#Istediği

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Aynı Maskara  İle Daha uzun Ve Dolgun Kirpikler 05:19

Aynı Maskara İle Daha uzun Ve Dolgun Kirpikler

Makyaj yaparken her kadının istediği gür ve uzun kirpik etkisi yaratmaktır.Maskara sürerken dikkat edilecek püf noktasıyla daha uzun ve dolgun kirpik etkisine kavuşmanız çok kolay.Nasıl mı sorumuzun cevabı videomuzda.Uma..

  • Kadınca tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2 01:08

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı - 2

Mustafa Kemal, Cevdet'e mektup yolluyor! Vatanım Sensin 14. Bölüm 2. Fragmanında; Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sophia Loren Makyajı 2 02:12

Sophia Loren Makyajı 2

Makyaj incelikleriyle kişinin istediği yüze kavuşması hiç te zor değilmiş.İşte güzelliğiyie bulundığu döneme damgasını vuran Sophia Loren'e benzemek için nasıl bir makyaj yapılmalı, videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirl..

  • Kadınca tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şook!! Adini Sen Koyun Yeneri Diziden Ayrildi 01:27

Şook!! Adini Sen Koyun Yeneri Diziden Ayrildi

Trt nin sevilen dizisi Adını Sen Koy da kötü bir karakteri canlandıran Musab Ekici diziden başka bir projede yer almak istediği içi ayrılacağı haberlerini doğruladı....

  • ANKA tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkel Terörü Destekleyenleri Almanya'ya Davet Ediyor 10:54

Merkel Terörü Destekleyenleri Almanya'ya Davet Ediyor

Alman Gazeteci Martin Lejeune Türkiye'de casusluktan aranan Can Dündar'ın Alman koruması altında oluşunu Yazboz programında değerlendirdi. Deutsche Bank ve Alman hükümetine yakın vakıfların Dündar'ı koruduğunu ifade eden..

En Süper Kahramanlar İzle 1:19:45

En Süper Kahramanlar İzle

Sam çok sevdiği en kıymetli aşkı sue'ile evlenmek istemektedir. Bunu yapabilmek içinde çok değerli bir yüzük ile bunun gerçekleşeceğine inanmaktıdır. Bir gün her şeyi ayarlar ve tam zamanında elinde istediği yüzükte vard..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Gotik Tarzı Ruj 00:14

Gotik Tarzı Ruj

Gotiğin Görünen Yüzü Siyahın Asaleti Olsa da Aslında Siyahın Anlatmak İstediği Ruhun Kasveti Ve Karamsarlığıdır. Yani gotik ruhu aykırı ve karışıktır.Gotiği Tamamlayanlardan Olan Makyajdır. İşte Size Gotik Tarzı Makyaj..

Sinir Krizi Geçiren Adamın Süpermarketi Savaş Alanına Çevirmesi 00:15

Sinir Krizi Geçiren Adamın Süpermarketi Savaş Alanına Çevirmesi

Süpermarkette istediği boyutta sürpriz yumurta bulamayınca ortalığı savaş alanına çevirdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.365 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü! 00:45

Mahsun Kırmızıgül Sinemaya Küstümü!

Büyük oyuncu kadrosu ve reklamlarına rağmen gişede istediği başarıyı elde edemeyen Mahsun Kırmızıgül'ün sinemaya küstüğü haberleri konuşulanlar arasında. Ünlü türkücünün tekrar film yapıp yapmayacağı ise merak edilenler ..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlilik Kriterlerini Açıklıyorum - Mehmet Yıldız 00:25

Evlilik Kriterlerini Açıklıyorum - Mehmet Yıldız

Herkesin hayatını birleştirmek istediği insanda aradığı birkaç kriter vardır. Peki en önemlisi hangisi ? :) İyi Seyirler... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Ölene Kadar  9.Bölüm - Gerçek Selvi! 05:48

Ölene Kadar 9.Bölüm - Gerçek Selvi!

Yapımcılığını Tims Productions’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı atv’de yayınlanan Ölene Kadar'ın 9. Bölümünde; Gerçek Selvi’yi öğrenmek isteyen Dağhan yine isted..

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak 01:48

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak

Mesut Özil, Yeni Sözleşmeyle Haftada 815 Bin TL Kazanacak Arsenal'ın sözleşme uzatma konusunda görüşmelere devam ettiği Mesut Özil, 4 yıllık imzayı atması halinde haftalık 815 bin TL kazanacak. İngiltere'nin yüksek ti..

Gülşenden Eşi İçin  Erken Kutlama 02:30

Gülşenden Eşi İçin Erken Kutlama

Eşi Çolakoğlu'nun doğum gününü, sürpriz yapmak istediği için 3 gün erken kutlayan çiçeği burnunda annelerden olan Gülşen'in açıklamaları sizlerle...

  • ANKA tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti! 10:16

OLAY! Simay Tuğba Çiğdemin Parasını Aldı! Sebebi Herkesi Şoke Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 06 Nisan 2017 Perşembe günü yayınlanan 112. bölümünde Simay Tokatlı, Tuğba Çiğdem'den çantasını isteyince Öykü Serter, Simay'ın Neslihan Doğrusöz'den istediği gözlüğü hatırlattı. Tuğba, Simay'a..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Kadir İnanır Sibel Turnagöl Aşkı 00:51

Kadir İnanır Sibel Turnagöl Aşkı

Hayat Köprüsü. Başrollerde Kadir İnanır ile Sibel Turnagöl. Bir ihale nedeniyle mafyanın öldürmek istediği kızla, ona yardımcı olan bir mühendisin öyküsü...

Kadirizmin Çöktüğü An 01:17

Kadirizmin Çöktüğü An

Hayat Köprüsü. Başrollerde Kadir İnanır ile Sibel Turnagöl. Bir ihale nedeniyle mafyanın öldürmek istediği kızla, ona yardımcı olan bir mühendisin öyküsü...

Deniz Serkanova Tuğçenin Eleştirisini Kaldıramadı! 13:13

Deniz Serkanova Tuğçenin Eleştirisini Kaldıramadı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 13 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 119. bölümünde Tuğçe Ekim, Deniz Serkanova'nın elbisesini beğenmeyince Deniz, Tuğçe'ye çok biliyorsun diye cevap verdi. Deniz'in rengarenk elbisesi jüri tar..

  • ANKA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadri Alışık'ın Vasiyetçilerine Gel 00:35

Sadri Alışık'ın Vasiyetçilerine Gel

Kazım (Sadri Alışık) okuma yazması olmadığı için ehliyet alamamış, otomobil meraklısı ve benzin istasyonunda çalışan bir gençtir. Evlenmek istediği İffet (Filiz Akın) adında bir de sevgilisi vardır...

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi 05:07

Menderes Bağdat Paktı'nı Neden Kurmak İstedi

Adnan Menderes'in Irak'a neden sınır ötesi harekat kararı aldığı ve bu karara kimin engel olduğu ele alındı. 1960 darbesine giden süreçte Bağdat Paktı'nın oynadığı role işaret edilen görüntülerde Menderes'in Ortadoğu'da ..

Bülent Ersoy Gülşah Saraçoğlunun Poposunu Elledi! 01:11

Bülent Ersoy Gülşah Saraçoğlunun Poposunu Elledi!

Mide operasyonu geçirdikten sonra istediği forma kavuşan Gülşah Saraçoğlu'ne esaslı kontrol Divadan geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..