#Istanbula kar geliyor

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

Manevra Yaparak Kazadan Kurtulan Otobüs Şoförü Kadın 00:28

Manevra Yaparak Kazadan Kurtulan Otobüs Şoförü Kadın

Edinburgh’da gerçekleşen olay kar yağışının ve buzlanmanın olduğu bir günde gerçekleşti. Yolda bir otomobil kar nedeni ile ilerleyemezken Charmaine Laurie’in kullandığı iki katlı otobüs de tüm hızı ile otomobile doğru ge..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donmak Üzere Olan Leylekleri Evine Alıp Hayata Döndüren Türk Aile 00:31

Donmak Üzere Olan Leylekleri Evine Alıp Hayata Döndüren Türk Aile

Kışı tekrardan yaşayan komşu ülkemiz Bulgaristan yoğun kar yağışına maruz kalmış. Bu kar yağışından leylekler de etkilenmiş. Bulgaristan’da yaşayan Türk aile donmak üzere olan leylekleri kucaklayıp evine almış ve yiyecek..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi 09:58

Limonlu Pişmeyen Cheesecake Tarifi

Pınar Labneli Pişmeyen Cheesecake için Malzemeler: 2 paket yulaflı /tatlı kepekli bisküvi 50 g eritilmiş Pınar tereyağı 3 yemek kaşığı sıvı yağ Üzerinin kreması için; 200 g Pınar Labne 3 adet yumurta (akı ve sarısı ..

Kerimcan Durmaz'ın Karla İmtihanı 01:56

Kerimcan Durmaz'ın Karla İmtihanı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, İstanbul'da günlerdir etkili olan kar yağışından nasibini almış. Bir etkinliğe gitmek için şoförü tarafından alınan Kerimcan Durmaz'ın kar ile imtihanını izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mezarın İçinde Bir Gece 39:15

Paranormal Olaylar Mezarın İçinde Bir Gece

1. dünya savaşında yaşanmış gerçek bir olayın olduğu ormana gittik.Normalde kar yağışlı beklemiyorduk havayı ama artık yapacak bir şey yoktu.Hava şartları -13 dereceyi gördü, nemli olması sebebi ile tahminen -15' buldu.O..

  • JET TV tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Daniska - Sevda Karası 03:34

Daniska - Sevda Karası

Daniska - Sevda Karası Dinle Sevda Karası şarkı sözleri ile Bir düş kıyısı Yağmur sonrası toprak kokusu Hasret şarkısı Senden öğrendim sevda karası İnsan yarası kadar Artık ne ağlamak senle Ne de gülmek sensiz Yağmu..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Beyaz gelinliğini giyen Bayburt, havadan görüntülendi 04:14

Beyaz gelinliğini giyen Bayburt, havadan görüntülendi

Kar yağışıyla birlikte cadde ve sokakların beyaz örtüye büründüğü Bayburt, havadan görüntülendi...

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi 00:49

Karda oynayan at milyonlarca kez izlendi

ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası nedeniyle bazı eyaletlerde kar kalınlığı bir metreyi aştı. New York eyaletinden Rachelle Huston, karın içinde oynayan atını görüntüledi. Karda dört nala koşan, adeta soğuk havanın, ..

Hakkari'de Kardan Eşek Yapan Esnaf 00:49

Hakkari'de Kardan Eşek Yapan Esnaf

Kar yağışı yurdun bir çok şehrini etkisi altına alırken, Hakkarili esnaf, kar yağışından dolayı iş yoğunlukları azalınca kardan eşek yapıp bindiler...

  • PengoTV tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kardan Adamın Salıncak Keyf 00:07

Kardan Adamın Salıncak Keyf

Ülkemizi etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar, sokaklarda kar topu oynayıp kardan adam yaptılar. Bir vatandaş yaptığı kardan adamı salıncakta salladı...

  • PengoTV tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Merve Gündoğdu - Gerçekten mi 02:57

Merve Gündoğdu - Gerçekten mi

Gerçekten mi şarkı sözleri ile İnanmam ne dese, ne yapsa da yalandır Kırıldım, dağıldım toplanmaz kalp hasarlı Zahmet edip yorulmasın istemem tamam mı Bana yar olmaya namzet o insanı Katranı kaynatsan olur mu şeker C..

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü 01:55

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde havaların soğumasıyla birlikte yüksek rakımlı yaylalar beyaza büründü. Doğu Karadeniz Bölgesi soğuk hava dalgasının etkisine girdi. Sahil kesimlerde sağanak etkili olurken yüksek kesimlerdeki ..

Bağcılar TEM Bağlantı Yolu'nda Kalan Araçları Trafik Polisleri İtti 03:07

Bağcılar TEM Bağlantı Yolu'nda Kalan Araçları Trafik Polisleri İtti

Bağcılar TEM Bağlantı Yolu İSTOÇ mevkiinde kar nedeniyle yolda kalan araçları polisler iterek kurtardı...

Kazalar ardı ardına yaşandı 03:56

Kazalar ardı ardına yaşandı

ANA ARTERLERDE KAR ESARETİ YAŞANMADI AMA... İSTANBUL'DA, CADDELER, SOKAKLAR BUZ PİSTİNE DÖNÜNCE,, KAZA KAÇINILMAZ OLDU... İŞTE... AYBAR KAR FIRTINASININ BERABERİNDE GETİRDİĞİ KAZALAR.....

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Şanslı Kız 00:20

Şanslı Kız

Evine doğru yürüyen kız, bir apartmanın çatısından düşen kar kütlelerinden saniyelerle kurtulmuş. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansımış...

  • PengoTV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yazı Beklerken Kış Geri Geldi 01:51

Yazı Beklerken Kış Geri Geldi

MAYIS'TA KAR SÜPRİZİ..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Görkem Yenilmez - Doğum Günün 04:22

Görkem Yenilmez - Doğum Günün

Doğum Günün şarkı sözü Kadehlere sığdırdım şu hayatı Her seferinden baştan sayıyor zaman Anılarla yaşamak bazen ağır geliyor ya insana Can yakıyor, can acıyor, olmuyor O günleri unutmak öyle imkansız Hani girmiştin ya..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manyaklıkta Sınır Tanımayanlar 00:11

Manyaklıkta Sınır Tanımayanlar

Kış geliyor kendimizi bu tarz görüntülere hazırlamalıyız...

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde 03:14

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde

Ekonomist Kerem Alkin dolarda son dönemde yaşanan artışı değerlendirdi. Dolar konusunda manipülasyona değinen Alkin Merkez Bankasının dolar karşısında aldığı her kararın ardından yabancı bankalardan karşı hamle geliyor d..

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

Taylor Swift - Bad Blood 04:04

Taylor Swift - Bad Blood

Bad Blood [Chorus: Taylor Swift] Cause baby, now we've got bad blood You know it used to be mad love So take a look what you've done Cause baby, now we've got bad blood, hey! Now we've got problems And I don't think we ..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce