#Ispanaklı gözleme tarifi hamur işleri

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi 04:43

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi

Hamur için: 2 yemek kaşığı kuru maya 1 su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt veya süt 2 çay kaşığı tuz Aldığı kadar un (yaklaşık 4-5 su bardağı, yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olması ge..

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi 01:52

Hindistan Cevizli Şipşak Kurabiye Tarifi

malzemelere 1 paket margarin ya da tereyağı (250g) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Aldığı kadar un (yaklaşık 3,5 - 4 su bardağı) 1 su bardağı hindistan cevizi 2 adet yumurta Hazırlanışı: ..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Paris Brest Tarifi 05:25

Paris Brest Tarifi

Malzemeler: (bardak 250ml.) 100gr. tereyağı 1 su bardağı su 2 yemek kaşığı tozşeker (isterseniz koymayabilirsiniz) 1 çimdik tuz 1 su bardağı un 4 büyük yumurta fırın kağıdı sıkma torbası (veya kaşıkla şekil verin) Pasta ..

Fındıklı Kurabiye Tarifi 02:06

Fındıklı Kurabiye Tarifi

1.1 adet yumurta sarısı ve yarım su bardağı pudra şekerin yoğurma kabına alınarak çırpılır, 2.Daha sonra 110g tereyağı veya margarin ve 1 paket canlıya eklenerek çarpmaya devam edilir, 1 tutam tuz ve yaklaşık 1,5 su bard..

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi 03:42

Damla Çikolatalı Balkabaklı Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 125 gr. tereyağı (eritilip soğutulmuş) yarım su bardağı tozşeker 2 yemek kaşığı pekmez yarım su bardağından biraz fazla ezilmiş, püre yapılmış balkabağı tatlısı (yoksa 1 dilim balkabağını üzerine yarım su ba..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kurabiye  Kurabiye Tarifleri 07:41

Kalıp Kullanmadan Şekli Şahane Tadı Efsane Kurabiye Tarifi İncili Kura

İncili Çiçek kurabiye için malzemeler 250 gr oda sıcaklığında tereyağı veya margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağı nişasta 1 paket şekerli vanilin Alabildiği kadar un (4,5 su bardağı kad..

Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri 04:03

Sirkeli Susamlı Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri sevenler için nefis bir sirkeli ve susamlı poğaça tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolay olan poğaça tarifi evde hızlıca yapılabilecek pastane kıvamında bir hamur işi dir. Sirkeli susamlı po..

Beyti Kebap  Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi 14:50

Beyti Kebap Kremalı Sebze Çorbasının Tarifi

Kremalı Sebze Çorbası Tarifi ve Malzemeler : 1 tane kuru soğan 1 diş sarımsak 1 küçük kabak 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber Bir avuç brokoli (250gr.) 1 tane patates 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı un Yarım paket..

Mozaik Kek Tarifi 02:30

Mozaik Kek Tarifi

Mozaik kek görüntüsü ile klasik kek tariflerine benzese de lezzeti ile her zaman tam puan alan, tadı kıvamı yerinde ve vazgeçilmez keklerinizden olmaya aday bir kek tarifi. Bir kaç sene önce web sitemize eklediğim mozai..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi 02:42

Tavuklu Şiş Mantısı Tarifi

Hazır yufkadan kolay ve leziz tarifler hazırlamak isteyenler için güzel bir tavuklu şiş mantısı tarifi hazırladık ve sizlerle paylaşıyoruz. Soslanan tavuklar ile şişe sarılan kızarmış çıtır yufkaların üzerindeki baharatı..

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi  Mayalı Susamlı Poğaça 05:52

Kaşar Peynirli Simit Poğaça Tarifi Mayalı Susamlı Poğaça

Nefis kaşarlı pekmeze bulanmış ve susama batırılmış aynı simit gibi bir poğaça tarifi ile karşınızdayız. Bu pamuk gibi poğaçaların yapımı oldukça kolay. Her tarifte olduğu gibi sadece bir kaç tane püf noktasını bilmeniz ..