#Istanbul trafiği

Sizden Ala Keriz Mi Olur 01:20

Sizden Ala Keriz Mi Olur

Kemal Sunal bir zamanlar Keriz yerine konulup İstanbul'a gönderildiği köyüne geri döner. Hem de ne geri dönüş! Filmin Adı: Keriz Yönetmen: Kartal Tibet Senarist: İhsan Yüce, Erdoğan Tünaş, Osman Şahin..

Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün Cenaze Törenine Katıldı 04:27

Erdoğan, Abdurrahman Külünk'ün Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ün 97 yaşında vefat eden amcası Abdurahman Külünk için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenen cenaze törenin..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Cumhur Başkanı Kutül Amare Zaferini Unutmadı 01:40

Cumhur Başkanı Kutül Amare Zaferini Unutmadı

Cumhur Başkanı İstanbul Konuşmasında Kutül Amare Zaferini Unutmadı..

BiTaksi Faciasının Dehşet Veren Görüntüleri 01:17

BiTaksi Faciasının Dehşet Veren Görüntüleri

İstanbul'da Bitaksi uygulamasıyla çağrılan taksinin sürücüsü ile müşteriler arasında yaşanan kavga görüntüleri ortaya çıktı. çevremde bile bir çok arkadaşımı mağdur etmiş ve sonrasında uygulamayı kullanmayı bırakmaların..

  • JET TV tarafından
  • 697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak 00:32

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak

Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nasıl çarpmayı becerdi orasını bende anlamadım...

  • JET TV tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle 02:06

Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle

Efes Final Four'a kafayı taktı Euroleague çeyrek finalinde Anadolu Efes, evinde Olympiakos'u 64-60 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir savunma yapan İstanbul temsilcisi, özellikle ..

Bu Robot Zeybek Oynuyor 04:46

Bu Robot Zeybek Oynuyor

Zeytinburnu Bilgi Evleri’nde üretilen Türk robot şınav, mekik çekiyor, takla atıyor, futbol oynuyor. Türkçe konuşup, dans eden robot oynadığı zeybek ile görenleri şaşırtıyor. Zeytinburnu Bilgi Evleri Türkiye’de bir ilke..

  • JET TV tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaçma Birader Film İzle 1:41:16

Kaçma Birader Film İzle

Senaryosunu Kaman kardeşlerin yazdığı filmimiz fragmanı ile daha şimdiden en merak edilen filmlerinden oldu. Kardeş Payı dizisi ile yıldızları parlayan Kaman kardeşlerin bu ilk sinema filmi komedi açısından son derece et..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Aramıza Nikah Memurunu Sokmanın Manası Ne 01:17

Aramıza Nikah Memurunu Sokmanın Manası Ne

Köyde yaşamlarını sürdüren Papatya (Filiz Akın) ve babası Ahmet (Sadri Alışık), köy yolunda kaza geçiren Ekrem’e (Muzaffer Tema) yardım ederler. Evlerinde konul olduğu süre içinde Ekrem Papatya’dan hoşlanır, evlenme tekl..

Allah Zalimi Mutlaka Cezalandırır 01:17

Allah Zalimi Mutlaka Cezalandırır

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer...

Payitaht 07:23

Payitaht "Abdülhamid" Saraydan Kantarcılığa- Şehzade Abdülkadir Efendi

Özetle anlatmak gerekirse Şehzâde Abdülkadir Efendi, 16 Ocak 1878 yılında İstanbul'da doğdu. 2.Abdülhamid'in eşi Bidar Kadınefendi'nin oğlu olan Şehzade Abdülkadir'in tam ismi, Mehmed Abdülkadir Efendi'dir. Şehzade olduğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı 01:30

Dikkatsiz Operatör Su Borusunu Patlattı

Silivri’de Boğluca Deresi ıslah çalışmaları kapsamında çalışma yapan iş makinesi, İSKİ’ye ait ana boruyu patlatınca hattaki tonlarca su metrelerce yukarı fışkırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz 00:37

Hafız Yusuf Efendi Hacivat Karagöz

Hafız Yusuf Efendi. Erler Film tarafından 1988 yılında çekilen Hafız Yusuf Efendi filmi 1870'li yıllarda Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız ..

