#Irfan Özata meşrep

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video) 03:54

Sinan Özen - Sigaramın Dumanı Sen (Official Video)

Şarkı adı: Sigaramın Dumanı sen Söz-Müzik : Sinan Özen Yönetmen: Abdukarim Mirzaev Aranjör: Emre Bayar Yapım: Sinan Müzik Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Styling: Selma Özen Bass gitar: Kemal Büyük Ac gitar: Selahattin Güz..

Şehidin Küçük Kızından Yürekleri Dağlayan Sözler 00:27

Şehidin Küçük Kızından Yürekleri Dağlayan Sözler

Dağlıca'da şehit olan İrfan Mert'in kızı bahçede oynarken birden gökyüzüne bakarak babasına sesleniyor... ???? Belki de babasını gördü, kim bilir.....

  • JET TV tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

İşte 1 Milyonluk Soru 04:45

İşte 1 Milyonluk Soru

Kim Milyoner Olmak İster’de geçen sezonun son bölümünde 1 milyonluk soruya ulaşan Çağdaş İrfan Yıldırım, dün akşam yayınlanan yeni sezon ilk bölümünde 1 milyonluk soruya kavuştu. Kim Milyoner Olmak İster’in birçok kişi t..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sütü Bozuk  Arzu Okay  Türk Filmi İzle 1:09:20

Sütü Bozuk Arzu Okay Türk Filmi İzle

Sütü Bozuk - Arzu Okay (1976 - 69 dk) Erkekleri ağına düşürüp, onları sömüren kötü kadının öyküsü. Yapım: 1976 - Türkiye Tür: Dram Yönetmen: İrfan Atasoy Oyuncular: Arzu Okay, Tuncer Necmioğlu, Ünsal Emre, Leman Akçate..

  • PengoTV tarafından
  • 32.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Şimdi Bataklığı Kurutma Dönemi Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni güvenlik anlayışı Türkiye’nin Suriye ve Irak’ta niçin bulunduğunun, daha etkin şekilde yer almak istediğinin en açık ifadesidir. Artık ..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa 03:48

Mengene - Yürü Bre Hızır Paşa

Yürü bre Hızır Paşa Senide çarkın kırılır Güvendiğin padişahın O da bir gün devrilir Nemrut gibi Anka n'oldu Bir sinek havale oldu Davamız mahşere kaldı Yarın bu senden sorulur Ben Musa'yım sen firavun İkrarsız şeytan..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Fenerbahçe- 1 - Gençlerbirliği- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:09

Fenerbahçe- 1 - Gençlerbirliği- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. Mücadeleyi Gençlerbirliği 2-1 kazandı. Fenerbahçe'nin golünü 24. dakikada Yiğithan Güveli kaydederken, Gençlerbirliği'nin gollerini 56. d..

Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray  Kadir İnanır  Türk Filmi İzle 1:19:42

Devlerin Aşkı 1976 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmeniliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmdir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aş..

Erdoğan  Aba Altından Sopa Gösterenlere Diyorum ki; o Günler Geride Kaldı 01:15

Erdoğan Aba Altından Sopa Gösterenlere Diyorum ki; o Günler Geride Ka

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı'nın Genel Kurulu'nda konuştu...

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız 25:24

Onu Allah İçin Seviyor Musun ? Test Et Gör - Mehmet Yıldız

Sevdiklerin seni bir bir terk mi ediyor ? Peki gerçekten sevseydin terk ederler miydi ? Yoksa sevmeyi mi bilmiyorsun ? Bir insan nasıl sevilir merak ediyorsan İZLE !..

Fetih 1453 Full Hd İzle 2:35:59

Fetih 1453 Full Hd İzle

Babası II. Murat'ın ölümü üzerine ikinci kez tahta çıkan II. Mehmet'in şimdi kafasında gerçekleştirmesi gereken ilk öncelik Bizans İmparatorluğu'nun son toprağı olan Konstantinapolis'i Osmanlı Devleti'ne katmaktır. Bu uğ..

  • Tv Series tarafından
  • 37.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Mixtape  Kabira  Naina 05:42

Mixtape Kabira Naina

Song- Kabira/Naina Singers- Neha Kakkar & Mohammed Irfan Music By - Abhijit Vaghani Produced by: Bhushan Kumar Directed by: Ahmed Khan Conceptualized & Developed by - Shivam Chanana & Sonal Chawla Editor: Nitin Creative ..

  • Ömer tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri 1992 Hale Soygazi Türk Filmi İzle 1:42:27

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri 1992 Hale Soygazi Türk Filmi İzle

Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri (1992 - 103 Dk) - Video Hâle Soygazi'nin başrolünde olduğu İrfan Tözüm yönetmenliğindeki 1992 yapımı ve Altın Portakal ödüllü film. Tüm hayatı eski bir konakta geçen Cazibe'nin nevrozları b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
24 Ayar Yaprak Altınlı Pizzanın Satışa Sunulması 02:07

24 Ayar Yaprak Altınlı Pizzanın Satışa Sunulması

Bursa'da restoran zinciri işletmecisi olup aynı zamanda İtalyan mutfağı ustası olan İrfan Yalçın, 24 ayar yaprak altınlarla pizza yapıp 100 TL'den müşterilere satışa sunuyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Haluk Levent'in Yardım Eli Hayat Kurtardı 08:14

Haluk Levent'in Yardım Eli Hayat Kurtardı

Antalya’da yaşayan eski sevgilisi Sevgi Çetinkaya’yı (23), yeniden birlikte olma teklifini reddettiği için 22 kez bıçaklayan İrfan Kansu, iki yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi; Haluk Levent’in avukatının itirazı..

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor 03:14

Olay Yeri İnceleme Ekibi Böyle Eğitiliyor

TGRT Haber, Kriminal Daire Başkanlığı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’nün eğitimlerine katıldı. Personel, kötü hava şartlarında dahi delilleri bulma ve muhafaza altına alma eğitimini başarıyla tamamladı. Muhabir arkada..

260 Bin Personelle -Dinamik Denetim 05:48

260 Bin Personelle -Dinamik Denetim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Dinamik Denetim Modeli ne geçildiğini duyurmuştu. Bugün yeni modelin ilk denetimi gerçekleşiyor. Detayları TGRT Haber Muhabiri İrfan Çalışkan aktardı...

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Fazilet Hülya Avşar Film İzle 1:15:41

Fazilet Hülya Avşar Film İzle

Film, köyden şehre gelmek zorunda kalan Fazilet’in kimlik bunalımını konu edinir. Fazilet, yoksul bir ailenin çocuğudur. Bale eğitmeni Alev Hanım’ın yanına besleme olarak verilir. Alev Hanım’ın yanında ona hizmet ederek ..

  • PengoTV tarafından
  • 8.787 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle 1:16:53

Ateş Böceği Tarık Akan Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun k..

  • Tv Series tarafından
  • 7.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce