#Istanbul trafiği

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Vur Sazın Teline (Manolakis) 06:43

Vur Sazın Teline (Manolakis)

Evrim Atesler&Mert İsyar - Okeanos sıla derdine düşünce anlarsın yunanlıyla kardeş olduğunu bir rum şarkısı duyunca gör gurbet elde istanbul çocuğunu .... ...önce bir kahkaha çalınır kulağına sonra rum şiveli türkçeler ..

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulü izle 28:14

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulü izle

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulü adlı belgeselde; 1. Dünya Savaşı sonrasında imzalanan Mondros Mütarekesi, Sevr Antlaşması, İngilizler’in İstanbul’u işgal etmesi, Yunanların İzmir’i işgal etmesi, milli cemiyetlerin kur..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Kuzubaşıoğlu: 01:27

Gülden Kuzubaşıoğlu: "Thaisa İçin Kazandık"

- (Özel haber) Gülden Kuzubaşıoğlu: Thaisa için kazandık İSTANBUL - Eczacıbaşı VitrA'lı voleybolcu Gülden Kuzubaşıoğlu, Fenerbahçe karşılaşmasını mücadelede sakatlanan takım arkadaşı Thaisa için kazandıklarını ifade ett..

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle 13:27

Rafadan Tayfa 17.Bölüm İzle

Harika bir İstanbul sabahında Rafadan ekibi kendi müzik gruplarını kurmaya karar verirler. Müzik aletleri olmadığı için kendi aletlerini kendileri yaparlar. Mert süpürgeye bağladığı ipler ile elektro gitarını yapar. Kami..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Anne 22. Bölüm 2. Fragman 00:50

Anne 22. Bölüm 2. Fragman

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arka..

  • PengoTV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1206 Gün 1.Bölüm izle 15:54

1206 Gün 1.Bölüm izle

Sönmez Atasoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; 1902-1906 yılları İstanbul'daki Erkan-ı Harbiye Mektebi'nden mezun olan kurmayların, vatanı kurtarma görevi ve çektikleri sıkıntılar konu edilmektedir...

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit 00:40

Davul Bile Dengi Dengine Adile Naşit

İstanbul’da kenar bir semtte kahvehane işleten Mehmet (İzzet Günay), annesi Fatma (Adile Naşit) ve kızkardeşi Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ile yaşamını sürdürmektedir. Başlık parası almadan evlenmelerine izin vermeyen açgöz..

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle 26:01

Gazi Mustafa Kemal 11.Bölüm izle

Belgeselin 11. bölümünde; Atatürk’ün Veliaht Vahdettin ile birlikte Almanya’ya gitmesi, Karlsbad anıları, Vahdettin ile İstanbul'da yaptığı görüşmeler, 18 Ağustos 1918’de Halep’e 7. Ordu Komutanı olarak dönmesi, İngilizl..

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle 28:11

Gazi Mustafa Kemal 3.Bölüm izle

Belgeselin 3. bölümünde; Atatürk'ün Manastır 3. Orduya tayin olması, 1909’da 31 Mart Olayını bastırmak üzere İstanbul'a giden harekat ordusunda kurmay başkanı olması, Enver, Talat ve Cevat Paşa'yla ilişkileri konu edilme..

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle 27:18

Gazi Mustafa Kemal 2.Bölüm izle

Belgeselin 2. bölümünde; Mustafa Kemal'in 1902'den 1905 yılına kadar süren akademi günleri,İstanbul günleri, Namık Kemal’den etkilenmesi, Selanik, Beyrut, Şam ve Üsküp’teki görevleri ile Vatan ve Hürriyet Cemiyetinin kur..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 23.Bölüm izle 23:29

Tarihte Bu Ay 23.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 23. bölümünde; Kars ve İstanbul'un kurtuluşu, Mondros ve Mudanya Mütarekesi konu edilmektedir..

Tarihte Bu Ay 31.Bölüm izle 20:54

Tarihte Bu Ay 31.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 31. bölümünde; Mondros ve Mudanya Mütakeresi, İstanbul'un kurtuluşu, Ankara Radyosu'nun açılış süreci ve Cevat Şakir Kabaağaçlı konu edilmektedir...