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat 01:12

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

Düşen Bisikletçiye Yardımda Gecikmeyen Yurdum Amcası 00:42

Düşen Bisikletçiye Yardımda Gecikmeyen Yurdum Amcası

Bugünkü İstanbul etabında karşılaştığımız bir manzaraydı. Amcam tüm saf duyguları ve iyilikseverliğiyle yardıma koşmuş ama yetkililer 'nabıyon sen amca?' der gibi...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vapurda Eliyle Martı Yakalayan Adam 02:10

Vapurda Eliyle Martı Yakalayan Adam

Vapurda çoğu kişinin yapmak istediği ama tırstığı şeyi abimiz yapıyor. Simit atmayı ihmal etmeyelim martılara....

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
01:25

"Kendimi Gerçekten Bomba Gibi Hissediyorum" İzle

İngiltere Premier Lig'de yaşadığı sakatlığın ardından çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Gökhan Töre; Kendimi gerçekten bomba gibi hissediyorum. Başıma bir talihsizlik gelmezse eskisinden çok daha iyi döneceğime eminim ..

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle 01:36

Horon Oynayarak Fenerium'a Girmek İstediler İzle

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde bulunan Fenerium Mağazası'na horon oynayarak girmek isteyen bir grup Trabzonsporlu taraftar, güvenlik engeli ile karşılaştı...

İbrahim Erkal İçin Cinayet Masası Ekipleri Devrede 01:14

İbrahim Erkal İçin Cinayet Masası Ekipleri Devrede

İbrahim Erkal Son Gelişme..Kamera Kayıtları İncelendi! İstanbul Cinayet Masası, ünlü şarkıcının otoparka girmeden önce ve olaydan sonra otopark giriş ve çıkışlarında görüntülere yansıyan kimse bulunamadı....

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek 00:35

Kuyuya Düştükten 10 Gün Sonra Kurtarılan Köpek

Ülkede güzel şeyler de oluyor! Adı Kuyu onun. İstanbul Beykoz'da yaklaşık 30 santimetre çapında 70 metre derinliğindeki bir kuyuya düştü. Düşmesinden bu yana 10 gün geçti. Kuyu çok dar olduğundan çıkarılması mümkün gör..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı 02:21

Beykoz Açıklarında Bir Geminin Çektiği 'Barç' Battı

Beykoz açıklarında bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen Barç, su alarak battı. İstanbul Boğazı'nda bir geminin çektiği yük taşımada kullanılan ‘Barç isimli gemi Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak b..

Bağımsızlığa Operasyon Gezi Belgeseli 30:00

Bağımsızlığa Operasyon Gezi Belgeseli

ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanların hadeflerinden birisi 'gezi' belgeseli ekranlarınızda..

Bohçacı Geldi Ayol 00:30

Bohçacı Geldi Ayol

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır...

Hadi Sarıl Bana 01:27

Hadi Sarıl Bana

Filmin öyküsü 1870'li yıllarda, Osmanlı İmparatorluğu dönemi İstanbul'unda geçer. Bir din adamı, aynı zamanda da yetenekli bir müzisyen olan Hafız Yusuf Efendi'nin yaşam dramını konu alır. Her şey bir faytoncunun bir hiz..

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor 01:54

Kıvırcık Hoca Babamız Eğleniyor

Adanalı Mahmut eğitimini tamamlayıp babasının işlerini yönetmek için İstanbul'a gelir.Burada tanıştığı genç dansöze aşık olunca şirketin parasını onunla yemeye başlar.Babası durumu kontrol etmek için ansızın baskın yapın..