇIRDI. ŞİMDİ AĞLAYA AĞLAYA EVLADINA KAVUŞMAYI, YENİDEN ONA SARILMAYI İSTİYOR...

Kayseri'de 15 askeri şehit eden terörist MİT operasyonuyla yakalandı 11:27

Kayseri'de 15 askeri şehit eden terörist MİT operasyonuyla yakalandı

Kayseri'de 2016'da çarşı iznine çıkan askerlere saldırının faillerinden PKK'lı Ferhat Tekiner, MİT'in operasyonuyla Irak'tan Türkiye'ye getirildi...

Tarihi ziyaretini tamamlayan Papa Bağdat’tan ayrıldı 04:52

Tarihi ziyaretini tamamlayan Papa Bağdat’tan ayrıldı

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Cuma günü başladığı tarihi Irak ziyaretini tamamlayarak Vatikan'a hareket etti...

ABD Noktayı Koydu! Biden Anlaşmayı İmzaladı 02:42

ABD Noktayı Koydu! Biden Anlaşmayı İmzaladı

ABD, Irak'taki savaş misyonunu yıl sonuna kadar bitirecek. Biden yaptığı açıklamada, Bu yıl sonundan itibaren muharebede yer almayacağız dedi...

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurlandı 06:51

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali Adıyaman'da son yolculuğuna uğurla

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hakan Bali'nin naaşı Adıyaman'da toprağa verildi. Besni Belediyesi önünde düzenlenen ..