#Irak’ta terör örgütü deaŞ’ın elinde tuttuğu

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca Gelin Bak, Gücenirim' Diyen Güzel Yürekli Teyze 01:00

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca

26 yaşındaki Cody Lee Pfister, geçtiğimiz günlerde Walmart'ta deodorant şişelerini yalayarak 'koronavirüsten kim korkar' demiş ve o anları da sosyal medyada paylaşmıştı. O görüntüler ise oldukça tepki çekti. Tepkilerin a..

  • EBA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama 05:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada 'Meydanı alçaklara bırakmayız.Ağır bedeller ödeyecekler' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bombalı saldırıda yaralanan polisleri hasta..

Türkiye'den Yeni NAVTEX! Savaş Gemileri Akdeniz'e İniyor 17:11

Türkiye'den Yeni NAVTEX! Savaş Gemileri Akdeniz'e İniyor

Türkiye’nin NAVTEX ilan etmesinin ve Yunanistan-Mısır anlaşmasının detaylarını Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ ile konuştuk...

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada 01:34

İstanbul trafiğinde “makas” terörü kamerada

E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu’nun çeşitli noktalarında otomobille farklı zamanlarda seyreden 2 ayrı sürücü, araçların arasında defalarca makas atarak adeta trafikte terör estirdi. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehl..

ERANGEL KATLİAMI - 29 KILLS [PUBG Mobile] 17:40

ERANGEL KATLİAMI - 29 KILLS [PUBG Mobile]

Bu seferde Pubg Mobile'da Erangel haritasında terör estiren mithrain'i yine kendi mizahlarıyla izliyoruz...

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı 01:18

Süper Lig Maçlarında Şehitlere Saygı

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından yaşanan terör saldırısı farklı renklerin ortak tepkisine neden oldu. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası düzenlenen bombalı s..

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine Bağışlayacak 01:17

Gaziantepspor, Sezon Sonuna Kadar Bilet Gelirlerini Şehit Ailelerine B

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, sezon sonuna kadar oynayacakları tüm maçlardan elde edilecek bilet gelirlerini şehit ailelerine bağışlayacaklarını duyurdu. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta meydana g..

Sitede bıçaklı kadın dehşeti! 02:15

Sitede bıçaklı kadın dehşeti!

'KARGO PAKETİNİ DAİRESİNİN KAPISINA KADAR GETİRMEDİĞİ' İÇİN GÜVENLİK GÖREVLİSİNE KIZAN BİR KADIN... SİTEDE TERÖR ESTİRDİ... GÜVENLİKÇİYE SALDIRDI, YÖNETİCİNİN KARISINI İSE TAM 4 YERİNDEN BIÇAKLADI.....

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın 01:34

Körfez Ülkeleri ile Katar Anlaşmaya Yakın

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır, 2017'de Katar'ı terör gruplarını desteklemekle suçlamıştı. Krizin çözülmesi için ABD ve Kuveyt liderliğinde görüşmeler başladı. Görüşmelerde ilerleme sağlan..

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi 02:14

Türkiye, Ağrı-İran sınırını 81 kilometrelik duvarla güçlendirdi

Ağrı-İran sınırında örülen 81 kilometrelik güvenlik duvarı tamamlandı. Gözetleme kuleleri, aydınlatma ve kameralarla donatılan duvar sayesinde, terör, kaçakçılık ve yasa dışı geçişlerde ciddi oranda düşüş yaşandı...

Seçim Barajı Yüzde 7'ye İniyor 02:13

Seçim Barajı Yüzde 7'ye İniyor

Siyasi partiler ve seçim kanundaki değişiklikte sona gelindi. Taslağa göre, seçim çevresi sayısı artırılacak, muhtarlık seçimleri ayrılacak, terör destekçisi partilere hazine yardımı verilmeyecek. Seçim barajı da düşürül..

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu 01:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon’da Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile yarın Trabzon’da yapacağı Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Komp..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki! 01:49

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN KONUYA GİRMEDİ AMA GARA POLEMİĞİ BAKANLAR ÜZERİNDEN DEVAM ETTİ..İÇİŞLERİ BAKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ, TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SORUMLULUKTAN ÇIKARMA GAYRETİ TARİHE KARA LEKE OLARAK GEÇTİ DE..

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamamak gerekiyor- 14:55

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e tepki- -Toplumun değerlerini aşağılamama

A Haber’de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla ekranlara gelen “Sebep Sonuç” programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, Türkiye'nin terörle mücadelesi , HDP'li Gü..

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te 02:25

Dokunulmazlık fezlekesi Meclis'te

HDP'Lİ SEMRA GÜZEL'İN TERÖRİST SÖZLÜSÜYLE YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKARKEN, DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASINA YÖNELİK FEZLEKE MECLİS'E ULAŞTI. PARLAMENTODA TERÖR ÖRGÜTÜNÜN UZANTILARINI GÖRMEK İSTEMİYORUZ DİYEN CUMHURBA..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklamalar 11:55

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Önemli Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye, Pençe-Kilit operasyonunu BM'nin 51. maddesine dayanarak yapıyor. Bu tabi terör örgütünün tespit edildiği hazırlıklar üzerine gerçekleştirilen bir harekattır dedi...

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü 01:08

Şehit ateşi Balıkesir'e düştü

Gaziantep Karkamış karakoluna düzenlenen hain terör saldırında Balıkesirli Piyade Er Oktay Salar şehit düştü. Şehidin baba ocağı olan Balya ilçesi Çamavşar kırsal mahallesine acı haber ulaştı...

Başkale’de silah ve mühimmat ele geçirildi 00:16

Başkale’de silah ve mühimmat ele geçirildi

Van'ın Başkale ilçesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi...

Şehit uzman onbaşı son yolculuğuna uğurlanıyor 01:31

Şehit uzman onbaşı son yolculuğuna uğurlanıyor

Suriye'de terör saldırısı sonucu kaldırıldığı hastanede 6 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Haydar Şenel son yolculuğuna uğurlanıyor...

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali 02:20

Başkan Erdoğan'dan Suriye'ye 5. operasyon sinyali

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenerek, Suriye'ye yeni operasyon sinyali verdi. Başkan Erdoğan, Perşembe günü yapılacak Milli Güvenlik Kurulu'na işaret ederek yeni kararların alına..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Kafeye bomba attılar! 02:06

Kafeye bomba attılar!

İSTANBUL'DA, ŞEHRİN ORTA YERİNDEKİ BİR KAFEYE EL BOMBASI ATILDI... PATLAMA ÖYLE ŞİDDETLİYDİ Kİ, YÜZLERCE METRE ÖTEDEKİ KARAKOLDAN BİLE DUYULDU... OLAY, BAŞTA TERÖR SALDIRISI SANILDI AMA, ALTINDAN BAMBAŞKA BİR İŞ ÇIKTI...

 1:43:50

"BÜYÜK RESETLEME PROJESİ"

- 2030'a girerken büyük resetleme için bekleyen projeler! - Dünya'da neler resetlenecek? - Salgın ile başlayan biyolojik terör devam kimlerin projesi? - Bill Gates yeni salgınlara hazır olmamızı neden söyledi? - Bozulan ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce