#Issız sokakta tilkiye kafa tutan baykuş

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Ender AYAN - SARHOŞ 02:51

Ender AYAN - SARHOŞ

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; KAFAMDA PARONAYA ZU..

  • Ender AYAN tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

Onur KOÇ - Yemin Ederim __ 03:40

Onur KOÇ - Yemin Ederim __

Yüregim en derindne yanıyor alev alev Dinmiyor kaderimde tükenmez gözyaşlarım *2 Kanıyor cigerimden vurulan yalnızlıgım geceler duymuyor sensiz bu feryadımı *2 Bırak beni yalnız kaderim onsuz bu hayatta köleyim s..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Yaşam Kürü A Cure for Wellness 2. Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:33

Yaşam Kürü A Cure for Wellness 2. Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yaşam Kürü (A Cure for Wellness) filminin 2. Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Hırslı genç bir yöneticiye şirketin CEO’su alma görevi verilir. Söz konusu CEO İsviçre Alpleri’nin ıssız bir bölgesinde yer alan, huzurlu am..

  • PengoTV tarafından
  • 1.265 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı 00:45

Arrow 5.Sezon 15.Bölüm Fragmanı

Arrow Greg Berlanti, Marc Guggenheim ve Andrew Kreisberg tarafından geliştirilen bir Amerikan aksiyon-macera dizisidir. Bu dizi DC Comics tarafından yayımlanan Green Arrow çizgi romanındaki kostümlü suç mücadelecisi süpe..

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı 04:12

Erkan Güleryüz - Şira Yıldızı

ŞİRA YILDIZI Sarılmak istedim Koklayıp uyumak istedim sadece Vanilya kokulu saçından Dokunmak istedim Yüzüne tenine elimin sıcağı karışsın İstedim sadece Kaybolmak istedim sonsuzluğunda Issız adalarda yok olmak istedim..

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Çanakkale Dur Yolcu 01:20

Çanakkale Dur Yolcu

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak, bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver, bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda Gördüğün bu tümsek Anadolu'nda, İstikl..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası! 59:03

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası!

Bu videoya BÜYÜLÜ TEPE,KANLI DERE VAKASI,paranormal, paranormal olay, köy, terk edilmiş köy, cin, cinli köy, vaka, olay, şeytan, korku, gerilim, korkunç, kan, kanlı, cadı, büyü, peri, bir gece, bir gece geçirdik,cinli,t..

  • ZULMA tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Void Fragman 01:40

Void Fragman

Polis memuru Carter (Aaron Poole) ıssız bir yolda aksak bir kan bulanmış adam keşfeder, o Barebones, gece vardiyası personel ile yerel bir hastaneye onu acele. Gizlenmiş gibi, kült benzeri rakamlar aç kurtlar deli açmak ..

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Düğünleri  Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri 10:37

Cin Düğünleri Anadolu'da Yaşanmış Cin Düğünleri

Anadolu’nun farklı bölgelerinde yaşanmış bazı cin vakalarında insanlar nereden geldiği bilinmeyen bir takım eğlence sesleri duyduklarını fakat bu seslerin geldiği yere baktıklarında hiçbir hareket yada yaşayan kimseyi gö..

  • ZULMA tarafından
  • 2.479 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili 03:29

Çapkınlık Tespiti Gülme Garantili

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir. Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlı..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Geliyor Fragman 01:35

Gece Geliyor Fragman

Doğal olmayan bir tehdit dünyayı terörize ettiği için ıssız bir evde güvende tutun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte zorlu bir iç düzen oluşturmuştur, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edi..

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile 03:30

Emel Sayın Çile Bülbülüm Çile

Çile Bülbülüm Şarkı Sözleri bülbülüm gel de dile söyle benimle bile sesini duyur ele çile bülbülüm çile allah müjde ey güzel kusum bahara erdi kisim gülüyor içim disim çile bülbülüm çile allah issiz yuvanda tektin çeki..

It Comes at Night Fragman 02:27

It Comes at Night Fragman

Doğal olmayan bir tehdit olarak dünyayı terörize eden ıssız bir evde güvende olun, bir adam eşi ve oğluyla birlikte hassas bir iç düzeni kurdu, ancak umutsuz bir genç aile sığınmak için geldiğinde yakında test edilecek...

Babasına Bak Oğlunu Al 03:53

Babasına Bak Oğlunu Al

Yakup (Öztürk Serengil) ara sıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıklarla günlük yaşamını idare eden işsiz bir gençtir. Sosyeteden Hoca İsmail Bey’in kızı Filiz (Filiz Akın) ile ilişkisi vardır. Filiz’..

Pera - Seni Kaybettiğimde 04:27

Pera - Seni Kaybettiğimde

Pera - Seni Kaybettiğimde Şarkı Sözleri Sensiz geçen her bir dakikam her bir saniyem Ne kadar ağır ne kadarda yavaş Seninleyken oysa akıp giderdi su gibi Zamana gücüm yetmezdi neydi bu telaş Dünyayı versen neye yarar se..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 - Kızlar Puan Durumu (18hafta 3gün) 00:27

Survivor 2017 - Kızlar Puan Durumu (18hafta 3gün)

Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de... Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.....

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 - Erkekler Puan Durumu (18.Hafta 3.Gün) 00:47

Survivor 2017 - Erkekler Puan Durumu (18.Hafta 3.Gün)

Survivor 2017 - Erkekler puan durumu (18.hafta 3.gün) Survivor 2017 yeni bölümüyle bu akşam 20:00'de TV8'de... Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi...

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eksi II  Birkaç Dost Birkaç Eşya 04:54

Eksi II Birkaç Dost Birkaç Eşya

Ne gelen var ne giden .. Bomboş her yanım ıssız .. Ne seven var ne dönen .. Sonuna kadar yalnızım .. Birkaç dost birkaç eşya .. Yeter mi aldanmaya .. Sahiden alışır mı insan .. Sevgisiz yaşlanmaya .. Ama olmuyor bu gec..