#Istanbul trafiği

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon 00:07

6 İlde FETÖ’nün Hakim ve Savcı Evlerine Operasyon

Edinilen bilgiye göre, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin hakim ve savcı çalışma evlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, Ankara, Antalya, Gaziantep, İzmir, Manisa’da operasyon düzenlendi. O..

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti 08:46

Kore’yi İlk 7 Ayda 14 Bin 648 Türk Turist Ziyaret Etti

Kore Turizm Organizasyonu (KTO) Kongre ve İş Turizmi Departmanı Daire Başkanı Kim Kap Soo, 2016 yılında 26 bin 541 Türk turistin Kore’yi ziyaret ettiğini, bu yılın ilk yedi ayında ise bu rakamın 14 bine ulaştığına dikkat..

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu 02:35

Üçok, Celal Çelik'in FETÖ Bağlantılarını Böyle Yüzüne Vurmuştu

Eski Savcı ve Albay Ahmet Zeki Üçok, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan avukatı Celal Çelik ile çıktığı bir televizyon kan..

Emniyet Mehter Takımı Taksim Meydanı’nda Konser Verdi 01:08

Emniyet Mehter Takımı Taksim Meydanı’nda Konser Verdi

Türkiye’de ilk kez İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan ‘Emniyet Mehter Takımı’ Taksim Meydanı’nda konser verdi...

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan 03:01

Yeni Diyanet İşleri Başkanı'ndan Ezan

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, güzel ezan okuma uzmanı olduğu da öğrenildi. Erbaş, 1987 yılında İstanbul Haseki Eğitim Merkezi'nde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği 3 aylık Ezanı ve Kur'an'ı Güzel..

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

Köksal Baba'nın Alışverişte İmkansızı İstemesi 10:14

Köksal Baba'nın Alışverişte İmkansızı İstemesi

Alışveriş yapmaya İstanbul'a giden Köksal Baba, alışveriş yaparken aradığını bir türlü bulamadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü 01:25

Araç Kullanırken Selfie Çeken Otobüs Şoförü

İstanbul'dan Zonguldak'a giden özel bir otobüs firması şoförü seyahat halindeyken önce sigara içmiş daha sonra ise cep telefonuyla selfie çekerek yolcuların hayatını riske atmış,..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu! 00:20

Yaşlı Adam Metrelerce Havaya Uçtu!

İstanbul Kağıthane'de yolun karşısına geçmeye çalışan adama seyir halinde olan otomobil çarptı...

30 Yıl Sonra İade-i İtibar 02:59

30 Yıl Sonra İade-i İtibar

17 Eylül 1961 günü idam edilen Adnan Menderes ve 16 Eylül 1961 günü idam edilen arkadaşları Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'nun cenazeleri İmralı adasında bir çukura gömülmüş, 30 sene boyunca burada bırakılmıştı. İda..

Gelin Ve Damada Bitcoin Aracılığıyla Düğün Hediyesi 00:52

Gelin Ve Damada Bitcoin Aracılığıyla Düğün Hediyesi

İstanbul Avcılar'daki bir salonda yapılan düğün töreninde gelin ve damada takı yerine Bitcoin hesabı aracılığıyla 30 dolar yollanmış...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 00:50

Sakarya'da 73 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 72 kilo 970 gram eroin ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevk edileceği bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Nar..

Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı 01:34

Alevleri Görenler Ne Olduğunu Anlayamadı

İstanbul Arnavutköy'de çarptığı elektrik direklerini yerinden söken hafriyat kamyonu, adeta faciaya davetiye çıkardı. Direkten kopan elektrik telleri akım nedeniyle alev alarak patlamalara neden oldu...

Sultanahmet Meydanı'nda İlginç Görüntü 02:47

Sultanahmet Meydanı'nda İlginç Görüntü

Dünyanın farklı renklerini yansıtan geleneksel mutfakları İstanbul'da buluşturan 'Gastronomist 2017' Sultanahmet Meydanı'nda start aldı. Farklı ülkelerden birçok şefin katıldığı etkinlikte, kesimi yapılan 150 kiloluk dan..

