#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler' 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bedelini Ağır Öderler'

Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Akşam saatlerine doğru Şii milislerin 10 kadar pikapla Afrin'e kadar hareketleri tespit edilmiş. Fakat top atışları..

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı 00:23

Alt Geçitte Araç Durdurup Etrafa Ateş Açtı

Ankara'da araçlarıyla yol kesen şehir magandaları, alt geçitte silahlarını art arda ateşleyerek terör estirdi. Olay, akşam saatlerinde Çankaya'da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; İsmet İnönü Bulvarı üzerinden Ümit..

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı 01:04

Bir Babanın En Ağır Yükü Şehit Oğlunu Omzunda Taşıdı

Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı harekâtında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç'un cenazesi, askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehidin babası Ahmet Koç, oğlunun Tür..

Başbakan Yıldırım: Yargı Zararlı Unsurları Ayıkladı Ve Tek Vücut Oldu 01:48

Başbakan Yıldırım: Yargı Zararlı Unsurları Ayıkladı Ve Tek Vücut Oldu

Başbakan Yıldırım, Bütün teşkilatta başta FETÖ olmak üzere terör örgütleri ile mücadele iradesi çok daha güçlendi. Yargı, zararlı unsurları ayıkladı ve tek vücut oldu. dedi...

Hakkari'de Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 01:49

Hakkari'de Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 02:15

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

TSK Ve ÖSO, 2 Köyü Daha Teröristlerden Temizledi 00:24

TSK Ve ÖSO, 2 Köyü Daha Teröristlerden Temizledi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), terör örgütlerine karşı Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 2 köyü daha teröristlerden kurtardı...

Çukurları Aşmak İçin Kullanılacak Köprüler Sınıra Ulaştı 01:05

Çukurları Aşmak İçin Kullanılacak Köprüler Sınıra Ulaştı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türkiye'nin çeşitli birliklerinden gönderilen askeri araçlar ile terör örgütünün kazdığı derin çukurları aşmak için kullanılacak köprüler sınıra gönderildi...

Bursa'da Suriyeli Kavgası 01:05

Bursa'da Suriyeli Kavgası

Yine Suriyeliler Bursa çarşamba'da terör estirdi insanları mağdur eden Suriyelileri izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet 00:59

Boğaziçi Üniversitesi'nde Büyük Rezalet

Boğaziçi Üniversitesi'nde Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 askerimiz için bir grup öğrenci lokum dağıtmak istedi. Lokum dağıtmak için masa kuran öğrenciler, İşgalin katliamın lokumu olmaz Kürdistan faşizme mezar..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız 03:17

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız

Kandil'de Fotoğraf Çektirenlerle Anlaşma Yapmayız Başbakan Binali Yıldırım, Afyonkarahisar'da katıldığı ortak televizyon yayınında HDP'nin terör örgütüyle yan yana durduğunu dile getirdi. Kandil'de yan yana fotoğraf çek..

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal 00:44

Terörist Yuvasına Dönen Boğaziçi Üniversitesi'nde Skandal

TSK'nın Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terör örgütleri PKK/PYD/YPG'den temizlemesi Boğaziçi Üniversitesi'nde okuyan bir grup öğrenciyi pek bir rahatsız etmiş. Afrin'in terörden arındırılmasını lokum dağıtarak ku..

Türk Komandosu Afrin'de Destan Yazıyor 00:46

Türk Komandosu Afrin'de Destan Yazıyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından Afrin bölgesine sevk edilen ve terör örgütlerinin korkulu rüyası olan komandolar, bölgedeki savaş mağdurlar..

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler 00:55

Terörden Temizlenen Güneydoğu’dan Renkli Görüntüler

Terörden tamamen temizlenen Güneydoğu'da sokaklarda eğlenen halk, renkli görüntüler oluşturdu.TRT'de Görüntü Yönetmeni olan Okay Albayrak'ın çektiği görüntülerde halk, yıllardır süren terör işgalinden kurtulmanın sevinci..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı 01:58

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı

Diyarbakır’da Belediye Çalışanları İş Bıraktı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınmasının ardından, belediye otobüsleri kontak kapattı, çöpler toplanmadı. Diy..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Okulları Marjinal Örgütlere Bırakmayacağız

Beyoğlu İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ndeki Afrin provokasyonuna 'Şu anda üzerine üzerine gidiyoruz ve bu terörist öğrencileri kamera çekimlerinden bulup çıkarıp, onla..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur 01:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bizim İçin Kandil Neyse Sincar Da Odur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sincar, Kandil'in bir alternatifidir. Bizim için Kandil neyse Sincar da odur. Dolayısıyla Sincar terör örgütlerinden, temizlenene kadar bu devam edecek. Onun için bir gece ansızın oraya da gidebili..

Erdoğan'dan Netenyahu'ya, 'Sen Çok Zayıfsın, Çok Garipsin' 02:45

Erdoğan'dan Netenyahu'ya, 'Sen Çok Zayıfsın, Çok Garipsin'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya sert tepki göstererek, Ey Netanyahu sen çok zayıfsın çok garipsin. Kendine çekidüzen ver. Sen terör devletisin ..

PKK'nın İstanbul'daki Kaçak Sigara Deposuna Baskın 02:30

PKK'nın İstanbul'daki Kaçak Sigara Deposuna Baskın

İstanbul'da terör örgütünün kaçak sigara deposu olarak kullandığı iş hanına baskın yapıldı. İş hanındaki çok sayıda gizli bölmeden binlerce kaçak sigara paketi ele geçirildi...

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi 00:20

Tuzaklanmış Eyp Böyle İmha Edildi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde jandarma kipleri tarafından icra edilen çalışmalar kapsamında terör örgütüne ait 5 sığınak, 2 adet avcı boy çukuru, toprağa gömülü vaziyette 1 ton EYP yapımında kullanılan amonyum nitrat, 4 ade..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Terörden Zarar Görenlere Kolaylık 00:52

Terörden Zarar Görenlere Kolaylık

Hatay ve Kilis'te terör olayları nedeniyle zarar görenlerin kredi borçlarının ertelenmesinde en az yüzde 30 zarar şartı kaldırıldı...

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...