#Ispanaklı süt dilimleri tarifi

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Profiterol Tarifi  Profiterol Nasıl Yapılır 06:05

Profiterol Tarifi Profiterol Nasıl Yapılır

Bu videomuz da sizler için profiterol tarifi paylaştık. Tarifimizi izledikten sonra kolaylıkla profiterol yapımını öğreneceksiniz. Profiterol yapılışı aslında bir kaç aşamadan oluşuyor.Profiterol hamuru, profiterol krema..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

 Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi 02:00

Muhallebi Dolgulu Kek Tarifi

Muhallebi Dolgulu Nefis Kek Tarifi İçin Malzemeler Kek için: 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao 2 su bardağı un Muhallebisi ..

Krem Karamelli Kek Tarifi 02:32

Krem Karamelli Kek Tarifi

Krem Karamelli Kek Tarifi İçin Malzemeler; Karameli için: 1 su bardağı şeker Krem karameli için: Yarım kilo süt 4 yumurta 3/4 su bardağı şeker Keki için: 2 yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı (100 ml)sıvı yağ 1 ç..

Islak Kek Tarifi 02:13

Islak Kek Tarifi

Islak Kek Tarifi İçin Malzemeler 4 adet yumurta 1.5 su bardağı şeker 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvı yağ 25g lık bir paket kakao 2 adet kabartma tozu 1 adet vanilya Aldığı kadar un İsteğe göre damla çikolata ekl..

Bardak Tatlısı Tarifi 05:40

Bardak Tatlısı Tarifi

1 litre süt 3 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Bulamak için hindistancevizi. Süslerken çikolata ve fındık kullanabilirsiniz Hazırlanışı : Tencereye süt ..

Tiramisu Tarifi 07:42

Tiramisu Tarifi

MALZEMELER 1 Paket kedi dili MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 200 gr labne peyniri KEDİ DİLİNİ ISLATMAK İÇİN Yarım bardak süt Yarım bardak su 1 yemek kaşığı şeker 1 y..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek 06:15

Yufkalı Kolay Yalancı Su Böreği Tarifi Peynirli Maydanozlu Börek

Sizlere bu videomuzda yufkalı su böreği tarifi hazırladık. Yalancı su böreği nasıl yapılır dendiğinde herkesin aklına farklı tarifler geliyordur. Çünkü bu leziz peynirli böreği kimisi makarna ile yapıyor kimisi yufka ile..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

PAMUK POĞAÇA TARIFI 09:56

PAMUK POĞAÇA TARIFI

Bu tariften 3 tepsi cikiyor PAMUK POĞAÇA TARIFI Malzemeler 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su 1 bucuk su bardagi siviyağ 1 tane yasmaya 1 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi toz seker 1 bucuk yemek kasigi tuz 4 t..

  • Kadınca tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi 14:00

Evde Hamburger Ekmeği ve Hamburger Köftesinin Yapılışının Tarifi

Hamburger ekmeği tarifi bu tariften 6 yada 8 tane cikiyor. malzemeler 1 çay bardağı iliksu 100ml 1 çay bardağı ılık süt 100ml çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tane yumurta 1paket kuru maya 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı ka..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi 02:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 paket (yaklaşık 400gr. mantar) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 silme yemek kaşığı un 1 paket süt kreması veya yarım paket süt kreması + 1 su bardağı süt veya sadece 1 buçuk bardak kadar..

Çikolatalı Kek Tarifi 07:57

Çikolatalı Kek Tarifi

Malzemeler kremasi icin gerekenler 1 bucuk su bardagi süt 1 cay bardagi seker 1 yk nisasta 1 yk tereyagi 2 yk un 1 paket vanilya hazirlanisi..Tereyagi ve vanilya haric bütün malzemeyi tencereye koyun karistirarak pisi..

Köstebek Pasta Tarifi 03:03

Köstebek Pasta Tarifi

malzemeleri: 3 yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 2 yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Krema için: 1 poşet krem şanti 1 paket toz krema 2,5 su bardağı soğuk süt 1..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Yumuşacık Kolay Pasta Tarifi 01:47

Yumuşacık Kolay Pasta Tarifi

Yumuşacık Kolay Pasta İçin Gerekli Malzemeler; 3 yumurta 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı süt yarım su bardağı sıvı yağ 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 su bardağı un 1,5 su bardağı süt ..