#Istanbul trafiği

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle 12:20

Biz İkimiz 20. Bölüm İzle

Arda ile Ceren anne ve babasıyla birlikte Galata Kulesi’ni ziyarete giderler. Burada İstanbul manzarasını ve kuşların nasıl uçmayı öğrendiklerini incelerler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Aziz Yıldırım'ın Kol Kola Girmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı tarafından İstanbul'da ikinci kez düzenlenen Futbol Zirvesi'ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra katılımcılara plaket verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi 00:21

Ayhan Işık Karizma Sigara İçişi

Ayhan Işık (asıl adı Ayhan Işıyan) (d. 5 Mayıs 1929, İzmir; ö. 16 Haziran 1979, İstanbul). Taçsız Kral lakaplı Türk sinema oyuncusu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam...

Arkana Bakma.. Kısa Film 10:04

Arkana Bakma.. Kısa Film

İstanbul Aydın Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık öğrencileri, FİNAL proje ödevidir...

20 Yıllık Arkadaşının Arabasını Çaldı 01:02

20 Yıllık Arkadaşının Arabasını Çaldı

İstanbul Esenyurt’ta 20 yıllık arkadaşının otomobilini çaldıkları iddia edilen kadın ile kocası polisin takibi sonucu yakalandı. Aracın çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman 01:58

Kabakçığın Hayatı / Ma vie de Courgette Türkçe Altyazılı Fragman

Kabakçığın Hayatı (Ma vie de Courgette) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Kabakçık, 9 yaşındaki bir oğlan için ilginç bir takma ad olabilir, ama onun kendine has hikayesi aslında şaşırtıcı derecede evrensel. An..

  • PengoTV tarafından
  • 2.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu 02:28

Karlar Altında Kapadokya’da Balon Turu

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yoğun kar yağışının ardından yerli ve yabancı turistler balon turuna katıldı. Kapadokya’da yağan yoğun kar yağışının ardından bugün öğle saatlerin..

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak hakaretler! 01:25

Barbaros Şansal Yeni Yıl Videosu - 2017 :Türkiye'ye ağza alınmayacak h

Sosyal medyadaki siyasi yorumları nedeniyle sık sık eleştiri oklarını üzerinde toplayan modacı Barbaros Şansal bu kez yayınladığı bir video ile gündemde. Reina'daki terör saldırısından dakikalar önce bir video kaydı yay..

  • PengoTV tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir? 02:19

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir?

Seyithan Özdemir Boy: 2,05 Seyithan Özdemir Doğum: 1978 Seyithan Özdemir Eğitim: ilkokul Seyithan Özdemir Kimdir : Muş doğumlu. Kürt kökenli çiftçi bir anne ve babanın çocuğu. Boyu: 2,05 m. 8 kardeşin küçüklerinden. ..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11) 04:47

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11)

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar Şarkı Sözleri Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer Sahilleri kırları Neyleyim sen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Bergüzar Korel Kimdir ? 04:53

Bergüzar Korel Kimdir ?

Bergüzar Korel Ergenç, 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızıdır. Çocukluğunu Ulus'ta geçirdi İlk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde y..

Cansu Dere Kimdir ? 05:10

Cansu Dere Kimdir ?

Adı Soyadı: Cansu Dere Doğum Tarihi: 14 Ekim 1980 Nereli: Ankara Burcu: Terazi Kilosu: 58 Boyu: 1.76 cm Göz Rengi: Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü(Yarıda bıraktı) Se..

Gürkan Uygun Kimdir? 04:07

Gürkan Uygun Kimdir?

27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca'da bir işçi ailesinin doğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu'ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca'da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul'a yerleşti. Lise yıllarında ti..

Yetkin Dikinciler Kimdir? 06:22

Yetkin Dikinciler Kimdir?

Yetkin Dikinciler Biyografisi. Babam ve Oğlum filmindeki rolüyle tanındı. Biket İlhan'ın yönettiği Mavi Gözlü Dev adlı filmde Nazım Hikmet Ran'ı canlandırdı. Yetkin Dikinciler, 15 Ağustos 1969 tarihinde İstanbul'da ailes..

Burak Özçivit Kimdir? 03:03

Burak Özçivit Kimdir?

Burak Özçivit (d. 24 Aralık 1984, İstanbul), Türk oyuncu ve eski manken. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir...

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Erkan Petekkaya Kimdir? 04:39

Erkan Petekkaya Kimdir?

Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur...

Gizem Kayalı Kimdir? 01:39

Gizem Kayalı Kimdir?

Doğum yeri Kırklareli olan Gizem Kayalı 1994 doğumlu ve lise mezunu. 1.83 boyunda olan Gizem Kayalı evlilik hakkında şu sözleri söyledi, “Evlilik çok önemli bir müessese. Zamanı geldiğinde tabi ki düşünüyorum. Karşıma do..

Müge Anlı Kimdir? 02:37

Müge Anlı Kimdir?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk ü..

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce