#Istanbula kar geliyor

Evlere Tek Tek Girip Kapıları Kırıp Bunu Yapacaklar! ADIM ADIM GELİYOR! 58:59

Evlere Tek Tek Girip Kapıları Kırıp Bunu Yapacaklar! ADIM ADIM GELİYOR

Evlere Tek Tek Girip Kapıları Kırıp Bunu Yapacaklar! ADIM ADIM GELİYOR!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 1 ay önce
Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Kukuli  Kar Yağıyor 07:03

Kukuli Kar Yağıyor

KUKULİYE BAKIN HELE KALKMIŞ SABAHIN KÖRÜNDE TAKMİŞ ATKI GİYMİŞ BERE ÇOKTAN HAZIRLANMIŞ BİLE TATLI BİR TELAŞ İÇİNDE ELDİVENLERİ ELİNDE ZIP ZIP ZIPLYOR YERİNDE AÇMIŞ BAKMIŞ O DA NE KAR YAĞIYOR KAR YAĞIYOR LAPA LAPA KAR YAĞ..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu 02:12

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu

Burası Kars Kent Merkezi... Kar kalınlığı 10 cm'yi Buldu DOĞU Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte birçok yerde kar yağışı başladı. Gece yarısı kar yağışının başladığı Kars'ta sabah uyananlar kenti ..

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi 01:34

Yeniden Başlayan Kar Trafiği Etkiledi

İstanbul'da yeniden başlayan kar yağışı trafiği etkiledi. TEM otoyolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü. İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü başlayan kar yağışı dün akşam saatlerinde etkisini kaybetmişti. Kar yağışı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu 03:24

Yüksek Kesimlere Yağan Kar Kartpostallık Görüntüler Oluşturdu

Erzurum’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkarttı. Bazı vatandaşlar ise kar yağışını yakından izlemek için yağışın etkili olduğu alanlara gitti. Erzurum'un Palandöken Dağı'nda..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

İstanbul'da Kar Yağışı Başladı 00:59

İstanbul'da Kar Yağışı Başladı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. Anadolu yakasının yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Özellikle Pendik ve Kartal çevresinde hafif kar yağışının başladığı görüldü. Kar yağışının ilerleyen saatlerde ..

Kar Yağışı Taksim Meydanı’nı Beyaza Bürüdü 03:33

Kar Yağışı Taksim Meydanı’nı Beyaza Bürüdü

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul genelinde başlayan kar yağışı Taksim Meydanı’nda etkisini arttırdı. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul genelinde akşam saatlerinde kar etkisini göstermeye başladı...

Felix a.k.a Kar feat. Key F - Kanı Bozuk 02:52

Felix a.k.a Kar feat. Key F - Kanı Bozuk

Söz & Müzik: Felix a.k.a Kar (Burak Kar) ft. Key F (Kaan Faydacı) Düzenleme: Felix a.k.a Kar (Burak Kar) Yönetmen: Favor1n (Onur Balkan)..

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler 02:26

Kar Yağışı Sonrası Tablo Gibi Görüntüler

Bursa'da etkili olan kar yağışı sebebiyle Kestel'de oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı. Bursa'da dün akşam saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, kentin tamamında etk..

Nisan Ayında Kar Yağdı 01:32

Nisan Ayında Kar Yağdı

Nisan ayına girilmesiyle birlikte herkesin bahar gelmesini beklediği bir zamanda Ordu'nun yüksek kesimlerine kar yağdı. Ordu'da yüksek kesimlerine öğleden sonra kar yağışı yaşandı. Kar yağışıyla birlikte Gürgentepe Bele..

Kar Gören Suudi Arabistanlı 00:59

Kar Gören Suudi Arabistanlı

29 Kasım 2016 kar yağışı ile nadiren kar görenler yol kenarlarında durup manzarayı seyretmiş bazıları ise kaymış ))..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Sevincini Haykıran Vatandaş 00:26

Kar Sevincini Haykıran Vatandaş

Edirne’de kar yağışını gören bir vatandaş, sokakta kareoke mikrofonuyla bağıra bağıra kar sevinci yaşadı. Kentte yılın ilk yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı...

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor 02:56

Konya’da Kar Yağışı Etkili Oluyor

Konya’da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Mart ayında şehir merkezinde etkili oldu. Akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı Mart ayında şehir merkezini beyaza bürümeye başladı. Vatandaşların bazıl..

Kar Gören İzmirliler 02:12

Kar Gören İzmirliler

Bu tatlı köpekler kar gördüklerinde yerlerinde durmuyorlar. Hayvanların bu hallerini görünce aklıma kar görünce sokaklara dökülen İzmir'in insanları geliyor. İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Kar Ve Kardan Adam Nasıl Yapılır 04:20

Sahte Kar Ve Kardan Adam Nasıl Yapılır

Çocuğunuza eğlence kaynağı olacak sahte kar yapımını ve kardan adamın nasıl yapıldığını öğreneceğiz...

  • PengoTV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar 03:20

Sahra Çölü’ne 37 Yıl Sonra Yağan Kar

Dünyanın en sıcak ve kurak bölgelerinden biri olan Sahra Çölü’nde yıllık ortalama sıcaklık 30 derece olarak biliniyor. Ancak bu sene inanılmaz bir olay gerçekleşti ve Cezayir sınırları içerisindeki çöl bölgesinde kar yağ..

  • PengoTV tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı 01:22

Çocuklara Kamyonla Kar Getiren Belediye Başkanı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir ilkokulun bahçesine kar yağmıyor diye üzülen çocuklar için Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun emriyle, belediye ekipleri tarafından kentin yüksek kesimlerinden kar getirildi. Bravo başkan..

  • PITIRCIK tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışını Zeybek Oynayarak Kutlayan İzmirliler 00:24

Kar Yağışını Zeybek Oynayarak Kutlayan İzmirliler

Kar Yağışını Zeybek Oynayarak Kutlayan İzmirliler Kar yağışını Zeybek oynayarak kutlayan İzmirliler'in sevinçleri görmeye değer.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü 01:35

Kaçkar Dağı'na İlk Kar Düştü

Türkiye’nin en yüksek dağlarından olan 3932 rakımlı Kaçkar Dağı’na kar yağdı. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı ile Kaçkar Dağı beyaza büründü.Gelen yerli ve yabancı turistler gördükleri manzara ile şok olurken, K..

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli 03:11

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli

İç Anadolu’yu Akdeniz'e en kısa yoldan bağlayan Seydişehir-Antalya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karayolunda çekici türü araçlar ile zincirsiz ve kar tipi lastiği bulunmayan araçları..

Canlı Yayında Kar Duası Yapıldı 02:38

Canlı Yayında Kar Duası Yapıldı

Sivas'ta, beklenen kar yağışının görülmemesi nedeni ile Sivas'ta yayın yapan yerel televizyonunun gece haber bülteninde kar duası yapıldı..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce