#Iç işleri bakanı

Ellerde Sinir Sıkışması Testi 02:01

Ellerde Sinir Sıkışması Testi

Prof. Dr. Ayşen Tan: El işleri bilekte sinir sıkışması yapabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ellerde Sinir Sıkışmasının Nedenleri 01:15

Ellerde Sinir Sıkışmasının Nedenleri

Ayşen Tan: Ev işleri yaparken ellerinizi çok zorlamayın...

  • NABIZ tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Filistinliler İçin Sela Okundu Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı 02:51

Şehit Filistinliler İçin Sela Okundu Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda İsrail askerlerince şehit edilen Filistinliler için sela okundu ve öğle namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı...

Mustafa Kemal Ve Yağmur Gerildi Biraz Saygılı Ol 74. Bölüm Survivor 2018 02:33

Mustafa Kemal Ve Yağmur Gerildi Biraz Saygılı Ol 74. Bölüm Survivor 20

Hilmi Cem ile oynadığı oyun sonrası 'işleri güçleri pislik' diyen Mustafa Kemal'e Yağmur tepki gösterdi. İkili arasında gerginlik yaşandı...

  • BETA tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurla Bizi Vuramazsınız 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurla Bizi Vuramazsınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çıkmış birileri yok kurmuş, şuymuş, buymuş... Geçin o işleri. Kurla, bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız. dedi...

Yörük Karısı Sinirlenirse (Küfür İçerir) 01:00

Yörük Karısı Sinirlenirse (Küfür İçerir)

Tarlada işleri biten aile traktöre binip evlerine dönmeye hazırlanırken. Videodan tamda kime sinirlendiği anlaşılmayan yörük karısı bir anda sinirlenip küfürleri saydırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 2.700 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:31

Şehirdeki Yabancı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yaşadığı topluma yabancılaşan ve yalnızlaşan bir mühendisin öyküsü anlatılır. İngiltere’deki eğitimini tamamlayan Aydın, memleketi Zonguldak’a döner. Maden ocağında mühendislik yapmaya başlar. Yaptığı i..

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle 1:18:14

Yıldızların Altında 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, geçmişinden kurtulmaya çalışan bir adamın aşkı uğruna mücadelesi anlatılır. Turgut, genç bir tıbbiye öğrencisiyken Leyla’yı tanımıştır. Ünlü bir ses sanatçısı olan güzel kadın uğruna okulunu bırakmıştır..

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle 1:03:07

Kaplanlar 1985 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, birbirlerinden intikam almak isteyen iki adamın arasındaki mücadele konu edilir. Çakal, silâh ve uyuşturucu kaçakçılığından yargılanır. Ancak aleyhinde hiç bir delil yoktur. Çakal’ın yaptığı işleri bile..

Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum  Güzellik Bakım 21:03

Çağla Şikel Takipçime Makyaj Yapıyorum Güzellik Bakım

Buradan isteyen bir kişiye makyaj yapacağımı söylemiştim. Çok teşekkür ederim bir sürü güzel kadın gelmek istedi. Ama ulaştıklarımın kimisinin sınavı vardı, kimisinin işleri uymadı. Ezgi yedinci sıradaydı ve o'na kısmet ..

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman 02:04

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç..

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:24

Dovlatov Türkçe Altyazılı Fragmanı

Filmde, 70’lerin Sovyet Rusya’sında yaşayan ironik yazar Sergei Dovlatov’un hayatının altı günü anlatılıyor. Zamanını eserlerinin yayımlanması için koşturarak geçiren Dovlatov, Sovyet dergileri ve gazeteleri tarafından s..

Kıymalı Börek Tarifi 03:49

Kıymalı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka. Sosu için; 3 adet yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ. İç harcı için; 300 gr Kıyma, 1 adet soğan, 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi, 3 yem..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler 02:23

Ünlü İsimler Roma'da Evlendiler

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 6 aydır birlikte olduğu Fulya Sever’le dün Roma’da nikah masasına oturdu. Bernardino Sarayı’nda düzenlenen törene çiftin aile üyeleri ile yakın dostları katıldı. Bu akşam Türkiye’ye..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğum İçin Geri Sayım Başladı 02:12

Doğum İçin Geri Sayım Başladı

Neslişah Alkoçlar oyuncu eşi Engin Altan Düzyatan ve oğulları Emir Aras ile geçen Mayıs'ta Amerika'ya gitmişti. Engin Altan Düzyatan geçen hafta işleri nedeniyle İstanbul’a dönmüştü. Geçtiğimiz gün yeniden Amerika'ya ..

  • BETA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:38

Ayna - Looking Glass Türkçe Dublaj Hd İzle

Ray ve Maggie çocuklarını feci bir kazada kaybettikten sonra hayatlarında yeni bir sayfa açmak isterler ve bunun için de daha önce tanımadıkları bir kasabada satışta bulunan bir moteli satın alırlar ve orayı işletmeye ba..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Arılara Fısıldayan Emine Teyze 02:59

Arılara Fısıldayan Emine Teyze

Sivas’ta arıcılık yapan Emine Tomakin, ağaç dalına konan binlerce bal arısını maske kullanmadan elleri ile kovana yerleştirdi. Her yıl Ordu ilinden gelip Sivas’ın Bingöl Köyü yakınlarında eşi ile birlikte gezgin arıcılı..

  • JET TV tarafından
  • 715 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan 09:32

Jet Sosyete 11. Bölüm - Minik Şeytan

Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa çıkmakta zorlanıyor. Dama..

Cuma Günü Ağaç Kestiğine Pişman Olan Karadenizli Dayı 01:00

Cuma Günü Ağaç Kestiğine Pişman Olan Karadenizli Dayı

Ağaç kesimi için hızarı eline alan karadenizli dayının işleri pek yolunda gitmemiş. Sonra günlerden cuma olduğunu hatırlayınca herkesi uyaran bir video çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbi - Yüzen Kasaba 10:58

İbi - Yüzen Kasaba

Kahramanlarımız, Guppa’yla birlikte yüzen kasaba Mavina’ya gelir. Guppa, dikkatsizliği yüzünden Mavina’da sorun yaşanmasına neden olur. Hep birlikte işleri yoluna koymayı başardıktan Guppa’ya veda ederler. Yola çıktıklar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 247 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Katiyen Ebediyen Alkolün Zararına İnanmayan Dayı ( Sarı Mikrofon ) 01:16

Katiyen Ebediyen Alkolün Zararına İnanmayan Dayı ( Sarı Mikrofon )

Alkol zararlıdır diyenlere meydan okuyan, aksini delilleriyle ispatlayan gönüllerin Diyanet İşleri Başkanı dayımızı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 219 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erzurumlunun Banka Uygulaması ile İmtihanı 00:57

Erzurumlunun Banka Uygulaması ile İmtihanı

Erzurumlu kardeş bazı işleri için bir banka şubesine gitmiş ve bazı şeyleri yanlış anlaması dan dolayı eğlenceli bir anı yaşamış...

  • JET TV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu 09:48

Jet Sosyete 11. Bölüm - Buralar Las Vegas Oldu

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..

Jet Sosyete 11. Bölüm - Çocuk Gelin 09:15

Jet Sosyete 11. Bölüm - Çocuk Gelin

Yalıda Hayalet Paniği! Yıllık sağlık kontrollerinden geçen Gizem ve Zahide Hanım’ın sonuçları pek şaşırtıcı çıkıyor. 65 yaşındaki bir insanın metabolizmasına sahip olduğunu öğrenen Gizem bu beklenmedik sonuçlarla başa ç..