#Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp

Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

“Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi’ne müracaatları..” Sağlam firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, tam sefere ç..

Korkusu gözlerinden okunuyordu 01:08

Korkusu gözlerinden okunuyordu

YAŞANAN ONCA ACI TECRÜBE DERS OLMADI... SORUMSUZ BİR ANNE-BABA, İKİ YAŞINDAKİ BEBEKLERİNİ OTOMOBİLDE KİLİTLİ BIRAKIP ÇARŞIYA GEZMEYE GİTTİ... BAKIN O YAVRUCAK, NASIL KURTARILDI?..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Çocukların Ekonomi Tartışması 00:41

Çocukların Ekonomi Tartışması

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oyun oynamak için bir araya gelen bir grup çocuk, oyun oynamayı bırakıp ekonomi ve siyaset konuşmaya başladı. Çocukların, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuları kendilerince masaya yatı..

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tam Her Şey Yolunda Giderken 00:12

Tam Her Şey Yolunda Giderken

Bisikletli çocuk yokuş aşağıya inerken direksiyonda ellerini bırakıp üstünü değiştirmeye başlamış. Tam bu şovunu gerçekleştirirken son anda düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
 Serdar Bilgili İki Güzelle Görüntülendi!! 01:41

Serdar Bilgili İki Güzelle Görüntülendi!!

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili, 14 Şubat 2015'te evlendiği Nazlı Çelik'ten Eylül 2015'te boşanmıştı. İkili yeniden bir araya gelmiş, ancak Bilgili, Çelik'i aldatınca ilişki yeniden sona ermişti. Çapkın iş adamı,..

  • ANKA tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayaletin İntikamı Film İzle 1:34:06

Hayaletin İntikamı Film İzle

Pay The Ghost filmin de oğulları kaçırılan çiftin yaşadıkları ele alınıyor. Mike Lawford ve Kristen çiftinin çocukları Cadılar Bayramı Gecesinde kaçırılmıştır. Bu olaydan sonra çift kendilerini suçlamış ve oğullarını unu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez 04:28

Ferman Ft. Firtina - Gidenler Bilmez

Simdi burda olsaydin... keske! Simsiki sarilsaydin... Gülüslerimi bir bir saysaydin... Varsin hic uyumasaydik, Dertlesseydik Sabaha kadar senle... Bir ömür kalabilirmisin benle? Birakip gidermisin sende? Sevgilim Kalb..

Tuğba Özay - Tatil 03:56

Tuğba Özay - Tatil

Bu yaz tatile çıkmalıyım dert keder unutmalıyım Rakıyı da şarabı da devirip kanatlanmalıyım Bu yaz tatile çıkmalıyım işi gücü bırakmalıyım Dünyaya bir kere geldik uzaklaşmalıyım Hemen tatile çıkmalıyım Kumsala bir..

Bir annenin çaresizliği! 02:02

Bir annenin çaresizliği!

3 ÇOCUK ANNESİ BİR KADIN... 6 YAŞINDAKİ OĞLU, ÇINAR'I, AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDE... KOCASI İSE ONU YAPAYALNIZ BIRAKIP ORTADAN KAYBOLDU... EVLATLARINA BAKABİLMEK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDA... AMA GÜNDEN GÜNE ERİYEN ÇIN..

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu 00:38

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu

Kargo teslimatı için aracından inen kargocu üzerine gelen sinirli hindileri görünce elindeki kutuları bırakıp aracına geri binmiş. Teslimat bugünlük iptal olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Fidye için rehin alıp işkence ettiler, para alamayınca öldürüp bahçeye gömdüler 04:51

Fidye için rehin alıp işkence ettiler, para alamayınca öldürüp bahçeye

İstanbul Pendik'te Pakistan uyruklu 4 kişi, Afgan uyruklu 4 şahsı fidye için kaçırıp kirada kaldıkları gecekonduda rehin aldı. Şüpheli şahıslar kaçırdıkları kişilere işkence edip para istedi. Şüpheli şahıslar daha sonra ..

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu 01:28

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu

Rihanna, uzun bir bekleyişten sonra nihayet yeni kozmetik markasını piyasaya sürdü. Dün lansman yemeği düzenleyen şarkıcı, yeni ürünleri kadar kıyafetiyle de gündemdeydi. Tanıtım gecesi için tercih ettiği kombiniyle nefe..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Burak  Birisine Birisine 03:25

Nil Burak Birisine Birisine

Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Gerçekten sevene değer bilen Almadan verene bana dostum diyene Benimle ağlayan ..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Yangında yavrularını kaybeden anne keçi, adeta hayata küstü 07:12

Yangında yavrularını kaybeden anne keçi, adeta hayata küstü

Muğla’da 29 Temmuz günü başlayıp Ağustos ayının 2. haftasına kadar devam eden orman yangınları sadece insanların değil, hayvanların da psikolojisini bozdu. Milas ilçesinde yangının en şiddetli yaşandığı bölgelerden olan ..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Songül Özdemir - Kanma 03:51

Songül Özdemir - Kanma

Kanma Şarkı sözleri ile; Gönül kime sitem ediyorsun Aşktan uzak dur uzak dur Sonu hep ayrılık biliyorsun Kanma tuzaktır tuzaktır Önce yüzüme gülenlere Sonra bırakıp gidenlere Kanma yanarsın gönül Çok sevdim diyenlere ..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Emrah - Gitme Sevgilim 04:23

Emrah - Gitme Sevgilim

Gözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın ..

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Güllü  Nereden Sevdim O Zalimi 03:48

Güllü Nereden Sevdim O Zalimi

Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yakıp gitti Nereden sevdim ..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..