#Ispanaklı süt dilimleri tarifi

Karışık Pastane Pizzası Tarifi 05:56

Karışık Pastane Pizzası Tarifi

Malzemeler: 1 bardak ılıktan az sıcak süt 1 bardak ılıktan az sıcak su 1 paket yaş maya 1 yemek kaşığı tozşeker 2 yumurtanın akı (sarılar üzerine) 1 silme yemek kaşığı tuz 3/4 su bardağı sıvıyağ (1 bardaktan 1 parmak ka..

Gül Böreği Tarifi 04:46

Gül Böreği Tarifi

Malzemeler: 3 adet yufka, 300 g beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 su bardağı kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı süt, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 yumurta sarısı, Çörek otu. Börek güzel şey. İster kahvaltıya yap, ister 5 çay..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi 01:54

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi

Kolay Alt Üst Böreği Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 250 gr kıyma yarım su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı domates rendesi tuz karabiber pul biber 1 kg pırasa Hamuru için; 6 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabart..

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi 13:26

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi

Fırında Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, b..

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi 02:31

Yoğurtlu Nohut Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı haşlanmış Nohut, 2 su bardağı süzme Yoğurt, 1 adet közlenmiş kırmızı biber, 2 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, Tuz, Kıyılmış maydanoz. ***************..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi 04:31

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Tarifi

MALZEMELER 300 Gr salamura yaprak 2 su bardağı pilavlık pirinç 1 adet büyük boy soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı kuru nane 2 yemek kaşığı kuş üzümü 4 yemek kaşığı mısırözü yağı Yarım çay bardağı zeyt..

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli 06:09

Limonlu Dondurma Tarifi 4 Malzemeli

Sadece 10 dakikada bol limonlu, aromalı nefis ev yapımı limonlu dondurma tarifi. Bu tarifi çok seveceksiniz. İster dondurma makinesinde isterseniz evdeki malzemelerle hazırlayabilirsiniz. Limonlu Dondurma İçin Malzemeler..

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi 01:52

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi

Yeşil Mercimekli Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yufka (6 adet) 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 adet soğan 1 tatlı kaşığı biber salçası Karabiber, pul biber, tuz Sosu için; 1 su bardağı süt Yarım su bardağı ..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

Nutella'lı Ekler Tarifi 06:47

Nutella'lı Ekler Tarifi

Ev yapımı enfes bir ekler ve üzerinde Nutella süslemesiyle bu tarifi çok seveceksiniz.. Vanilyalı pasta kreması ile Nutella uyumu gerçekten nefis bir tat oluşturuyor.. Ekler Tarifi İçin Malzemeler: Ekler Şu Hamuru:(bard..

Fırında Ispanak Tarifi 01:13

Fırında Ispanak Tarifi

Fırında Kaşarlı Ispanak Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo ıspanak 1 adet soğan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 adet yumurta kaşar peyniri rendesi tuz Hazırlanışı; 1- Tencereye 2 yemek kaşığı tereyağı ve 1 adet doğranmış soğanı a..

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Fırında Sıcak Helva Tarifi 03:16

Fırında Sıcak Helva Tarifi

MALZEMELER 400 g sade tahin helvası, Yarım limonun suyu, Yarım limonun kabuğunun rendesi, 1 çay bardağı süt, Üzeri için ceviz. ************************** Balık mevsimimiz açılalı epey oldu. Birkaç balık Tarifi de ver..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Borcam Pastası tarifi 01:32

Borcam Pastası tarifi

Malzemeler Kreması için 1 poşet muzlu puding 2. 5 su bardağı süt 1 poşet sade kremşanti Pandispanyası için : 4 yumurta 1 su bardağı şeker Yarım çay bardağı sıcak su 1 vanilya 1 kabartma tozu 1. 5 su bardağı un Islatm..

Köstebek Pasta Tarifi 06:21

Köstebek Pasta Tarifi

MALZEMELER Keki için, 3 Yumurta 2 Su bardağı Un 3 Yemek kaşığı Kakao 1 Su bardağı Şeker Yarım su bardağı Süt Yarım su bardağı Sıvı yağ 1 Paket Vanilya 1 Paket Kabartma tozu Muhallebisi için, 3 Su bardağı Süt 3 Yemek kaşı..

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi 05:14

Çikolata Soslu Trileçe Tarifi

Hamuru icin gerekli malzemeler: 5 adet yumurta 1 paket kabartmatozu 1 paket vanilyasekeri Yarim cay bardagi siviyag 2 yemek kasigi irmik 1 su bardagi tozseker 1 su bardagi un Sütlü sos icin gerekli malzemeler: 1 litre sü..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..