#Istanbul trafiği

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor 01:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Milletimiz Ekonomisine Sahip Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul Kuruluş Yıl Dönümü Programı ve yeni hizmet binasının açılış töreninde konuştu...

Öğrenciler Cep Tamirinden Aylık Bin Lira Kazanıyor 02:21

Öğrenciler Cep Tamirinden Aylık Bin Lira Kazanıyor

Okul sanayi iş birliği kapsamında General Mobile ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kurulan atölyelerde iki meslek lisesinin öğrencileri cep telefonu ve tablet tamiri yaparak aylık ..

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı 00:12

Şike Davasının Fetö Hakimi Ekinci Yalova'da Yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralele Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan, şike davasının görüldüğü kapatılan özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Mehmet..

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı” 04:54

“35 Yaşına Kadar Çocuk Sahibi Olmak En Sağlıklısı”

Yeni doğan bebeklerin yaklaşık yüzde 3'ünde doğumda yapısal ya da işlevsel bir anomali (kusur, sakatlık) bulunuyor. Bu anomalilerin bir kısmında neden belirlenemezken belirlenen en büyük nedenin evlenme yaşının yükselmes..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı 14:43

FETÖ Düşündüğümden 10 Kat Daha Derin Bir Örgüt Çıktı

İstanbul eski Cumhuriyet başsavcısı Turan Çolakkadı A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün soruşturmaları hile ve kumpasla yaptığını dile getiren Çolakkadı, 7 Şubat kumpas..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi 11:42

Survivor Sabriye'nin Şaşırtıcı KickBoks Mücadelesi

Sabriye Şengül (d. 1988; Şalpazarı, Trabzon), Türk kickboksçu. Spora hentbol oynayarak başladı. 2006'da boksa başladı. Türkiye şampiyonlukları, uluslararası boks şampiyonluğu ve K1 Dünya Karması şampiyonluğu kazandı.[1] ..

  • ANKA tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Yumruk Attığı Polis Kurtardı 01:02

Yumruk Attığı Polis Kurtardı

İstanbul Şişli'de trafikte çıkan kavgayı ayırmak isteyen polis memuru şoförden yumruk yedi. Olayı gören vatandaşlar araçlarından inerek şoförü linç etmeye çalıştı. Şoförü vatandaşların lincinden yumruk attığı polis memur..

Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı 01:17

Arkeolog Emniyet Amiri Kaçakçıları Böyle Yakalattı

İstanbul Beylikdüzü'nde polis, tarihi eser kaçakçısıyla alıcı gibi buluştu. Suriye'den kaçırıldığı düşünülen 12 tarihi sikkenin orjinal olduğunu polis hemen anladı. Çünkü pazarlığa girişen Emniyet Amiri aynı zamanda Arke..

Kobra Murat'ın Altın Ayakkabılı Gelini 00:21

Kobra Murat'ın Altın Ayakkabılı Gelini

Kobra Murat'ın altınlara boğulan geini Sevinç... **Roman müziğinin sevilen ve renkli simalarından Kobra Murat Televizyon kanallarında program yapmakta ayrıca İstanbul Balat’ta Kobra Modaevi hizmeti vermektedir. Müzisyenl..

  • ANKA tarafından
  • 5.883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Beşiktaş Otobüsüne Taşlı Saldırı 01:23

Beşiktaş Otobüsüne Taşlı Saldırı

Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüse İstanbul'a dönüş yolunda taşlı saldırı yapıldı...

Adanalı Simitçi 00:13

Adanalı Simitçi

Adanalı simitci abimiz,şiir okuyarak simit-ayran ilişkisini anlatıyor. sonunu biraz enteresan bağlamış ama olsun. bu arada kendisi,İstanbul şirinevler'deki tantuniciye diss atmış diyebiliriz. iyi seyirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
14 Şubat'ta 14 Çifte Toplu Nikah Töreni 01:56

14 Şubat'ta 14 Çifte Toplu Nikah Töreni

Keçiören Belediyesince düzenlenen toplu nikah töreninde, nikah tarihlerini 14 Şubat olarak seçen 14 çift hep birlikte evet dedi...

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı 00:51

Hangimiz Sevmedik - 17.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Ödül Gecesinde Serenay Sarıkaya Dikkatleri Yine Üzerine Çekti!! 05:34

Ödül Gecesinde Serenay Sarıkaya Dikkatleri Yine Üzerine Çekti!!

İstanbul Teknik Üniversitesinin sanat ödülleri sahiplerini buldu.Gecede en dikkat çekense son günlerin tartışılmaz yıldızı Serenay Sarıkaya oldu...

  • ANKA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar 01:23

Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar

Yabancılarda ''yumruğumun tadına hiç bakmadın galiba'' cümlesi bizim ülkemiz de ''sen hiç dayak yemedin galiba gel de bir dövem seni'' oluyor arkadaşlar...

  • JokerS tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galata Kulesi'nde Tehlikeli Bir Eğlence 02:24

Galata Kulesi'nde Tehlikeli Bir Eğlence

Pavel Smirnova, Galata Kulesin'de insanların şaşkın bakışları esnasında adrenalinin içinde çok güzelce eğlendiği macerayı sizinle paylaşıyor.....

  • JokerS tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 8 yıl önce