#Istanbul kartal

Ömür Varol Kimdir? 01:43

Ömür Varol Kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV- Sinema bölümü mezunudur. 1992 yılında TRT İstanbul Haber merkezinde staj yaptı. 1993 yılında Kanal 6'da Bu Sabah adında sabah haberleri programında muhabirlik yaptı. Can..

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzüklerin Efendisi' Müziğiyle Göz Yaşlarına Boğuldu 00:45

Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Rock Korosu'ndan Dinlediği 'Yüzükl

36. İstanbul Film Festivali'ne British Council’ın konuğu olarak katılan İngiliz aktör Ian McKellen, Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Rock Korosu'nun konseri sırasında duygu dolu anlar yaşadı. Yüzüklerin Efendisi'nde Ga..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor.. 04:11

Türk Kahvesini Yanlış Pişiriyoruz! Mehmet Gürs Açıklıyor..

Mehmet Gürs #ArkaKoltuk’ta Berfu Güven’e konuk oldu: Türk kahvesini yanlış pişiriyoruz... Mehmet Gürs Profil Mehmet Gürs, İstanbul Yiyecek İçecek Grubu bünyesindeki, “Mikla” dahil, 19 başarılı işletmenin şefi ve ortağı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

İngiliz Savaş Gemisi  Boğazı'ndan İkinci Kez Geçti 01:35

İngiliz Savaş Gemisi Boğazı'ndan İkinci Kez Geçti

İngiliz savaş gemisi HMS Daring, ikinci kez İstanbul Boğazı'ndan geçti...

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul)..

Biyoteknolojinin Son Aşaması  Kök Hücreden Organa 05:38

Biyoteknolojinin Son Aşaması Kök Hücreden Organa

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Biyoteknoloji Kulübü’nün düzenlediği II. Biyoteknoloji Sempozyumu ile birlikte konusunda uzman akademisyenler ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler bir araya geldi...

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi 01:11

Erdoğan Fetih Marşı ile Mesaj Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali'nde gençlere fetih marşıyla mesaj verdi, Arif Nihat Asya'nın fetih marşı şiirini okudu....

Osmanlı Subayı - Fragman 01:53

Osmanlı Subayı - Fragman

Osmanlı Subayı Filmi 19 Mayıs 2017 de Sinemalarda. Özet ve Detaylar I. Dünya Savaşı yıllarında geçen film, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Hemşire Lillie,Van'da tanıştığı Osmanl..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye 00:57

Sabah Namazına Giden Çocuklara Bisiklet Hediye

İstanbul'un selatin camilerinden Yavuz Sultan Selim'de örnek bir çalışma başlatıldı. 40 gün boyunca sabah namazına katılan çocuklara bisiklet hediye edilecek. Programla ilgili konuşan Yavuz Sultan Selim Camii imamı Abdul..

Bebeğin Dili Boğazına Kaçtı 01:00

Bebeğin Dili Boğazına Kaçtı

İstanbul Taksim Meydanı'nda korku dolu anlar yaşandı. Turist bir çiftin bebeğinin dili boğazına kaçtı. Nefessiz kalan bebeğe ilk müdahaleyi meydandan geçen bir doktor yaptı. İşte o anlar.....

  • En Yeniler tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçilerin Ölümle Dansı Kamerada 01:02

İşçilerin Ölümle Dansı Kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda 5 katlı bir binanın çatısındaki işçilerin hiçbir önlem almaması, üstüne bir de sigara içerek çalışması “bu kadarına da pes” dedirtti. Olası bir kazanın eşiğinde çalışan işçilerin ölümle dansı kameral..

Kız Kulesi'nden Vapura Basket Atmayı Başardı 03:50

Kız Kulesi'nden Vapura Basket Atmayı Başardı

THY EuroLeague Final Four heyecanına saatler kala, turnuvaya ev sahipliği yapan İstanbul da bu büyük şova tüm hızıyla hazırlanıyor. Kültür ve tarihin başkenti olan İstanbul'da yapılan şovlardan biri de izleyenleri oldukç..