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı 00:44

TEM'de Otobüs Alev Alev Yandı

TEM Otoyolu, Büyükçekmece, Hadımköy Mevkiinde bir yolcu otobüsü henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev alev yandı. Otobüste meydana gelen yangın nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları ol..

Kayseri Aslanı 6 Ekim'de Sinemalarda 01:47

Kayseri Aslanı 6 Ekim'de Sinemalarda

Ersin, Kayseri'nin ünlü pastırmacısının oğludur. Altılı ganydan kazandığı bir miktar para ile eniştesini de ikna eder kumar oynar. Fakat işler düşlediği gibi gitmez. Büyük bir borç ile sonlanan gecede Ersin babasının dük..

  • ANKA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadir Topbaş İstifa Etti 01:23

Kadir Topbaş İstifa Etti

İBB Başkanı Kadir Topbaş, hakkında çıkan istifa iddiaları üzerine açıklama yaptı. Belediye başkanlığı görevini bıraktığını söyleyen Topbaş 'Muhalefet buradan siyaset üretmek istiyor. Buna müsaade etmem. Ben bugün itibari..

Beyaz TV Muhabiri Linçten Böyle Kurtuldu! 00:36

Beyaz TV Muhabiri Linçten Böyle Kurtuldu!

İstanbul Adliyesi'nde özgür basın nutukları atanlar, Cumhuriyet gazetesi davasını takip etmeye giden Beyaz TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu'nu linç etmeye kalktı...

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti 00:56

Afrikalı Adam Bonzaiden Kendini Kaybetti

Birçok genci ağına düşüren bonzai tuzağına İstanbul'da yaşayan yabancılar da yakalandı. Beyoğlu ve Şişli'de iki yabancı şahsın bonzainin etkisiyle kendini kaybettiği anlar kameralara yansıdı...

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı! 01:07

Yaşlı Adamı Önce Yumrukladı Sonra Bıçakladı!

İstanbul Ümraniye'de kaldırımda yürüyen bir vatandaş, tartıştığı kişi tarafından önce yumruklu saldırıya daha sonra da bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda Alim Sürücü bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırılırken, dehşet anla..

Seren Serengil, Sarıyer’de Sel Sularında Kaldı 01:18

Seren Serengil, Sarıyer’de Sel Sularında Kaldı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şiddetli yağışın ardından Sarıyer’de oluşan sel sularında kaldı. Yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Serengil, nikah şahitliği yapması beklenen Rüzgar Erkoçlar’ın düğün..

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon) 00:50

Çember - Hayalet Gemi Fragman (Yeni Sezon)

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Minikler Topladıkları Bağışları Kızılay'a Bağışladı 00:42

Minikler Topladıkları Bağışları Kızılay'a Bağışladı

Çekmeköy Belediyesi'nin Şeffaf Mutfak Güvenli Gıda Festivali'ndeki okul stantlarında iki gün boyunca satış yapan minikler, kazandıkları parayı Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'ne bağışladı...

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler 02:28

Derste İçki Alemi Yapan Liseliler

İstanbul'da bir lisede çekildiği öne sürülen görüntülerde, sınıfta öğretmenin de bulunduğu sırada öğrenciler, bira içip bunları kaydettiler, sonra da internette yayınladılar. Skandal görüntüleri, sansürleyerek yayınlıyor..

  • JET TV tarafından
  • 811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesut Özil'den Büyük Gaf! 00:23

Mesut Özil'den Büyük Gaf!

Arsenal'in Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, İngiltere'nin başkenti Londra'daki evinin kapılarını özel bir yayın için açtı. Yıldız futbolcu evini tanıtırken III. Selim portresini, O Osmanlı padişahıydı, İstanbul'..

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada 03:01

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Avcılar’da bir kişi hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazı kılar gibi yaptıktan sonra camide namaz kılan vatandaşın çantasını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...