Tarihte Bu Ay 35.Bölüm izle 25:00

Tarihte Bu Ay 35.Bölüm izle

Nedim Erağan'ın sunuculuğunu yaptığı programın 35. bölümünde; Mardin, Tekirdağ ve Edirne'nin kurtuluşu, Harf Devrimi, Soyadı Kanunu, İstanbul Hükümeti ve Ankara Hükümeti konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihte Bu Ay 41.Bölüm izle 14:52

Tarihte Bu Ay 41.Bölüm izle

Programın 41. bölümünde; Mondros Ateşkes Antlaşması, Mudanya Mütarekesi, İstanbul'un kurtuluşu, Ankara'nın başkent olması, Ankara Radyosu'nun açılması ve Cumhuriyet'in ilanı konu edilmektedir...

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi 00:23

Bülent Ersoy'dan Burç Analizi

Bülent Ersoy ünlü bir sahne sanatçısıdır. Yaşamı, yardımcısı Zehra (Neriman Köksal) ve menajeri Ekrem (Efgan Efekan) ile geçer. Ona sürekli iş ayarlayan Ekrem, Bülent'i bir para makinesi gibi görmektedir. Üniversite öğre..

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman 00:36

Hangimiz Sevmedik - 35.Bölüm Fragman

Büyük nefretlerinin altında, ölümsüz bir aşkı da besleyen Münir ve Adile, artık hem dünür, hem de ortaktırlar. Tarık ve Itır evliliklerini nasıl açıklayacaklarının yollarını ararken, ikilinin çekişmeleri her seferinde en..

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor 01:02

Recep Tayyip Erdoğan 1979 Yılında Mitingde Konuşuyor

Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ekim 1979 tarihinde, İstanbul'da düzenlenen Milli Selamet Partisi mitinginde konuşuyor. Ardından da Necmettin Erbakan konuşma yapıyor. Bu açıdan belki de internetteki en eski renkli videosu. Miti..

Aramızda Tatlı Bir Rüzgar Geçti O Kadar 01:09

Aramızda Tatlı Bir Rüzgar Geçti O Kadar

Filiz Akın ve Cüneyt Arkın'dan İstanbul'un güzelim platosu eşliğinde çok romantik bir film; Affedilmeyen...

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför 00:29

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Turgut Özal'ın 9. Uluslararası Bilgisayar Fuarı Ziyareti izle 01:22

Turgut Özal'ın 9. Uluslararası Bilgisayar Fuarı Ziyareti izle

1991 yılında Turgut Özal'ın İstanbul'da düzenlenen 9. Uluslararası Bilgisayar Fuarı'na ziyareti...

Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanı Seçilmesi izle 05:39

Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediye Başkanı Seçilmesi izle

Reha Muhtar'ın Recep Tayyip Erdoğan ile 1994 Türkiye Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi ve kendisine yöneltilen eleştiriler hakkındaki sohbeti...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle 00:17

'Çıtayı 2 Metreye Koysunlar, Gene Ordan Da Atlayacağız' izle

Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 Yerel Seçimleri'nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yaptığı Çıtayı 2 metreye koysunlar gene ordan da atlayacağız, yüksek atlama çalışacağız esprisi...

Prensesim Filiz Akın & Kartal Tibet 01:38

Prensesim Filiz Akın & Kartal Tibet

Asıl amacı bir gazetede foto muhabirliği olan Ali (Kartal Tibet) sokak fotoğrafçılığı yapmaktadır. O günlerde Nilgün (Filiz Akın) adlı bir prenses, babası Katras Sultanı El Haşim’le İstanbul’u ziyarete gelir. Sürekli muh..

Çekilebilirsiniz Filiz Akın & Kartal Tibet 01:13

Çekilebilirsiniz Filiz Akın & Kartal Tibet

Asıl amacı bir gazetede foto muhabirliği olan Ali (Kartal Tibet) sokak fotoğrafçılığı yapmaktadır. O günlerde Nilgün (Filiz Akın) adlı bir prenses, babası Katras Sultanı El Haşim’le İstanbul’u ziyarete gelir. Sürekli muh..

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı 00:48

Bir Deli Sevda 2. bölüm Fragmanı

İstanbul’un fakir mahallelerinden biri olan Tellikavak’ta annesiyle birlikte yaşayan Bahar yirmili yaşlarının başında genç ve güzel bir kızdır. Fakat yaşıtlarının aksine omuzlarında çok fazla yük vardır. Astım hastası ol..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce