#Istendi

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Kaza Sonrası Yakıt Tankerini Yağmalayan İnsanlar 02:11

Kaza Sonrası Yakıt Tankerini Yağmalayan İnsanlar

Pakistan'da bir yakıt tankeri karıştığı kaza sonrası halk tarafından yağmalanmak istendi. Canlarını hiç sayarak yakıt almak isteyen insanlara güvenlik güçleri engel oldu...

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

00:55

"Ya Eşarbını Çıkar Ya Da McDonalds'tan Çık"

İngiltere'nin başkenti Londra'da McDonald's'a giden 19 yaşındaki bir Müslüman kız, büyük bir nefret suçuna maruz kaldı. 19 yaşındaki genç kıza başörtüsünü çıkarması ya da McDonald's'ı terk etmesi istendi. Genç kız, “Bu n..

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi 00:55

Oto Teyp Hırsızlarına Mahalleliden Linç Girişimi

Başkent’te oto teyp hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis tarafından vatandaşların elinden alınan zanlılar, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü...

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu 01:20

Trump -katil Putin- sözlerine karşı Rus mevkidaşını savundu

Amerikan Başkanı Donald Trump, Fox News haber kanalına verdiği röportajda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i savundu. Gazeteci Bill O’Reilly: “Putin’e saygı duyuyor musunuz?” Trump: “Elbette saygı duyuyorum.” Bill ..

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı 01:03

Kuzey Kore Uluslararası Camiayı Ayaklandırdı

Kuzey Kore’nin orta uzun menzilli balistik bir füze denemesini başarıyla gerçekleştirdiği açıklandı. Geçen yıl yaptığı 2 nükleer deneme nedeniyle giderek ağırlaşan yaptırımların hedefi haline gelen Kuzey Kore’nin fırlat..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uludağ'da Kritik Dakikalar 02:08

Uludağ'da Kritik Dakikalar

Uludağ’da doğa yürüyüşü sırasında 6 metrelik şelalede mahsur kalan 5 kişi için kritik dakikalar başladı. Bir kişinin ayağının kırık bir kişininse soğuktan donmak üzere olduğu öğrenilirken kayalık olduğu için ulaşımın imk..

Ferhat Tunç İçin 9 Yıl Hapis İstemi 05:04

Ferhat Tunç İçin 9 Yıl Hapis İstemi

Terör örgütü propagandası yapmak suçundan hakkında dava açılan şarkıcı Ferhat Tunç için 9 yıl 4 ay hapis cezası istendi...

  • BETA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kontrollü Yıkımda Hesabı Yanlış Yapınca 01:10

Kontrollü Yıkımda Hesabı Yanlış Yapınca

Danimarka'nın Vordingborg şehrinde 173 metre uzunluğunda bir silo kontrollü bir şekilde yıkılmak istendi. Hesaplar yanlış yapınca, dev silo ters tarafa yıkıldı. Yıkımda silonun yakınında bulunan bir kütüphane zarar gördü..

Arda Turan 2 Yıldan 5 Yıla Kadar Hapis Cezası Alabilir 22:28

Arda Turan 2 Yıldan 5 Yıla Kadar Hapis Cezası Alabilir

Arda Turan hakkında Cinsel taciz , Kasten yaralama , Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme , Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçlarından 3 yıl 3 ..

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı 06:34

Ahmet Mücahid Ören_ FETÖ En Çok Bizimle Uğraştı

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, mirasını taşıdığı 'Enver Ağabey'in vefatının ardından 'FETÖ' hakkında ilk kez konuştu Ahmet Mücahid Ören, “Özel Gündem” programında TGRT Haber Genel Yayın Yönetm..

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada 00:36

Kadın güvenlik görevlisine küfreden şahsa linç girişimi kamerada

Küçükçekmece Marmaray istasyonunda kadın güvenlik görevlisine küfür eden şahıs, o sırada istasyonda bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi...

Dünya Sağlık Örgütü- -Avrupa'yı Çok Zor Bir 6 Ay Bekliyor. 01:17

Dünya Sağlık Örgütü- -Avrupa'yı Çok Zor Bir 6 Ay Bekliyor.

Dünya Sağlık Örgütü'nden açıklama geldi. Koronavirüs salgınında, Avrupa’yı çok zor bir 6 ayın beklediği belirtildi. Ayrıca Türkiye'de de kullanılan bir koronavirüs ilacının hastalara verilmemesi istendi...

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü 00:58

Etiyopya'da Çöp Depolama Alanında Heyelan- En Az 15 Ölü

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyun yolu Hollanda polisi tarafından kesildi. O sırada çekilen görüntüler sosyal..

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı 03:06

Genç Kız Falezlerden Böyle Atladı

Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. - Genç kız falezlerden böyle atladıANTALYA - Antalya'da 23 yaşındaki genç kız falezlerden ölüme atladı. Yaralı kurtula..

 Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu 05:36

Cem Lokmanhekim’in Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Yakalandığı kanser hastalığına yeni düşen ünlülerin takı tasarımcısı Cem Lokmanhekim, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostlarının katıldığı cenazede gözyaşları sel olurken, Lokmanheki..

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi 02:20

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi

İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ’Sonun Özgecan gibi olacak’ diyerek tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin ‘silahla tehdit’ su..

5 ayrı suçtan 32 yıl hapis istemi! 02:02

5 ayrı suçtan 32 yıl hapis istemi!

TABLETİNİN TAMİR EDİLEMEDİĞİ GEREKÇESİYLE BİR KURYEYİ SAATLERCE ALIKOYDUĞU İDDİA EDİLEN İPEK HATTAT HAKKINDAKİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI. TUTUKLANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNEN ÜNLÜ İSMİN TAM...32 YIL HAPSİ İSTENDİ..

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi! 02:05

1 saniyede 2 HGS geçiş ücreti ödedi!

AYNI KÖPRÜDEN 1 SANİYE ARAYLA GEÇTİN DENDİ, 2 HGS GEÇİŞİ BİRDEN ÖDEMESİ İSTENDİ. ARA ARA HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİNİN BİR GEÇİŞ FAZLA ALDIĞINI İDDİA EDEN TAKSİCİ, BU AKSAKLIĞIN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ...

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Ölen öldüğüyle mi kaldı? 02:22

Ölen öldüğüyle mi kaldı?

ALİME DEMİRDAĞ… 3 BUÇUK YIL ÖNCE 17 YERİNDEN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ.. KATİLİ İÇİN 24 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ.. SONRA NE Mİ OLDU? YARGITAY BU CEZAYI ÇOK BULDU…KARDEŞİNİN ACISI İSE DAHA DA KATLANDI...

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal Deney 02:07

Dünya Su Günü'nde İSKİ'den Bilinçli Su Tüketimi İçin Anlamlı Sosyal De

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla sağlıklı suyun önemine dikkat çekmek için Geleceğin İçin Harekete Geç sloganıyla anlamlı bir sosyal..

  • JET TV tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurtarıldı 05:42

Alıkonulup darp edilen, yakılmaya çalışılan kadın KADES sayesinde kurt

Adana’da kocasıyla sorun yaşadığı için bir arkadaşının evine sığınan kadın burada alıkonularak darp edilip, yakılmak istendi. KADES uygulamasını indirip yardım isteyen kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafı..