#Istanbul il başkanlıgı

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması 07:47

Bütçe Görüşmelerinde 'Battal İlgezdi' Tartışması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ataşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Battal İlgezdi ile ilgili olarak, “Kim hırsızlık yaptıysa cezasını vermek temel sorumluluk. Genel başkanınızı yanıltmayın, bu işin arkasından..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürüsünün Peşini Bırakmayacağız 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son FETÖ'cü De Hesap Verene Kadar Bu Katil Sürü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Başkanlığı Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Son FETÖ'cü de hukuk önünde hesap verene kadar bu katil sürüsünün peşini bırakmayacağız. dedi...

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı 01:08

First Lady Michelle Obama Veda Konuşmasını Yaptı

Amerikan Başkanlığı’nı devretmeye hazırlanan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama veda konuşmasını yaptı. First Lady Obama, Beyaz Saray’da düzenlenen eğitimle ilgili bir etkinlikte yaptığı duygusal konuşmada Amerikalı gen..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

Emine Erdoğan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini Ziyaret Etti 01:51

Emine Erdoğan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini Ziyaret Ett

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sudan'ın başkenti Hartum'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapılan Sudan Türk Uluslararası Ebe Eğitim Merkezini ziyaret etti...

Başbakan Yıldırım’a ulaşabilmek için metrelerce koştu 00:47

Başbakan Yıldırım’a ulaşabilmek için metrelerce koştu

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ardahan İl Başkanlığı kongresi çıkışında bir kişi Başbakan’a ulaşabilmek için metrelerce koştu...

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı 00:56

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı

Askerlik süresi uzadı iddiasına TSK'dan açıklama geldi. Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan Yalan Haber başlıklı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan askerlik uz..

  • BETA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle 1:31:56

Korkusuz Kabadayı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Suç Örgütü Lideri Ulvi kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabanca ile öldürülür. Vasiyetnamesi açılır. Bir hafta içinde katilini bulmak kaydı ile mirasını ve başkanlığı arkadaşı Fikret'e bırakmıştır. Yıl : ..

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı Anlattı 01:37

Albay Erhan Altunok Vasiyetinde Bile Vatanını Düşünen Mithat Dunca'yı

Genelkurmay Başkanlığı tarafından başlatılan Türkiye Şehitlerini Anıyor etkinliğinde Albay Erhan Altunok, şehit Binbaşı Mithat Dunca'yı anlatırken izleyenleri gözyaşlarına boğdu...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: En Güçlü Silahlar Ortadoğu'da Deneniyor 02:12

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: En Güçlü Silahlar Ortadoğu'da Deneniyo

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Antalya'nın Kemer ilçesinde bir otelde düzenlenen İl Kadın Kolları Eşgüdüm Toplantısına katıldı...

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor 01:24

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ MGK'nın OHAL'in uzatılmasına ilişkin tavsiye kararını Bakanlar Kurulu'na gönderdiğini söyledi. Bozdağ 'Bakanlar Kurulu MGK'nın tavsiye kararına uyarak OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına dair tezk..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit 00:50

Rus Savaş Uçakları Türk Askerini Vurdu 3 Şehit

Türkiye’nin Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı’ndan acı haberler gelmeye devam ediyor. El Bab’ın IŞİD’den kurtarılması için başlatılan operasyon hızlanırken, Türk askerleri müttefik ateşiyle vuruldu. Rus hava k..

81 İlde OIperasyon  Bin 853 Gözaltı 00:46

81 İlde OIperasyon Bin 853 Gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, aranan şahısların yakalanması amacıyla 81 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bin 853 kişi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesi..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Belediye Başkanı Adayı Robot 01:12

Belediye Başkanı Adayı Robot

Japonya'da yapay zeka destekli bir robot belediye başkanlığı için yarışacak. Robotun seçim afişleri şimdiden kentin pek çok yerinde boy göstermeye başardı...

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi 01:45

T129 Atak Helikopteri Teslim Töreni Düzenlendi

Jandarma Havacılık Başkanlığı Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası'nda T129 ATAK helikopteri teslim töreni düzenlendi...

Genel Kurmaydan 23 Nisan Klibi 01:32

Genel Kurmaydan 23 Nisan Klibi

Genelkurmay Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla video klip yayınladı...

Şehit İtfaiyeci Çebi İçin İtfaiyede Tören Yapıldı 01:28

Şehit İtfaiyeci Çebi İçin İtfaiyede Tören Yapıldı

Fatih'teki yangında şehit olan itfaiyeci Onbaşı Taner Çebi için İtfaiye Daire Başkanlığı önünde tören yapıldı...

Şehit Filistinliler İçin Sela Okundu Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı 02:51

Şehit Filistinliler İçin Sela Okundu Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda İsrail askerlerince şehit edilen Filistinliler için sela okundu ve öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 6'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği Saraybosna'da Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç'le bir araya g..

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahipsiniz 04:13

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahips

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanına gelişinde, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ve eşi Sabija İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Bo..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegovic ile yaptığı ortak basın toplantısında suikast iddialarına cevap verirken Bu haber bana ulaştı, ulaştığı için de buradayım. Bu tür tehdit..