#Iç işleri bakanı

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müdahale Etti 01:16

So Dakika Hollanda Polisi Konsolosluk Önünde Toplanan Gurbetçilere Müd

Hollanda polisi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın aracının tutulduğu yerde toplanan gurbetçi vatandaşlarımızı güç kullanarak dağıttı. Hollanda polisi, Türkiye'nin Rottterdam Başkonsolosluğu y..

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor 01:36

Hollanda ve Türkiye arasında diplomatik kriz derinleşiyor

Hollanda'nın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na uçuş izni vermemesinin ardından, iki ülke arasındaki diplomatik kriz derinleşti. Genel seçimler için çalışmalarını sürdüren Hollanda Başbakanı Mark Rutt, Cumhurbaşkanı ..

Hollanda’da Polis Köpeğinin Yaraladığı Türk Konuştu 03:04

Hollanda’da Polis Köpeğinin Yaraladığı Türk Konuştu

Hollanda polisinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya destek için toplanan vatandaşları dağıtmak için kullandığı polis köpeğinin ısırdığı Hüseyin Kurt'u vatandaşlar yalnız bırakmadı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

'Ellerindeki Resimlerle Konvoyumda Beni Aramışlar 02:24

'Ellerindeki Resimlerle Konvoyumda Beni Aramışlar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Denizli Polisevi'nde kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi...

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu 01:08

Kuzey Kore Yeni Bir Roket Denemesinde Bulundu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'un Pekin'de Çinli yetkililerle Kuzey Kore meselesini görüştüğü saatlerde Pyongang yeni bir roket denemesinde bulundu. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, yüksek itme gücüne sahip olduğu be..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Hillary Clinton Kimdir? 04:25

Hillary Clinton Kimdir?

Hillary Diane Rodham Clinton (d. 26 Ekim 1947), Amerikalı siyasetçi, Amerika Birleşik Devletleri'nin 67. Dışişleri bakanı. ABD'nin 42. devlet başkanı Bill Clinton'la evli olan Hillary Rodham Clinton, 1993-2001 yılları ar..

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2.Kıbrıs Barış Harekatı izle 24:53

2.Kıbrıs Barış Harekatı izle

Cihangir Göker'in sunuculuğunu yaptığı programda; dönemin Dışişleri Bakanı Turan Güneş ve BaşbakanBülent Ecevit ile harekat öncesi yapılan röportajlar eşliğinde 2. Kıbrıs Barış Harekatı sebepleri ve sonuçları ile ele alı..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle 1:23:45

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 1975 Orjinal Version Film İzle

Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran Hababam Sınıfı yine sınıfta kalmıştır. Yaşları baya ilerleyen öğrencilerin arasındaki 25 yaşındaki Ferit, baba olmuş ve mecburen bebeği okula getirmiştir. Peki bu bebek bir li..

  • Film İzle tarafından
  • 13.645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu 01:45

Tsk, 20'nci Atak Helikopterine Kavuştu

Milli imkanlarla üretilen ATAK helikopterinin 20'ncisi, Milli Savunma Bakanı Işık ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Çolak'ın katıldığı törenle TSK'ya teslim edildi...

Necmettin Erbakan'ın Gensoru Açıklaması izle 02:32

Necmettin Erbakan'ın Gensoru Açıklaması izle

Necmettin Erbakan'ın dönemin milli eğitim bakanı hakkındaki gensoru oylamasının sonucu ve partisinin geleceğe dair projeleri ile ilgili basın toplantısı..

Moskova'da Havalimanında Dumanlar! 00:45

Moskova'da Havalimanında Dumanlar!

Moskova'da bulunan Vnukovo havalimanından dumanlar yükseldiği bildirildi. ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'un uçağının bu havalimanına inmesi bekleniyordu...

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor 03:01

Tillerson, Lavrov, ABD-Rusya İlişkileri Konuşuyor

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Moskova ile Washington arasındaki ilişkilerin düşük bir noktada olduğunu ve ciddi bir güvensizlik olduğunu belirtti...

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle 07:35

32. Gün-1990 Doğu Ve Batı Almanya'nın Birleşmesi İzle

Doğu Almanya'nın askeri gücü, Varşova Paktı'ndan ayrılma düşüncesi, Doğu ve Batı Almanya'nın birleşmesi ile oluşabilecek etkiler. Mehmet Ali Birand'ın, DAC Genelkurmay Başkanı Baas, Batı Almanya Genelkurmay Başkanı Klaus..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle 09:10

32. Gün-1990 Keşmir Sorunu İzle

Hindistan ile Pakistan arasındaki Keşmir sorunu. Vahap Yazaroğlu'nun, Pakistan Dışişleri Bakanı Şahapzade Yakup Han, Keşmir Cumhurbaşkanı Serdar Abdulkayyum Han ve Hindistan Dışişleri Bakan Sözcüsü Afitap Seth ile konu h..

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum 01:20

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum

Kılıçdaroğlu- 'Sayın Başbakan’a Çağrı Yapıyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasra'da kurulması planlanan termik santrale ilişkin, “Sayın bakandan istirham ediyorum. 1/100.000’lik planlara baksın. Amasra gibi ..

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi 06:32

32. Gün-Kuzey Ve Güney Yemen'in Birleşmesi

1990 yılında Kuzey ve Güney Yemen'in birleşmesi. Kurulan Yemen Cumhuriyeti'nin Devlet Başkanı Haydar Ebu Bekir El-Attas ve Dışişleri Bakanı Abdul Rahman Al-Eryani ile konu hakkında yapılan röportaj...

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci 06:02

32. Gün-1990 Sovyetler Birliği'nin Dağılma Süreci

Sovyetler Birliği'nin 1990'da Mihail Gorbaçov'un yanlış politikaları sonucu yaşadığı ekonomik kriz, Mihail Gorbaçov-Boris Yeltsin arasındaki iktidar savaşı ve Ermenistan Cumhuriyeti. Mehmet Ali Birand'ın, dönemin Ermenis..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede 00:46

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede

Obama- Abd ve Dünyanın Geleceği Tehlikede ABD Başkanı Barack Obama, ülkesinin ve dünyanın geleceğinin tehlikede olduğunu söyledi ve tüm farklı etnik kökenlerden Demokratları Hillary Clinton'a oy vermeye çağırdı. ABD B..

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump 02:14

Son Dakika! ABD'nin Yeni Başkanı Donald Trump

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) halk 45. başkanını seçti. Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlı..

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı 29:00

Bakan Özlü Yerli Otomobil Projesinde Son Durumu Anlattı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, anayasa referandumuna 3 gün kala NTV'nin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı...

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil 01:56

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil

AB Bakanı Ömer Çelik, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün gündeme ilişki sorularını yanıtladı. Çekil: ABD'nin 'Sincar' açıklamasına ilişkin, YPG ile nöbet tutulması doğru değil. Asıl önemli olan YPG'yi ziyaret. dedi..

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi 01:03

Almanya'da Sığınmacı - Alman Asker Bilmecesi

Almanya'da bir Alman askerinin sığınmacı olarak kabul edilmesinin yankıları sürüyor. Alman medyası, üsteğmenin Arapça bile bilmemesine rağmen nasıl Suriyeli sığınmacı olarak kaydedildiğini sorarken, eleştirilerin odağınd..

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak 16:40

Çavuşoğlu- Türkiye ile AB Arasında Büyük Zirve Yapılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO marjında 24-25 Mayıs'ta yapılacak zirvede Avrupa Birliği (AB) yetkilileriyle görüşmelerin ardından AB ile büyük zirvenin zamanlamasının belirlenerek yapılacağını söyledi....