#Iran sokakları

Bodrum'da cadde ve sokaklar göle döndü 04:17

Bodrum'da cadde ve sokaklar göle döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi...

Ankara'da kar yağışı 00:55

Ankara'da kar yağışı

Başkentte sabah saatlerinde başlayan kar yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü...

Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm 2:17:52

Sevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm

Karanlık Odaklar İş BaşındanHüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile. Peki Hüs..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı 03:12

Tuğçe Kandemir - Ah Ellerim Kırılaydı

'' Ah Ellerim Kırılaydı '' tüm dijital platformlarda! Söz - Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Mix Mastering: Dijital Meydan Solo Keman: Kadir Okyay Grup Keman: İstanbul Strings Yönetmen: Cel..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü 01:12

Erzurum'daki sağanak şiddetli doğu yağışına dönüştü

Erzurum'da etkili olan şiddetli dolu nedeniyle cadde ve sokakları su bastı. Suyla dolan köprü altındaki yollar trafiğe kapatıldı. Su baskınlarından evler de nasibini aldı. Erzurum'da sağanak etkili oldu. Bir süre sonra ..

Jager X Monstah - Yolunu Bul 03:24

Jager X Monstah - Yolunu Bul

Yolunu Bul şarkı sözleri ile Jager verse: Selamın aleyküm cemaat kuruldu Büyükler konuşuyor sesini kes Kanıma para yok kanıma kan akar Sokakta iteler hardcore Tetikte durun paso kendini sıkıntı bi moda sok Kasıla kasıl..

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar 01:45

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar EDİRNE’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken bulunan İran ve İngiliz melezi 10 yavru kedi, Tasfiye İşletme Müdürlüğü 'TASİŞ) tarafı..

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler 04:32

III. Dünya Savaşı Çıkarsa Olacak Şeyler

3. dünya savaşı ancak gelişmemiş ülkelerin arasında olabilir. Irak İran Suriye vs vs. Çünkü çok gelişmiş ülkelerin savaştan tek amacı sömürge elde etmektir. Yani büyük ülkeler, işlerini biyolojik, kimyasal ilaçlarla hall..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf  Ya Mustafa 05:39

Sami Yusuf Ya Mustafa

Sami Yusuf Ya Mustafa Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tah..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sami Yusuf - My Ummah 03:48

Sami Yusuf - My Ummah

Sami Yusuf - My Ummah Sami Yusuf Güney Azerbaycan kökenli İngiliz şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı ve müzisyen. Türkiye'de de farklı şehirlerde konserler vermiştir. Vikipedi Doğum: 21 Temmuz 1980 (36 yaşında), Tahr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burak Özçivit'i İranlı Sanatçılar Majid Ve Mehdi'ye  Dava Açmaya Hazırlanıyor1 05:58

Burak Özçivit'i İranlı Sanatçılar Majid Ve Mehdi'ye Dava Açmaya Hazır

İran'lı sanatçılar Majid ve Mehdi yaptıkları albüm kapağında, Burak Özçivit'in izinsiz resmini kullandıkları için dava açmaya hazırlanıyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

Kısmetse Olur - Didem ve Farima Arasında Yemek Kavgası! 02:40

Kısmetse Olur - Didem ve Farima Arasında Yemek Kavgası!

Kısmetse Olur 10 Mart 2017'de yayınlanan yeni bölümde, Farima'nın İran yemekleri için eve aşçı getirmesi olay oldu. Farima'nın kendini övüp de başkasına yemek yaptırması üzerine Didem verdi veriştirdi!..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Belgesel İçin İnsan Beyni Yiyen Cnn Sunucusu 01:34

Belgesel İçin İnsan Beyni Yiyen Cnn Sunucusu

CNN sunucusu araştırmacı yazar Reza Aslan, Hindistan'da çekilen bir belgesel sırasında insan beyni yedi. İran asıllı ABD'li televizyoncunun zor anları saniye saniye kameralara yansıdı. Reza Aslan, CNN televizyonu için Hi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kameraya Yansıyan Akrobat Sürücü 00:26

Kameraya Yansıyan Akrobat Sürücü

İran’da kaydedilen görüntülerde, bir motosikletin sıkışan trafikte duraklayan otomobile arkadan çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle savrulan sürücü, adeta parende attıktan sonra otomobilin üzerinde kalıyor. Şanslı sü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar 02:30

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar

Avrupa bize çok yalan söyledi, hala da söylüyor. Avrupa Birliği'ne bizi almazlarsa almasınlar, 54 sene almadınız da ne oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sözleri El Cezire'ye verdiği röportajda dile getirdi. C..

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü 04:06

Sarıyer’de Lüks Otomobile Silahlı Saldırı- 2 Ölü

Sarıyer'de seyir halindeki otomobilin önün kesen başka bir araçtaki saldırganların açtığı ateş sonucu lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti. Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 2..

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı 03:12

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı

Şehit 3 Korucu Geride 23 Yetim Çocuk Bıraktı VAN'ın Başkale İlçesi Eşmepınar Mahallesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 3 güvenlik korucusu ve 1 sivil vatandaş mahallede yapılan törenle gözyaşları arasında..

İki Genci Yere Seren Yaşlı Dayı 01:08

İki Genci Yere Seren Yaşlı Dayı

Yaşlı deyip geçmeyin valla genç arkadaşlar İran halısı gibi yere serdi gençleri haşin amcam. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Camiye Namaz Esnasında Giren Keçi 00:49

Camiye Namaz Esnasında Giren Keçi

İran'da camiye namaz esnasında bir keçi girmiş ve cemaatten bir kişi keçiyi yakalamaya çalışırken başka bir kişi de kahkahalarla olayı kameraya kaydetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Örümcek Adamın Yere Çakılıp Ölmesi 00:59

Örümcek Adamın Yere Çakılıp Ölmesi

İran'da Köprünün demirlerine tırmanarak şov yapan Örümcek Adam dengesini kaybedince düşerek betona çakılıp hayatını kaybetti...

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizli'de Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında 00:56

Denizli'de Bıçaklı Gasp Güvenlik Kamerasında

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İran uyruklu şüphelinin market sahibini bıçakla yaralayarak parasını gasp ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı...

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Cürmümeşhut 06:03

Cürmümeşhut

'Yeni Dünya'ya giriş'-05/08, 'Bu durum başka bir hal alacak'-28/08, 'Tercih sizin: İran mı İsrail mi?'-26/08, 'Hesaplaşma'-02/09, 'Erbil'e kim yürek yedirdi'-09/09, 'Oyun bitmedi ama kazanıyoruz'-16/09, 'Yüzleşmeye doğru..

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi 00:24

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi

Dünyanın En Büyük 4'üncü Petrol Sahası Keşfedildi Dünyanın en büyük 4'üncü petrol sahası ABD'de keşfedildi. Sahanın değerinin yaklaşık 1 trilyon olduğu tahmin ediliyor ABD İçişleri Bakanlığına bağlı Jeolojik Araştırma..

  • Haberler tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 8 yıl önce