#Istanbul trafiği

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor 02:25

ABD'de Son Yılların En Sert Kışı Yaşanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki kar fırtınası tüm şiddetiyle devam ediyor. Şiddetli soğuklar yüzünden 15 kişi hayatını kaybetti. Birçok bölgede OHAL ilan edildi. Hava trafiği durma noktasına geldi. Milyonlarca insan el..

Trafikteki magandalar 01:47

Trafikteki magandalar

YOL KESTİLER, TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTILAR… TRAFİĞİN ORTASINDA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN BELEDİYE OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ O ANLARI KAYDA ALINCA DA PLAKALARINI SÖKÜP KAÇTILAR...

Yola Oturan Lamayı İkna Edemeyen Kadın 00:37

Yola Oturan Lamayı İkna Edemeyen Kadın

Amerika'da ormanlık alana yakın yerde olan yolda bir lama gelip yola oturmuş. Trafiği engelleyen lamayı bir kadın yanına gidip kaldırmak istemiş ancak başarılı olamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı 00:40

Kamyonet Kasasını Diskoya Çeviren Yurdum İnsanı

Antalya'da kamyonetin kasasını adeta diskoya çeviren bir grup genç, seyir halinde dans edip eğlendi. Gençlerin bu eğlencesi kimi vatandaşı gülümsetirken kimileri ise trafiği tehlikeye atan eyleme tepki gösterdi. Eğlenmey..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bayram bitti mesai başladı, Megakent trafikle güne uyandı 01:52

Bayram bitti mesai başladı, Megakent trafikle güne uyandı

Bayram Tatilinin sona ermesi ile birlikte Megakent’te haftanın ilk iş günü sabahı araç trafiği ve vatandaş yoğunluğu yaşanmaya başladı. Sabah saatlerinde de trafik yoğunluğu oluştu...

Şehri ayağa kaldıran kovalamaca! 01:08

Şehri ayağa kaldıran kovalamaca!

TRAFİĞİ BİRBİRİNE KATTI..

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza 02:01

Kartal’da yolu kapatıp drift yapan sürücüye 10 bin 71 TL ceza

Kartal sahil yolunda akan trafiği keserek drift yapan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 10 bin 71 TL idari para cezası uygulandı. Aracı trafikten men edilen şahsın sürücü belgesi de 60 gün süreyle geçici..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..

Trump  K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil 01:00

Trump K.Kore İçin Askeri Müdahale İlk Seçeneğimiz Değil

Kuzey Kore krizinde yoğun diplomasi trafiği yaşanıyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump , Kuzey Kore’nin hidrojen bombası denemesinin ardından İngiltere, Avustralya ve Çin liderleriyle telefon görüşmesi ..

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor 01:49

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor

A NEW all-terrain vehicle capable of floating on water and putting out fires could save lives in rescue missions. The latest car by Romanian manufacturers Ghe-O Motors, could give emergency services the edge they need to..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akbağ Rakiplerine Bakın Nasıl Bir Göndermede Bulundu 01:20

Demet Akbağ Rakiplerine Bakın Nasıl Bir Göndermede Bulundu

Usta oyuncu ve komedyen Demet Akbağ önceki akşam eşi Zafer Çika’yla birlikte Nişantaşı’nda bir mekan çıkışı görüntülendi. Akbağ, yeni filmi hakkında bilgiler verdi. Demet Akbağ önceki akşam eşi Zafer Çika ile Nişantaşı’n..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Uçakta Elektronik Yasağına Tepki 01:09

Uçakta Elektronik Yasağına Tepki

ABD'nin uçuşlarda kabine büyük elektronik cihazların alınmasını yasağı İstanbul'dan yapılacak uçuşları da kapsıyor. İstanbul'da yolcular karara tepki gösterdi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir! 06:02

Hayat Şarkısı 57.Bölüm - Elveda Mahir!

Hülya'nın intikam planında son kez birlikte çalışan Mahir, hem ona hem de İstanbul'a veda ediyor! Hülya ile Berlin'den, İstanbul'a uzanan yolculuklarında birçok operasyona girişen Mahir, İstanbul'dan ayrılma kararı alır...

  • ANKA tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Uçağında Kıskançlık Kavgası 00:45

Bodrum Uçağında Kıskançlık Kavgası

İstanbul Atatürk Havaalanından kalkan İstanbul-Bodrum/Milas uçağında; Özbekistanlı oldukları öğrenilen karı-koca arasında ‘mesaj’ kavgası çıktı. Diğer yolcuların da karıştığı kavgada yolcular deyim yerindeyse dehşeti yaş..

  • JET TV tarafından
  • 747 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı 00:59

Kadıköy'de Şişme Botla Gezen Yurdum İnsanı

İstanbul'da sel sularında bot ve şişme yatakla yüzen iki kişinin görüntüleri oldukça komik anlara sahne oldu. İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yağmur sularının sele dönüşmesiyle birlikte bazı yerlerde vatandaşlar biriken su..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Can Dündar'ın Evinde Arama 01:51

Can Dündar'ın Evinde Arama

Can Dündar'ın Evinde Arama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar'ın Çengelköy'deki evinde arama yaptı. Po..

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor 02:09

Dünyanın En Minik Avukatı Duruşmalara Giriyor

İstanbul Barosu avukatlarından Hatice Özdemir Dönmez, cüppe giydirdiği 6 aylık bebeği Ayaz ile birlikte duruşmalara giriyor. Kol manşetinde “Avukat Ayaz Dönmez” yazılı cüppeyle anne kucağında duruşma duruşma gezen minik ..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..