#Iç işleri bakanı

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle 09:30

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı izle

spirit sword sovereign 07 Bölüm Türkçe Altyazılı Anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunXifeng şehrinde, Chu ailesinin itibarı düşmüş bir klan olarak bilinir. Fakat bir gün, Chu Xing Yun, Shui Ailesi'nin ikinci kızı Liu Xiang'ı..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Burcu Güneş - Ufo Müzik Dinle Şarkı sözleri Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yı..

Söz | 5.Bölüm 2:10:42

Söz | 5.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk d..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 473 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 7.Bölüm 2:22:33

Söz | 7.Bölüm

YAYIN GÜNLERİ SADECE TV'DE!!! nnYeni Dizi Söz Her Pazartesi Saat: 20:00'de Star'da!!nnTürkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' YAYIN GÜNÜ SADECE Star TV ekranlarında! nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 10.Bölüm 2:13:07

Söz | 10.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 17.Bölüm 2:10:27

Söz | 17.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 17'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 549 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 20.Bölüm 2:10:20

Söz | 20.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 20'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Acayip İyi şarkı sözleri ile Anladım ki böylesiyle uğraşılmaz beni aşar (Gel otur da bir zahmet sor sorun ne diye) En sonunda bak ne oldu aşkımı da ettin yalan (Ne umdun buldun yani kimi koydun yerime) Bile bile göre g..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sagopa Kajmer & Go-Khan  -  Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..

Ece Seçkin - Acayip İyi 02:40

Ece Seçkin - Acayip İyi

Ece Seçkin'in, Dgl Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan Acayip İyi isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: AyşennMüzik: Kemal ŞimşekyaynDüzenleme: Ozan DoğulunMix & Mastering: Aliş KaygusuznYönetmen: M..

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek' 08:57

'Burdur Gölü'ndeki kuruma su kuşlarına sayısal olarak zarar verecek'

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Ornitolog (kuş bilim uzmanı) Prof. Dr. Tamer Albayrak, Burdur Gölü'nün son dönemde ciddi oranda çekilme gösterdiğini söyle..

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı 00:56

Baraj 7. Bölüm 1. Fragmanı

Baraj 7. Bölüm 1. FragmanınnGenel Hikaye:nn1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), ..

  • GÜL tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor! 01:38

Yanan Manavgat ormanı küllerinden doğuyor!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 10 günde söndürülen 75 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınının ardından tabiat yeniden canlanıyor. Küle dönen ormanlık alanda 7 bitki türü filizlendi, 20 metrekarelik alanda 15 bitki y..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

CHP'nin mülteci çelişkisi- Parti binasında mültecileri çalıştırdılar 02:13

CHP'nin mülteci çelişkisi- Parti binasında mültecileri çalıştırdılar

Erken seçim isteyen ve seçim çalışmalarını 'mülteciler' üzerinden yürütmeye başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Benim millete sözüm var. Allah nasip eder sizlerin oyları..

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu Hileli 05:54

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu

Trabzon'un Araklı ilçesinde köylüler, iptali için yargı sürecinin devam ettiği HES'in tünel inşaatını durdurarak iş makinalarını tünelden çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, yapılmak i..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

Irak Yönetiminden Savunma Bakanının Başika Ziyaretine Örtbas 02:15

Irak Yönetiminden Savunma Bakanının Başika Ziyaretine Örtbas

Irak Yönetiminden Savunma Bakanının Başika Ziyaretine Örtbas Irak hükümeti Türkiye'nin DEAŞ'e karşı eğitim verdiği Başika kampını izinsiz kurduğunu savunmasına karşın, dönemin Savunma Bakanı Halid el-Ubeydi, savaşçılar..

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi 01:45

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi

Bakan Çavuşoğlu'ndan Lozan Değerlendirmesi Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Lozan'da yapılan Suriye toplantısına ilişkin, 'Türkiye olarak özellikle ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüme varan bir süreçte hangi adımların atı..

Bakan Ağbal'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:12

Bakan Ağbal'dan Asgari Ücret Açıklaması

Bakan Ağbal'dan Asgari Ücret Açıklaması MALİYE Bakanı Naci Ağbal, yeni faaliyete başlayan Vatan İhtisas Vergi Dairesi'ni ziyaret etti...

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor 01:48

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor

299 Kişiyle İlgili Soruşturma Süreci Devam Ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, FETÖ soruşturması kapsamında bizde 317 kişi görevden uzaklaştırıldı. Daha sonra KHK ile 175 kişi ihraç edildi. Şu anda 299 kişiyle il..

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü 03:06

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü

Türkiye İle İşbirliğimiz Çok Güçlü Paylaş ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, AB ile Türkiye arasında IŞİD'e karşı mücadelede güçlü bir işbirliğinin sürdüğünü söyledi...