#Isıran minik fareyi cortlatmak

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri 02:24

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri

İzmir'de 91 saatin ardından Rıza Bey Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in kurtarılma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı...

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Minik Şeyma'dan güzel haber! 01:24

Minik Şeyma'dan güzel haber!

EVİNİN ÖNÜNDE OYUN OYNARKEN BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU,,,, AİLESİ,,, KÖYLÜLER,, JANDARMA,,, HEPSİ 3 YAŞINDAKİ ŞEYMA İÇİN SEFERBER OLDULAR. KÜÇÜK KIZ EVİNİN 3 KİLOMETRE UZAĞINDA TAŞLARIN ARASINDA TEK BAŞINA OTURURKEN BULU..

Minik Berat'ın mucize kurtuluşu 02:06

Minik Berat'ın mucize kurtuluşu

BALKONDAN DÜŞTÜ SADECE BURNU KANADI..

Minik Irmak'ın sevimli şakası 01:21

Minik Irmak'ın sevimli şakası

SAMSUN'DA YAŞAYAN, 4 YAŞINDAKİ KÜÇÜK IRMAK, YOLUNA AYAĞINI UZATAN POLİS MEMURUNA ÖYLE BİR HAREKETTE BULUNDU Kİ... GÖRENLER ŞAŞIRSIN MI, GÜLSÜN MÜ BİLEMEDİ....

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Tabletteki Farenin Peşine Düşen Sevimli Haylazlar 01:20

Tabletteki Farenin Peşine Düşen Sevimli Haylazlar

Tabletteki fareyi gerçek sanan kedilerin komik halleri ...

  • JET TV tarafından
  • 637 görüntüleme
  • 7 yıl önce
00:29

"Tut Oğlum" Diyerek Taktik Veren Sahibini Şaşırtan Kedi

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, farenin peşinden koşan kediye sahibi fareyi avlaması için taktik veriyor. Fakat kedi, fareyi avlamak yerine onunla dost olmayı tercih ederek sahibini şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Camideki Çocukların Fare Avı 00:44

Camideki Çocukların Fare Avı

Camide Kuran kursuna giden çocuklar içerideki fareyi fark edince farenin peşine düşmüşler. Sonra bir şekilde fareyi camiden dışarıya çıkarmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k 10:14

Canim Kardeşi̇m 75.Bölüm Arkadaşım Mi̇ni̇k

Çocuklar parkta gezerken karşılarına çıkan Midilli’yi çok severler. Ve ona Minik adını verirler. Minik, Müge ve Mine’yi evlerine kadar takip eder. Minik isimli Midilli de bizim kızlarımızı çok sevmiştir. Mine ve Müge Min..

  • ÇocukTV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek 03:49

İlker Pehriz - Penceredeki Çiçek

Bir sonbahar akşamı yaşanan zorlu yılların ardından Yıllarca gezdiği sokaklar artık çok uzaktı ona oo Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri Eski bir saat gibi durdu minik kalbi Penceredeki çiçek gibi kapandı gözleri..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

İşte Yürek Burkan O Anlar 01:39

İşte Yürek Burkan O Anlar

İşte Yürek Burkan O Anlar 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın katil zanlısı Himmet A.’nın cinayet günü Irmak’ın cesedini çöp konteynerine bırakıp, tekrar alma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Himmet A.’nın çöp konteynerine geldi..

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Sebzeli Kuskus Pilavı 01:30

Sebzeli Kuskus Pilavı

Malzemeler 1 su bardağı kuskus 1 çay bardağı bezelye 1 adet soğan 1 adet küçük havuç 1 adet sulu domates 2 adet biber 2 su bardağı sıcak su 2 yemek kaşığı sıvı yağ Salça 1 yemek kaşığı margarin veya tereyağ 1 tatlı kaşığ..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları 02:07

Cup Cup Kaplumbağa - Okul Öncesi Anaokulu Çocuk Ve Bebek Şarkıları

Şarkının Sözleri: Küçük tatlı kaplumbağa Nereye gidersin sen Minicik ayakların ve Sırtında evin ile Benim güzel kaplumbağam Haydi atla denize Minik tatlı kaplumbağa Haydi yüz cup cup diye Minik tatlı kaplumbağa K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 365 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Boksör Kedi Köpeği Yumrukladı 00:16

Boksör Kedi Köpeği Yumrukladı

Kanepede yatan kedi kuyruğunu ısıran köpeğe, patisiyle adeta bir boksör gibi art arda darbeler savurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metroda Pitbull Dehşeti Kamerada 00:42

Metroda Pitbull Dehşeti Kamerada

ABD'nin New York eyaletinde bir metroda Pitbull cinsi köpek yolcuya saldırdı. Yolcuyu ayağından ısıran köpek sahibinin ve çevredekilerin büyük uğraşı sonrasında yolcuyu bıraktı. Korku dolu anlar kameraya böyle yansıdı...

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Canim Kardeşi̇m 35. Bölüm  Eyvah Fare Var 10:48

Canim Kardeşi̇m 35. Bölüm Eyvah Fare Var

Bizimkilerin evine küçük bir fare yerleşir. Fare evin her yerinden ortaya çıkamaktadır. Çok iyi bir fare avcısı olan Mıncır yakalayamaz. Galip bey bu görevi üstlenir. Her türlü yolu denerler. Ama fareyi yakalamak hiç de ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölü Fare İle Arkadaşına Şaka Yapan Adam 00:53

Ölü Fare İle Arkadaşına Şaka Yapan Adam

Ölü Fare İle Arkadaşına Şaka Yapan Adam Ölü fareyi arkadaşının pantolonunun içine bırakarak ona korku dolu anlar yaşatan adam...

  • Cowboy tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fil İle Fare | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostlar 02:20

Fil İle Fare | Bebek Şarkıları | Çocuk Şarkıları 2016 | Sevimli Dostla

Sevimli Dostlar ile çizgi film bebek şarkıları | çocuk şarkıları 2016 En yeni, orijinal ve özgün şarkılarımızdan FİL ve FARE. Fil ile Fare çocuk şarkısı sözleri : Koskocaman bir fil yürüyormuş ormanda Koskocaman bir f..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.163 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tom ve Jerry Merhaba Robot 02:58

Tom ve Jerry Merhaba Robot

Tom ve Jerry genç bir oğlanın evinde yaşıyorlar. Tom, genç oğlanın robot fare oyuncağını yok ettikten sonra, fareyi deliğinden dışarı çıkarıp midesine çekmeyi umarak, Jerry'yi yakalamak için robotlu bir kız fare yapar. A..