#Istanbul kartal

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Utanınca' Anlayan Adam 01:08

Annesinin Öldüğünü, Teyzesinden Bir Tabak Daha Kızartma İstemekten 'Ut

Kadir abimiz annesini kaybettikten sonra teyzesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya başlamış. Kendisi ayrıca patates kızartmasını ve nohut yemeğini çok seviyor. Teyzesinin evinde yaptığı bir kahvaltıda ise en büyük acısını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün Kimdir? 05:31

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam..

Pınar Deniz Kimdir? 02:04

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz, 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2014 yılında Sil Baştan dizisinde ilk oyunculuk ..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Çağatay Ulusoy Kimdir? 02:30

Çağatay Ulusoy Kimdir?

23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağatay Ulusoy, 2010 yılında katıldığı Best Model Of Turkey isimli yarışmada birinci olmuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinde üniversite eğitimine başlayan Çağa..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi 02:12

Zırhlı Muharebe Araçları Suriye Sınırına Gönderildi

Demiryolu ile Gaziantep'e getirilen İstanbul 66.Mekanize Tugayına ait zırhlı araçlar, Suriye sınırına doğru yola çıktı İstanbul 66. Mekanize Zırhıl Tugayı'ndan demir yolu ile gönderilen zırhlı muharabe araçları (ZMA) ve ..

Tarık Akan Kimdir? 03:13

Tarık Akan Kimdir?

1949 senesinde dünyaya gelen Tarık Akan aslen Gümüşhane'lidir. Ortaokul ve Liseyi İstanbul Bakırköy'de tamamlayan usta sanatçı Tarık Akan üniversite eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği ve İstanbu..

Burcu Esmersoy Kimdir? 02:00

Burcu Esmersoy Kimdir?

Adı Soyadı: Burcu Esmersoy Doğum Tarihi: 2 Ekim 1976 Nereli: İstanbul Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.70 Cm Göz Rengi: Mavi Saç Rengi: Açık Sarı Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Sevgilisi: Tuna ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi 06:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müjdeyi Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Avrupa hesaplama sistemine geçmemizle birlikte milli gelirden büyümeye kadar pek çok alanda aslında çok daha ileri bir seviyede bulunduğumuz ortaya çıktı. Şimdi size bir müjde daha ve..

Ayşenur Balcı Kimdir? 01:36

Ayşenur Balcı Kimdir?

23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. Liseden mezun olduktan sonra Açıköğretim Üniversitesi'nde öğreniminedevam etmektedir. İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların ..

Defne Samyeli Kimdir? 01:58

Defne Samyeli Kimdir?

17 Mart 1972 tarihinde aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak İstanbul'da doğmuştur. Sühan adında bir erkek kardeşi vardır. TRT İstanbul Radyosu'nun çocuk korosuna girdi. Nişantaşı Anadolu Lisesi'ni üçüncülükle ..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Deniz Akkaya Kimdir? 01:51

Deniz Akkaya Kimdir?

Deniz Akkaya, Türk manken, oyuncu ve sunucu. Semiha Şakir Lisesinden mezun oldu. İlk olarak 1996 yılında Nihat Doğan'ın Maçoyum Ben şarkısının klibinde oynadı. 1997 yılında Best Model of Turkey'de en iyi manken seçildi..

Ebru Şancı Kimdir? 01:31

Ebru Şancı Kimdir?

Ebru Şancı 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. İki kardeşi var. Malatyalı bir ailenin kızı. 10 yaşındayken babası ölmüş. Liseyi İstanbul Bahçelievler Lisesinde okumuştur. 2001 yılında başladığı Üniversiteyi ..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1  Çok Yakında Show TVde Başlıyor! 01:02

Aşk Ve Gurur Tanıtım-1 Çok Yakında Show TVde Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Aşk ve Gurur un ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Mert Fırat, Damla Sönmez, Alper Saldıran, Tülin Özen, Ahmet Rıfat Şungar, La..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar 05:03

Çöplükte Sokak Hayvanları için Açlık Grevine Başladılar

Bartın'da 3 hayvansever, sokak hayvanlarını korumak için çöplükte açlık grevi başlattı. Önceki gün İnkumu tepesinde bulunan çöplükte açlık grevine başlayan Sevim Arkan, Ayşe Köse ve Uğurcan Saban, seslerini duyurana kada..

  • PITIRCIK tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري)  Ada Sahilleri Arapça 07:12

Qadukka Al Mayyas (قدك المياس) - Sabah Fakhri (صباح فخري) Ada Sahille

Qadukka Al Mayyas (Kdk Alemyas) - Sabah Fakhri (Sabah Fakhri) 19th century Ottoman song (19.yy Osmanlı şarkısı). Composer: Mulla Uthman al-Musili (1854-1923) (الملا عثمان الموصلي), Ottoman Emp. (Mosul, Iraq) (Besteci: Mu..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ? 04:36

Kürt İdris -İdris Özbir- Kimdir ?

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en afilli mafya babalarından olan İdris Özbir (Kürt İdris), 1937 yılında Kars’ta dünyaya gelmiştir. İstanbul’a geldiğinde bir kelime dahi Türkçe bilmiyordu. ”Kürt” lakabıda buradan gelmektedir...

Hazal Kaya Kimdir? 02:13

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi r..

Dündar Kılıç Kimdir ? 02:43

Dündar Kılıç Kimdir ?

(d. 1935, Sürmene - ö. 10 Ağustos 1999, İstanbul), Türk ünlü kabadayı. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya göç etti. Yetişkin çağlarında Ankara'da ünlü olan kabadayılarla yakınlık kurmaya başladı..

Dilşah Demir Kimdir? 01:26

Dilşah Demir Kimdir?

Güldür Güldür adlı televizyon şovunda oynamaktadır. Dilşah Demir, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur. Babası Gebze’nin tanınmış doktorlarından İsmail Demir’dir. 2003-2004 Yıllarında İzmit Halk Eğitim Merkezinde Oyunculuk..