#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin 00:37

Esprisine Gülünmeyen Adam Putin

Şanghay İşbirliği Örgütü'nün Astana'daki toplantısı vesilesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ikili bir görüşme gerçekleştirdi. ÇİN LİDERİ TEK KALDI Toplantı masasına ekibinden önce..

  • JET TV tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yemen'de Kolera Salgını Sürüyor 00:57

Yemen'de Kolera Salgını Sürüyor

İç savaşın pençesindeki Yemen, kolera salgınıyla mücadele ediyor. Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre, 27 Nisan'dan beri koleradan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 1.200'ü geçti. Kolerayla mücadele için Yemen'e 36 t..

Şok Şok Fetullah Hoca Ses Kaydı Yakalandı 05:01

Şok Şok Fetullah Hoca Ses Kaydı Yakalandı

Gülen Suç Örgütü ABD'den Türkiye'yi Nasıl yönetmeye çalışıyor.!..

Oyun Bağımlısı Çocuklar Tehlike Altında 14:09

Oyun Bağımlısı Çocuklar Tehlike Altında

Dünya sağlık örgütü yaptığı açıklamada, bilgisayar oyunu bağımlılığının da kılavuzda akıl hastalığı başlığı altında kabul edileceğini belirtti...

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebola Nasıl Teşhis Edilir 00:36

Ebola Nasıl Teşhis Edilir

Ebolanın teşhisi için, hastadan alınan kan örneğinin Dünya Sağlık Örgütü tarafından oluşturulmuş referans laboratuvarlarda test edilmesi gerekir. ELISA testi ve tanı doğrulama için PZR tetkikleri yapılmalıdır...

  • NABIZ tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Tümörü Türleri Nelerdir 02:12

Beyin Tümörü Türleri Nelerdir

Beyin tümörleri öncelikle iyi huylu ve kötü huylu tümörler olarak ikiye ayrılabiliyor. Kötü huylu tümörler glial tümörlerdir. Beynin diğer dokularından menşeini alan tümörler de var. Beyin zarından menşeini alan meninjiy..

  • NABIZ tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Temizlik İçin Su Altı Çim Biçme Makineleri 00:55

Temizlik İçin Su Altı Çim Biçme Makineleri

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), dünyanın en kirli 20 şehrinden 13’ünün Hindistan’da olduğunu tespit etti. Hindistan bu bağlamda, gölleri ve nehirleri temizlemek için su altı çim biçme makinelerini kullanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı' 02:18

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı'

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'ın Arakanlı müslümanlara yönelik yapığı zulmü dokuz ay süren yoğun bir araştırma sonucunda rapor haline getirdi...

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam 10:08

Ölümlü Dünya - Başka Yerde Yapamam

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi 10:00

Ölümlü Dünya - Sorgu Sahnesi

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanlar dışarıdan oldukça sıradan bir hayat yaşamaktadır. Oys..

Afrika ve Asya'da çekirge istilası 04:44

Afrika ve Asya'da çekirge istilası

Afrika ve Asya'da çok sayıda ülke çekirge istilasıyla mücadele ediyor. Birleşmiş Milletler (BM) İnsani Yardım Örgütü, küçük bir çekirge sürüsünün günde 35 bin kişinin yiyebileceği gıda miktarını tüketebileceği tahmininde..

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı 01:58

Adnan Oktar’ın kaçma anı görüntüleri ortaya çıktı

Adnan Oktar Suç Örgütü’ne yönelik düzenlen operasyon sırasında Oktar ve örgütün iki numaralı ismi Didem Ürer’in operasyon öncesi oturdukları villanın gizli geçidinden kaçtıkları anın görüntüler ortaya çıktı...

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı 02:03

Gizli Koronavirüs Belgeleri Ortaya Çıktı

CNN International haber yaptı. Çin’in koronavirüs salgınını yönetemediği iddiasını ortaya attı. Dünya Sağlık Örgütü genel direktöründen de açıklama geldi. Çin’in suçlamalarına cevap verdi. Koronavirüsü politize etmeyin d..

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe 03:06

İstanbul Emniyeti'nden 74 kişilik çeteye darbe

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü tarafından 45 kişilik suç örgütü ve bu örgüte kaçak silah temin eden 29 kişilik çeteye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Teknik ve fiziki takiple belirlenen adreslere şaf..

Küresel para sistemi çöküyor mu? 2:04:13

Küresel para sistemi çöküyor mu?

-Dünyada dijital para çalışmaları ne durumda? -Çin, sınırları dışında gizli karakollar mı kuruyor? -Yapay zeka yalan söylemeyi mi öğrendi? -Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel pandemi yasa tasarısı ne getiriyor ?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yeni Pandemi Mi Başlıyor? - X Hastalığı 59:36

Yeni Pandemi Mi Başlıyor? - X Hastalığı

Dünya Sağlık Örgütü: X Hastalığının, koronavirüsten x20 kat daha ölümcül olduğunu açıkladı. Yeni bir pandemi mi başladı? X Hastalığı nedir?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın 03:28

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın

İsrail Umudunu Trump'a Bağladı- Abd Büyükelçiliği Kudüs'e Taşınsın ABD'de seçimleri Trump'ın kazanmasının arından Filistin tarafı iki devletli çözüm çağrısı yaparken, İsrail yeni başkandan ABD Büyükelçiğini Kudüs'e t..

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız 01:59

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Ya

Los Angeles Emniyet Müdürü _ Göçle Mücadele İçin Trump'la İşbirliği Yapmayacağız Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, Los Angeles Polis Departmanı'nın göçle mücadele konusunda Trump'la iş birliği ..

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı 01:12

Opec Anlaşmasının Genişlemesiyle Petrol Fiyatları Arttı

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyelerinin kendi aralarındaki anlaşmanın ardından, örgüte üye olmayan petrol üreticisi ülkelerle de üretim miktarını azaltma konusunda anlaşmalarıyla petrol fiyatları son 18 ayın e..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı 00:50

Çin'de Hava Kirliliği WHO Sınırının 32 Katına Çıktı

Çin’in bazı bölgelerinde hava kirliliği sağlığı tehdit eden boyutlara ulaştı. Pekin 5 gündür alarm durumunda. Şehir ve çevresinde havadaki partikül oranı Dünya Sağlık Örgütü tarafından altında olması tavsiye edilen sınır..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu 01:15

Esad Rejimi Simyasal Silah Kullanımından Sorumlu Tutuldu

Suriye’de Esed rejimi kimyasal silah kullanmakla yeniden suçlandı. Reuters Ajansı’nın haberine göre Birleşmiş Milletler ve Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü tarafından hazırlatılan raporda kimyasal silahların kulla..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..