#Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi) 1:09:35

Kamuran Akkor'un En Damar Sarkilari (Yüksek Ses Kalitesi)

00:08 Anlatacak dil kalmadi 04:52 Beni birakip gitme 09:35 Eller Aldi (Sarkiyi söyleyen Bergen'dir - Bahri Demirel'e tesekkürler) 13:13 Gözümde Tütüyorsun 17:06 Sen Olmasaydin 21:43 Bu Sehrin Geceleri 26:34 Biri Va..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Kavga Ederken Gözünü Çeviremeyip Dayak Yiyip Oturan Eleman 01:16

Kavga Ederken Gözünü Çeviremeyip Dayak Yiyip Oturan Eleman

Görüntüde iki genç, ellerisopalu kavga tutuşacakken, gençlerden biri, sopayı bırakıp hadi gel sopasız halledelim derken üçüncü bir kişi göremeyip sopayı yüzüne yiyiyor..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor! 00:43

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor!

Neye sinirlendi bilmiyorum fakat karisini önce bir kac kez bicaklayip, ardindan camdan atiyor. Komsusu ise ne olup bittigini ögrenmek icin oglunu birakip olay yerine dogru yola cikiyor. izliyoruz. Gerçek Kesit - Cinnet..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı 01:02

Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı

Kağıthane'de alkollü olduğu iddia edilen taksi sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bir otomobile çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken taksi sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. Takside bulunan boş alkol şişeleri dikkat ..

1 Yaşındaki Kızını Bu Eve Terkedip Gitti  10 Yıl Sonra Geri Döndüğünde Gözlerine İnanamadı 03:49

1 Yaşındaki Kızını Bu Eve Terkedip Gitti 10 Yıl Sonra Geri Döndüğünde

Bence kararında doğru e tabi kız ünlü oldu peşine düştü 1 yaşındayken bir eve bırakıp terkedince neredeydi şimdi de bulmaya çıkmış..

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Ferdi Tayfur Günaha Girme 03:52

Ferdi Tayfur Günaha Girme

Bu aşkın günahı yalnız benim mi Sende en az benim benim kadar istedin Bir tadımlık mıydı yoksa hevesin Beni suçlayıp da günaha girme günaha girme Ateş olmadan mı dumanım tüttü Bu aşkı içimde hırs mı büyüttü Bana h..

Ameliyatta Penaltıları İzleyen Doktorlar 00:13

Ameliyatta Penaltıları İzleyen Doktorlar

Görüntüler 2018 yılı Konfederasyon Kupası'nda Şili'nin Portekiz ile oynadığı maçı ameliyat yaparken izleyen doktorlar hastayı masada bırakıp penaltılara daldılar! Penaltıları Şili kazanınca ise ameliyathanede büyük bir c..

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Uzaklardan Geldi 04:42

Aşk Uzaklardan Geldi

Hani aşkın dini ya da dili olmaz denir ya, işte bunu geçekleştiren ünlüler kim biliyor musunuz?... Hangi dizi oyuncusu Kongolu eşiyle dillere destan bir aşkla evlenip mutlu bir yuva kurdu? Ya da aşkı uğruna işini v..

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma 04:02

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma Dinle Aldanıp Durma şarkı sözleri ile; Aldanıp durma gönlüme düştün Haydi git durma sen de bir düştün Yok yok olmaz olmaz deme Şimdi sensiz nere gidem Bir baharı bırakıp da Kışa ..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar 04:37

Özlem Kaya Aşan - Mektuplar

Mektuplar Şarkı Sözleri İle Anam gibi kimse derdim bilemez... Akar gözyaşlarım hiçmi hiç dinmez . Çektiğim çilenin hesabı yokmu Beni bu derdimden kurtaran yokmu... Mektupları al git uğurlar olsun. Belki sende kendi..

Eski Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş Yoga Değişimi 01:00

Eski Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş Yoga Değişimi

Efsane dizilerden olan Deli Yürek’te rol alan 1998 Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş aradan geçen yılların ardından oyunculuğu bırakıp kendisini yogaya vermişti...

  • BETA tarafından
  • 236 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz 02:16

Duyanlara Duymayanlara - Nesrin Kopuz

Her şey her şey senin için Dualarım duygularım Düşlerimde bakışların Hep seni söylüyor şarkılarım Umurumda değil kim duyarsa duysun Varsın olsun kim görürse görsün Bırak gitmeyi kolay mı sanıyorsun Söyle sevgilim herkes..

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman 01:27

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevl..

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle 13:14

Rafadan Tayfa 12.Bölüm İzle

Hale ve Sevim mahallede ikram etmek için limonata yapıp tattırmak için birilerini beklemektedirler. Bu esnada Akın yanlarına gelir. Ona bir bardak limonata ikram edip nasıl olduğunu sorarlar. Akın limonataya tam not veri..

Alpay Hayalimdeki Resim 1987 03:52

Alpay Hayalimdeki Resim 1987

O ANDA ANLADIM OLMUYOR SENSİZ BU DAHA İLK GÜNÜ AĞLADIM SESİZ ALIŞMAK ÇOK ZOR SENSİZLİGE İMKANSIZ HER YERİNDE SEN VARSIN BU EVİN DUYUYORUM PİŞMANIM DİYOR SESİN ACILAR BENİM ARTIK ACILAR GÖRECEKMİŞ GİBİ SENİ GÖZLERİ..

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976 03:20

Aydın Tansel Bu Engeller Arasında 1976

Gözlerimde titreşen, Damla damla yaşlarla, Karşına çıkacağım, En ümitsiz olduğun anda. Sözümüz böyle miydi? Hemen ayrılacak mıydık? Erişilmez aşkımızı, Unutacak mıydık yoksa? Bu engeller arasından, Severek ayr..

Köpeğinki Sanılan Bokun Elemanın Çıkması 00:39

Köpeğinki Sanılan Bokun Elemanın Çıkması

Adamlar boku görünce 'madem köpeğinizi dolaştırıyorsunuz, boklayınca poşetle temizleyiniz'' diye kızarak kamera geçmişine bakınca görüyorlar ki aslında insan boku. elemanın teki bırakıp gitmiş...

  • JET TV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İphone Xs CocaCola İle Sağlamlık Testi # 155 10:31

İphone Xs CocaCola İle Sağlamlık Testi # 155

İphone Xs Kolanın İçerisine bırakıp hasarlara karşı Sağlamlık Testi Videosunu İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız... 00:32

Bizim için çok değerlisiniz : iyi ki varsınız...

dikkatli olun! bizim için çok değerlisiniz. Bizler için gece gündüz demeden çalışıp hayatlarını riske atan ve ailelerine, çocuklarına sarılamayan sağlık çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır....bizim için çok değer..

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce