#Istanbul trafiği

Erdoğan,  Hırka-i Saadet'i Ziyaret Ederek  Destimal Programı'na Katıldı 01:51

Erdoğan, Hırka-i Saadet'i Ziyaret Ederek Destimal Programı'na Katıld

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırka-i Saadet'i ziyaret ederek, Destimal Programı'na katıldı...

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi 02:46

Bursa’daki Ünlü Restoranda Dehşet Anları Böyle Görüntülendi

Olay, saat 22.55'te Osmangazi ilçesi İstanbul Caddesi üzerindeki köftecide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gasp ettiği araçla kaçmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A., müşterilerin bulunduğu restora..

Tanju Çolak Gözaltına Alındı 05:00

Tanju Çolak Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak'ın Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Çolak'ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsa..

Deli Gönül 1. Tanıtımı 00:39

Deli Gönül 1. Tanıtımı

Yakında FOX’ta yayınlanacak olan “Deli Gönül” dizisi, Antakya’dan İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek bir aşk hikayesini ekranlara getirecek! 25 Film’in yapımcılığını, Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen’in yönetmen..

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor 02:34

Son dakika... Bu illerde Yaşayanlar Dikkat Sağanak Yağış Geliyor

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak yağış geliyor İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Doğu Karadeniz ile Bolu, Ordu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer g..

Valbuena, Marsilya'ya Döndü 01:28

Valbuena, Marsilya'ya Döndü

Fenerbahçe'nin yıldız transferi Mathieu Valbuena, tatilini geçirmek üzere Marsilya'ya gitti. Fransa'nın Olympique Lyon takımından transfer edilen Mathieu Valbuena, tatil için Marsilya'ya gitti. Sarı-lacivertli takımın ..

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcıyoruz 02:15

Başbakan Yıldırım Katar Krizinin Derinleşmemesi İçin Ciddi Mesai Harcı

Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi'nde iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programındaki konuşmasının başında, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Azerbaycan Enerji Baka..

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı 01:50

Adriana Lima Uçağını Kaçırdı

Antalya’da katıldığı bir defile sonrası ABD’ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ..

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden 05:00

15 Yaşına Kadar Türkiye'de Yaşayan Kadının Gözünden

'Türk Olmayı Sevmenin 5 Nedeni' 15 yaşına kadar Türkiye'de yaşayan Sedef, İstanbul'da doğmuş. Annesi ve babası Türk olan Sedef, Türk olmayı sevmenin 5 nedeninden bahsediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 İlde Dev Fetö Operasyonu ! 00:35

12 İlde Dev Fetö Operasyonu !

Fetullahçı Terör Örgütünün avukat yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul merkezli 12 ilde dev bir operasyon düzenlendi...

'Konuşan Karga' Koruma Altında 01:01

'Konuşan Karga' Koruma Altında

İstanbul Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonla ele geçirilen “Konuşan Karga” Kocaeli’nin Darıca ilçesinde koruma altına alındı...

Gençleri Yol Ortasında Bayıltan Yeni Zehir- Ev Yapımı Uyuşturucu 01:05

Gençleri Yol Ortasında Bayıltan Yeni Zehir- Ev Yapımı Uyuşturucu

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerden basına sık sık yansıyan 'zombi' görüntülerinin nedeni ev yapımı uyuşturucu çıktı...

 Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Ali Oğluyla Gidiyor 07:31

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final-Ali Oğluyla Gidiyor

Annesinden sonra sevdiği kadını da kaybeden Ali oğlunu da alarak İstanbul'u terkediyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme 03:57

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na Atasözlü Gönderme

Devlet Bahçeli'den CHP yürüyüşüne tepki , Bahçeli, CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargı ile ... Bahçeli'den 'Adalet Yürüyüşü'ne ilk tepki , MHP lider Bahçeli, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun ... diyen Bahçe..

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu 03:35

Ramazanda ilgi Odağı Abant Gölü Oldu

Abant Ramazan'da da ilgi odağı oldu BOLU - Bolu'nun doğal güzelliklerinden olan Abant Tabiat Parkı, Ramazan ayında serin bir tatil geçirmek isteyen turistlerin ilgi odağı oldu. Bolu'ya yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta..

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

Kız kardeşini Öldürmekten Aranan Erhan Timuroğlu Galeriyi Taradı 01:03

Kız kardeşini Öldürmekten Aranan Erhan Timuroğlu Galeriyi Taradı

Kız kardeşini öldürmekten aranan Erhan Timuroğlu galeriyi taradı İstanbul’da kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürmekten aranan Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu, Kadık..

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu 03:47

Fatih’te Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatihte birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi...

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı 00:29

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edilerek, soruşturma aşamasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Denizli eski Valisi Abdulka..

Deli Gönül Webe Özel Video 00:51

Deli Gönül Webe Özel Video

Senaryosu; Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’e ait “Deli Gönül”ün yönetmen koltuğunda Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan oturuyor. Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kad..

  • ANKA tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Bongonda Trabzon'da 01:14

Bongonda Trabzon'da

rabzonspor, görüşmelere başladığını Borsa'ya bildirdiği 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Theo Bongonda'yı Trabzon'a getirdi. Trabzonspor, İspanya'nın Celta Vigo takımında forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, The..

Çocukların Salıncakçısı Şaban Abi 01:52

Çocukların Salıncakçısı Şaban Abi

Yıllardır İstanbul sokaklarında seyyar salıncağıyla çalışan, çocukların Şaban abisi Mehmet Halit Atuğ ramazanda da mesaisine devam edip çocukları mutlu ediyor...

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi 02:32

15 Temmuz Zafer Anıtı’nın Yapımı Havadan Görüntülendi

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbecilere karşı direnişin sembolü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışına inşa edilen ‘Zafer Anıtı’nın yapımı devam ediyor. İstanbul'da hain darbecilere karşı..

Bisikletle 216 Km 6:50 Dakika - 85 Km/h Hızla Araba Sollamak - Uzun Tur 4 12:07

Bisikletle 216 Km 6:50 Dakika - 85 Km/h Hızla Araba Sollamak - Uzun Tu

BİLECİK -İSTANBUL arası bol aksiyonlu yolculuk böyle aksiyon flimlerde yok..

  • JET TV tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması 05:48

Transfer Gören Galatasaraylı'nın İzdiham Yaratması

Masum Gomis'i Türkiye'nin en iyi takımı diye kandırıp İstanbul'a getiren Galatasaray ve taraftarı yıllarca hüsran içinde EFENDİ BEŞİKTAŞ'ın şampiyonluğunu izlemekten bıktığından adeta transfere hücum etmişler. Bu komed..

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman 02:26

'93 Yazı (Estiu 1993) Fragman

6 yaşındaki Frida, anne ve babasını kaybeytikten sonra dayısı ve yengesi tarafından koruma altına alınır ve onlarla birlikte yaşamaya başlar. Ancak şehirde büyümüş, istediği çoğu şeye sahip olmuş Frida'nın taşradaki yeni..