  • JET TV tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süpürülmeye Bayılan Kedinin Temizlik Keyfi 00:42

Süpürülmeye Bayılan Kedinin Temizlik Keyfi

İstanbul Fatih'te kaydedilen kedi videosu izleyenleri gülümsetti. Sokağı temizleyen görevlinin, kendisini de süpürgeyle temizlemesinden hoşnut olan kedinin o anları sosyal medyada ilgiyle izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Laf Atan Çocuklar 00:37

Laf Atan Çocuklar

Olay İstanbul'un güzel ve nezih semti Bağcılar'da gerçekleşmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan'ın Şımarık Şarkısını Şişeyle Çalan Turistler 01:20

Tarkan'ın Şımarık Şarkısını Şişeyle Çalan Turistler

İstanbul'da bulunan Mısır çarşısında bira şişeleriyle Tarkan'ın Şımarık Şarkısını Çalan turistler kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid  Fatma Pesend Hanım 02:29

Payitaht Abdülhamid Fatma Pesend Hanım

Fatma Pesend Hanım Kimdir? Prens Sami Paşa ile Tatar Prensesi Fatıma Mamleeva’nın kızıdır. Çerkes kökenli olan Fatma Pesend Hanım Sultan II. Abdülhamid'e kızkardeşi Cemile Sultan'ın hediyesidir.[1] Padişah, Fatma Pesend ..

  • ANKA tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı 02:50

Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul'da hayatını kaybeden Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev, Bakü Medeniyet Merkezinde son yolculuğuna uğurlandı. Azerbaycan Enerji Bakanı Natik Aliyev için Bakü Medeniyet Merkezinde veda töreni düzenlendi. Tör..

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika 00:57

Milli Futbolcu Havalimanında Gözaltına Alındı Son Dakika

Manchester City'den 14 milyon Euro bonservis bedeli ile İspanya’nın Villarreal kulübüne transfer olan Milli Futbolcu Enes Ünal havalimanında gözaltı şoku yaşadı. Yoklama kaçağı olduğu gerekçesiyle bir süre bekletilen Üna..

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler 00:15

Video Çekerken Deprem'e Yakalanan Gençler

12 Haziran 2017 tarihinde yani bugün yaşanan merkez üssü izmir olan deprem. İstanbul'dan da hissedildi. Canlı örneği gençlerden geliyor. Video çekmekte olan gençler deprem anınıda kayda almış oluyorlar. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk İçmesuyu Tüneli Yerli Teknoloji İle Yapılıyor 04:57

İlk İçmesuyu Tüneli Yerli Teknoloji İle Yapılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ, İstanbul’un ilk içmesuyu tünelini inşa ediyor. Tünel yapımında kullanılan TBM makinesi ise yüzde 95’i yerli üretim olması nedeniyle bir ilk olma özelliğini taşıyor...

Arda Turan Umreden Döndü 01:10

Arda Turan Umreden Döndü

Milli takım kadrosundan çıkarılmasından kısa süre sonra umreye giden Barcelonalı futbolcu Arda Turan, İstanbul’a döndü. A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında Mil..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Rus Tarzı Arabesk Rap - Davai Nauchimsa 04:09

Rus Tarzı Arabesk Rap - Davai Nauchimsa

Baslikta Rus, kategoride amator gorunce akliniza baska seyler gelebilir tabi haliyle. Ancak internete sansurun tirmandigi su gunlerde kizimiz destek icin bu sarkiyi yapmis desem de inanmayin. Fonda klarnetle İstanbul İst..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız 01:09

İnşallah Biz Uçak Gemimizi De Yapacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda gerçekleştirilen, Kınalıada korvetinin denize indirilmesi ve İstanbul fırkateyninin inşa başlangıç törenine katılara..

Korkacak Bi'şey Yok 2017 Fragman 00:27

Korkacak Bi'şey Yok 2017 Fragman

İstanbul’un Hasanpaşa’sında voleyi vurmanın peşinde olan bıçkın ve fırıldak semt delikanlısı Seko arkadaşları ile anlaşıp bir tatil planı yapar. Maddi olarak rahat olan arkadaşları Serkan’a masraflar için yüklü bir para ..