#Istanbul trafiği

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı. 02:16

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı.

Arap Turistleri Havalimanı'na Götüren Lüks Minibüs Bariyerlere Çarptı. İstanbul Kurtköy'de Arap turistleri, Sabiha Gökçen Havalimanı'na götüren lüks minibüs bariyerlere çarptı. 1 ÖLÜ 5 YARALI Kazada minibüsün önünden..

  • Haberler tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov 05:53

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov

Merve Oflaz Ateşli Öpüşme Sahnesi İpek Erdem Frikik Bacak Şov MERVE OFLAZ Afbeeldingen Van Merve Oflaz Merve Oflaz - Vikipedi Hayatı Filmografisi Reklam Filmleri Kaynakça Merve Oflaz (@Merveoflaz) • Instagram Fotoğraflar..

  • PengoTV tarafından
  • 23.350 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı 05:52

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı

İlahiyatçı Enver Baytan Son Yolculuğuna Uğurlandı İlahiyatçı Enver Baytan Hocaefendi, Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayy..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

White Death part 2 New Life 16:44

White Death part 2 New Life

Beyaz ölüm part 2 izle..

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu 01:11

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu

Avusturyalı Vekili Canlı Yayında Yerin Dibine Soktu Avusturya devlet kanalı ORF'de yayınlanan Im Zentrum programına konuk olan TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyon Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yen..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016) 06:59

Beşiktaş 1-1 Napoli (Maç Özeti - 01 Kasım 2016)

Napoli, bu kez Beşiktaş'tan puanı kopardı : 1-1 Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde iki hafta önce mağlup ettiği Napoli'yi İstanbul'da konuk etti. Şampiyonlar Ligi B Grubu 4.maçında Vodafone Arena'da Beşiktaş, İtalyan temsil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.383 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Türkiye’nin Açık Ara En İyi Mannequin Challenge’ı İndigo’da Yapılmış! Duruşlar Efsane! 01:08

Türkiye’nin Açık Ara En İyi Mannequin Challenge’ı İndigo’da Yapılmış!

Sosyal medyada virüs gibi yayılan 'Mannequin Challenge' çılgınlığına bir örnek de İstanbul'un ünlü mekanlarından İndigo'dan geldi. Video şimdiye kadar yapılanların en iyisi gibi.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti 05:52

Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti

2000-2001 sezonu Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda konuk ettiği Fransa'nın Monaco takımını Mario Jardel, Gheorghe Hagi ve Oliveira Capone'nin golleriyle 3-2 mağ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel 01:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Duygulandıran Belgesel Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Kadınları belgeselinin gösteriminde duygulandırırken eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım gözyaşlarını tut..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Bakan Albayrak'tan Gençlere 02:11

Bakan Albayrak'tan Gençlere "Milli Duruş" Çağrısı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul'da İnovasyon Haftası'nda gençlere seslendi. Çelik gibi bir iradeye sahip olun dedi. Milli duruş çağrısında bulundu. İşte bakan Albayrak'ın açıklamaları.....

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki 03:30

Ankara İş Dünyasından Teröre Ortak Tepki

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, uluslararası camiayı terör karşısında samimi davranmaya ve birlik olmaya davet etti...

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Vatandaştan Polise İkram 01:46

Vatandaştan Polise İkram

Varto'da bir grup kadın, İstanbul'daki terör saldırısını protesto etmek için, AK Parti İlçe Teşkilatının organizasyonuyla, çeşitli yemekler hazırlayarak, yol kontrolü yapan polislere ikram etti...

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atarlı Bayan Motosiklet Sürücüsü 00:40

Atarlı Bayan Motosiklet Sürücüsü

İstanbul'un yoğun trafiğinde yolun kenarından ilerlemeye çalışan motosikletli bayan sağ şeritteki servis şoförünün kapısını bir anda açmayı ile tehlike atlatıyor. Motosikletli bayan ise bunun hesabını hemen kesiyor...

  • Cowboy tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 8 yıl önce