#Istanbul trafiği

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor! 1:20:00

Sürecin Sonu! En Büyük Ekonomik Kriz Geliyor!

İstanbul İçin Plan?! 02:21 Anlatılan bir büyüme yok mu? 04:08 Bu sürecin sonuna gelindi! 13:01 Boykot operasyonları aslında... 25:19 Tek Dünya Zirvesi'ni kabul ettirmek 35:37 En büyük ekonomik kriz geliyor 45:08 Kur'a..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 6:20:32

Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor?

İstanbul Barosu Çevre Kent ve İmar Komisyonu, İnsan Hakları Merkezi, Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Merkezi, Cumhuriyet Araştırmaları Merkezi iş birliğiyle düzenlenen “ Kentsel Dönüşüm Neye Dönüşüyor? 7471 Sayılı Tor..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 8 ay önce
DÜNYANIN SON PROJELERİ! 1:41:04

DÜNYANIN SON PROJELERİ!

Nedir Bu ROMA & İSTANBUL Projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 7 ay önce
Selin Sümbültepe - Renk Vermez Sana 03:48

Selin Sümbültepe - Renk Vermez Sana

Sofar Istanbul..

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle 1:32:42

Gülen Gözler 1977 Şener Şen Vecihi Hd Türk Film İzle

Yaşar Usta geniş ailesiyle beraber İstanbul’da yaşamaktadır. Karısı, beş kızı ve kendisinden oluşan bu kalabalık ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için çok çalışmak zorundadır. Her şeyin yanında da kızlarının fikirlerini ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 8.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı 01:59

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı

Rüzgar Çetin Davasında Gerekçeli Karar Açıklandı İstanbul Beşiktaş’ta 1 polisin ölümüne 1 polisin ise yaralanmasına neden olan Rüzgar Çetin’i yargılayan mahkeme gerekçeli kararında, alkol muayenesini 1 saat 4 dakika so..

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Üsküdar'a gider iken (Katibim) 02:14

Üsküdar'a gider iken (Katibim)

An old song from Istanbul. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Üsküdara gider iken, aldýda bir yagmur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtibimin setresi uzun etegi çamur. Kâtip uykudan uyanmis gözleri mahmur. ..

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu 02:56

Darildinmi Cicim Bana - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Darildinmi Cicim Bana. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Darıldın mı gülüm bana? Hiç bakmıyorsun bu yana Darıldıysan barışalım Kumru gibi koklaşalım Esmerim, güzelim,dudu dillim Ben yan..

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu 03:26

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Vardar Ovasi Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Mayadağ'dan kalkan kazlar Al topuklu beyaz kızlar Yarimin yüreği sızlar Eğlenemem aldanamam Ben bu yerlerde duramam Vardar ovası, v..

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu 03:31

Alisimin Kaslari Kara - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Alisimin Kaslari Kara Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Alisimin Kaslari Kara: alişimin kaşları kare aman sen açtın sineme yare bulamadım derdime çare aman görmedin mi ah civa..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Cem Karaca - Allah Yar 04:37

Cem Karaca - Allah Yar

Cem Karaca - Allah Yar CEM KARACA - ALLAH YAR www.anadolurockfm.com Muhtar Cem Karaca, Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla çalışmış, ku..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayko Cepkin Demedim Mi 05:10

Hayko Cepkin Demedim Mi

Hayko Cepkin Demedim Mi Hayko Cepkin'in Ramazan ayında seslendirdiği ilahi Hayko Cepkin, Ermeni asıllı Türk besteci, şarkıcı ve piyanist. Vikipedi Doğum: 11 Mart 1978 (38 yaşında), İstanbul Filmler ve TV şovları: Extr..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada 00:16

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada

Metro İstasyonundaki İntihar Saniye Saniye Kamerada İstanbul Kadıköy-Kartal metrosu Kozyatağı durağında bir kadın, durağa gelen metronun önüne atlayarak intihar etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret 00:51

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdogan'dan Sürpriz İki Ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz iki ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da iki ziyaret gerçekleştirdi. Önce bir dolmuş durağında şoförlerle sohbet eden ed..

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

İMERA - Bitmeyen Sevda 04:15

İMERA - Bitmeyen Sevda

Söz - Müzik : Hüseyin ULUSAN Aranje : Yıldıray YANLI Miks - Master : Yaşar ERDOĞAN Yönetmen : Burcu YEŞİLBAŞ Yer : İstanbul/Sarıyer Kilyos - Tirmata Beach..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI 3:45:18

SEZEN AKSU'NUN EN İYİ 50 ŞARKISI

00:00:00 1- Adi bende sakli 00:04:07 2- Belalim 00:09:10 3- Beni al onu alma 00:12:44 4- Beni unutma 00:17:32 5- Bu da gelir bu da gecer 00:22:01 6- Daglar 00:25:11 7- Deger mi 00:30:01 8- Eller gunahkar 00:35:36 9- Erke..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975) 03:05

Ajda Pekkan - AJDA - Hoşgör Sen (1975)

Albüm Adı / Album Name: AJDA Yıl / Year:1975 Label / Plak Şirketi: İstanbul Plak 1. Sana Neler Edeceğim 2. İnanmam 3. Tanrı Misafiri 4. Haram Olsun Bu Aşk Sana 5. Sana Ne Kime Ne 6. Palavra Palavra 7. Nasılsın İyi Mis..

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma 00:56

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma

Cumhuriyet Gazetesi Yönetici Ve Yazarlarına Yönelik Soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarının da aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına a..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Gökhan Özen - Benden Sorulur 02:56

Gökhan Özen - Benden Sorulur

Gökhan Özen - Benden Sorulur Şarkı Sözleri Beni bırak kendi halime Kendi yalnız dünyamda Ben sensiz daha iyiyim Bildiğin her anlamda Seni artık sevesim yok Hiç arkadaş kalasım yok Selamını alasım yok Gördüğünde hatrla Öy..

  • PengoTV tarafından
  • 2.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..