#Istanbul kartal

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü 01:48

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü

İstanbul Sarıyer'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmurla bir çok noktada su birikintileri oluştu. Yağan yağmur nedeniyle yollar adeta dereye döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanb..

İBB  Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti 02:49

İBB Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrası yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Uysal, görevi devraldı. Ardından Uysal, kendisine yoğun ilgi gösteren partilileri..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında 01:23

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atal

Son Dakika! Almanya'dan Dönen Cumhuriyet İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay Gözaltında Hakkında gözaltı kararı bulunan Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, Almanya dönüşü Atatürk Havalimanı'nda gözaltına al..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi 02:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi İstanbul Sancaktepe'de Hacı Fatma Fitnat Hanım Camii'nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını burada kıldı. Cumhu..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı: 35 Can Kaybı 01:05

2017'ye Terörle Başladık! Ortaköy'deki Gece Kulübünde Terör Saldırısı:

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da silahlı saldırı gerçekleşti. *İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada bu bir terör saldırısıdır diyerek, saldırıda biri polis en az 35 kişinin hayatını kaybettiğin..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Rüveyda Öksüz Kimdir? 01:47

Rüveyda Öksüz Kimdir?

(d. 24 Mayıs 1994, İstanbul), Miss Turkey 2013 birincisi olan 2013 Türkiye güzeli Türk model ve oyuncu.24 Mayıs 1994'te İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizeli olan ailenin 4 çocuğundan en küçük olanıdır. İstanbul Üniver..

Battal Gazi Kimdir? 01:45

Battal Gazi Kimdir?

Battal Gazi veya Seyyid Battal Gazi, 8. yüzyılda yaşadığı tahmin edilen ve hakkında çeşitli inanışlar bırakmış bir liderdir. Malatya Serdarı Hüseyin Gazi'nin oğludur. Annesi Saide Hatun Türk asıllıdır. Battal Gazi Malaty..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane) 03:59

Helin Avşar'ın Sevgilileri Ve Eşleri (10 tane)

Helin Avşar 2 Kasım 1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslı olan Avşar ailesinin en küçük bireyidir. Meral Hanım ve Celal Avşar'ın kızları olan Helin Avşar Hülya ve Leyla adında iki ablasıyla beraber 3 kar..

  • En Yeniler tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor! 01:04

Galatasaray'da Dev Operasyon Başlıyor!

Galatasaray, Arda Turan'ın transferi için geri sayıma geçti.Barcelona'da mutlu olmayan Arda için harekete geçen sarı kırmızılılar, ilk temaslarından olumlu yanıt aldı.Arda da sarı kırmızılı formayı giymek istediğini ilet..

  • OFSAYT tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu 03:06

Erkek Kardeşini Son Kez Görmek İsteyen Ağabey Şoke Oldu

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede ölen 50 yaşındaki Halil Aslan'ın cenazesini bekleyen yakınlarına hiç tanımadıkları birisinin cenazesi verildi. Cenazenin tam olarak nerede karıştığını bilemeyen ailesi, bir an önce cenaz..

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 04:37

Ümraniye’de Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ümraniye’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından dü..

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı 00:58

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 452. Bölüm Fragmanı yayında! Bedran'ın kaçırdığı Selin, ölümle burun buruna! Arka Sokaklar 452. Bölüm 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Selin, Bedran tarafından kaçırılır. Mesut, Selin'in kaçırı..