#Istanbul kartal

Sarıyer’de Evler Sular Altında Kaldı 03:27

Sarıyer’de Evler Sular Altında Kaldı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından Sarıyer’de bazı mahalleler sular altında kaldı. Bel seviyesini geçen sular altında kalan mahalleli Sarıyer Belediyesine tepki gösterdi...

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü 01:30

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü

İstanbul genelinde birçok ilçe akşam saatlerinde yoğun yağışa ve sele teslim olurken güneş batımına doğru Büyükçekmece ve çevre ilçelerde yaşanan parçalı ve zaman zaman güneşli hava denizde kartpostallık görüntüler oluşt..

Üsküdar Meydanı Göle Döndü 03:15

Üsküdar Meydanı Göle Döndü

İstanbul’da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmurla Üsküdar Meydanı göle döndü. Rögar kapaklarının taşmasıyla meydanı su kaplarken, mahsur kalan vatandaşlar otobüs ve Marmaray duraklarına sığındı...

Sağanak Yağmur Sonrası Trafik Durma Noktasına Geldi 05:07

Sağanak Yağmur Sonrası Trafik Durma Noktasına Geldi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafik durma noktasına geldi...

Sarıyer'de Selin İkiye Ayırdığı Cadde Havadan Görüntülendi 01:00

Sarıyer'de Selin İkiye Ayırdığı Cadde Havadan Görüntülendi

İstanbul Sarıyer'de sağanak yağış sonrası ikiye ayrılan Nuripaşa Caddesi havadan görüntülendi...

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu 02:03

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. Mevlüt Uysal, 3. turda da 179 oy alarak İBB'nin yeni başkanı oldu. Uysal seçim son..

Kuştepe’de Nefes Kesen Operasyon 05:35

Kuştepe’de Nefes Kesen Operasyon

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Kuştepe’de yaptığı nefes kesen operasyonda 3 kişiyi gözaltına alırken, yapılan araştırmalarda doğalgaz panosunda uyuşturucu ele geçirildi...

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir 01:34

İttifak Edeceğimiz En Önemli Şey Ehlibeyt Sevgisidir

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İttifak edeceğimiz en önemli şey Ehlibeyt sevgisi, Hazreti Peygamber sevgisidir. Şiiler, Aleviler Ehlibeyt'i ne kadar seviyorlarsa Sünniler de Ehlibeyti o kadar seviyorlar ..

Kâğıthane’de Terör Operasyonu 03:31

Kâğıthane’de Terör Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kâğıthane’de bir apartman dairesine operasyon düzenledi...

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Boğaz’ın Turkuaz Hali Havadan Görüntülendi 01:50

Boğaz’ın Turkuaz Hali Havadan Görüntülendi

İstanbul Boğazı’nın renginin turkuaza bürünmesiyle oluşan eşsiz manzara kartpostallık görüntüler oluşturdu. Rengiyle kendine bir kez daha hayran bırakan Boğaz’ın turkuaz hali ise havadan görüntülendi...

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi 04:18

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın ilk dersi vermesiyle başladı...

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı 00:40

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı

İstanbul Kadıköy'de öğrenci olan kız arkadaşıyla üniversiteye gelen bir kişi güvenlik görevlilerince içeri alınmayınca görevlileri havalı tabancanın kabzasıyla yaralayıp kaçtı...

Sapağı Son Anda Fark Edince Trafiği Birbirine Kattı 00:30

Sapağı Son Anda Fark Edince Trafiği Birbirine Kattı

İstanbul Kadıköy'de, dalgın sürücü sapağı kaçırdığını fark edip direksiyonu kırınca kazaya neden oldu. Faciadan kıl payı dönülen kaza ise bir araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Banka Soyguncusunu Güvenlik Kameraları Ele Verdi 00:31

Banka Soyguncusunu Güvenlik Kameraları Ele Verdi

İstanbul'un Bağcılar ve Esenler ilçelerinde iki banka soygunu gerçekleştiren, üçüncü soygun girişimini tamamlayamadan kaçarak, güvenlik kameraları sayesinde yakalanan şüpheli Burhan G. (35), adliyeye sevk edildi. Şüpheli..

Servis Aracı Metrobüs Yoluna Girdi 00:27

Servis Aracı Metrobüs Yoluna Girdi

İstanbul Küçükçekmece'de bir servis aracı metrobüs yoluna girdi. Serviste bulunan 3 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle metrobüs seferleri aksıyor...

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

Başbakan Yalova'dan Feribotla Ayrıldı 00:22

Başbakan Yalova'dan Feribotla Ayrıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Yalova programı sonrası İstanbul'a feribotla döndü. Cep telefonuyla görüntülenen Yıldırım, feribotta vatandaşlarla sohbet etti...

Bu Olay Kimsenin Umurunda Değil 00:52

Bu Olay Kimsenin Umurunda Değil

İstanbul'da Sıradan Bir gün..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

Hürriyet gazetesinde yer alan bir haber göre Fatih Belediyesi, Topkapı Sarayı’nın Sur-u Sultani içinde kalan hasbahçesinin bulunduğu alanda sit derecesini düşürmek için İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu..

Banka Dolandırıcıları Güvenlik Kamerasında 00:35

Banka Dolandırıcıları Güvenlik Kamerasında

İstanbul’da sahte belgelerle bankaları dolandırdıkları gerekçesiyle çökertilen şebekenin üyeleri güvenlik kameralarına takıldı. Şebeke üyeleri, banka şubesine girerken ve ATM’den para çekerken görülüyor..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Kasklı Saldırgan Hasmını Böyle Kurşunladı 00:31

Kasklı Saldırgan Hasmını Böyle Kurşunladı

İstanbul Kadıköy'de kasklı saldırgan, hasmına iş yerinde kurşun yağdırdı. O anlarsa saniye saniye kamaralara yansıdı...

Türk Vatandaşlarına Bir Skandal Da Münih Havalimanı'ndan! 00:56

Türk Vatandaşlarına Bir Skandal Da Münih Havalimanı'ndan!

İstanbul'dan Münih Havalimanı'na inen Türk vatandaşları, köpekle aranma şokuyla karşılaştı. Geçtiğimiz günlerde Viyana Havalimanı'nda Türk yolculara yapılan çirkin muamelenin bir benzeri bu kez Almanya'nın Münih Havalima..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle 1:18:34

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle

Banker Bilo - 1980 Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Alm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çay Ocağında 50 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:30

Çay Ocağında 50 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

İstanbul Jandarma ekipleri düzenlediği Bağcılar’da bir çay ocağına düzenlediği operasyonda 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Toplam ağırlığı 20 kilo 200 gram olan uyuşturucuya el koyan ekipler 2 kişiyi gözaltına al..